De fotoshoot en gepast misbruik

Geplaatst door: martje op 17-05-17

Eindelijk kwam het ervan de fotoshoot. Ik wilde zo graag een tv fotograferen en had iemand gevonden die  model wilde staan na een lange email uitwisseling afgesproken in een hotel. Zij zou div kleding setjes meenemen en ook bdsm spulletjes om daar kinky foto's van te maken.  Tel. nr's uitgewisseld en ik op de dag  van de fotoshoot een belletje dat ik op kamer 301 moest zijn. daar aankomen  klopte ik op de deur en lekker ding deed open in een doorzichtig jurkje, whow dacht ik das gaaf. Haar een dikke zoen gegeven en  mijn fotospullen uitgepakt, flitser in orde gebracht met een bounce (soort softbox) om goed uit te lichten.
Na een paar proefopnames  trok ze haar jurkje uit en deed een catsuit aan. Ik werd er opgewonden van en de div. standjes die zij op mijn aanwijzingen nam waren  mooi en fraai de catsuit  met daaronder heels en een stijve pik, prikkelde mij nog meer. Catsuit werd uitgedaan een  leuk corsetje aangetrokken met jarretels eronder  hold up nylons en andere heels. Whow  dat was nog geiler, vooral als  toen het corsetje wat los ging van boven en de tepels er boven uit kwam helemaal heerlijk. Weer andere kleding aan nu een doorzichtig hempje en broekje met andere jarretels en mooie hold up nylons  nog gaver en ik werd er nog geiler van dat mijn broek op springen stond.

Dat kwam ook omdat ze subtiel er af en toe over wreef. Tijd voor de bdsm. Ze had een spreidstang meegenomen en ik maakte haar benen vast , handboeien om en op haar buik op bed gelegd, het touw om de handboeien onder het bed door en vast gemaakt aan de spreidstang. Ik besefte dat ze nu wel heel machteloos was. Foto's  uit diverse standjes gemaakt waar zij geiler van werd wat ik kon opmerken uit de taal die ze uitsloeg. Ze smeekte om haar te nemen. Omdat ik zo geil was en mijn pik op springen stond mij uitgekleed en haar bij haar haar gepakt en zei pijpen kreng. toen hij goed hard was  ben ik naar het andere eind van het bed gegaan en heb  mijn massageolie gepakt en om haar geile kut gaan bewerken . Eerst met een vinger daarna 2 en nog wat vingers tot die goed open stond. Condoom omgedaan en langzaam mijn pik naar binnen gebracht en haar flink geneukt tot ik klaar was. Tjee wat was dat lekker.

De massage olie weer gepakt en  haar heerlijk gemasseerd  rondom de billen en haar stijve klit tot zij ook klaar kwam. De touwen los gemaakt,de boeien en spreidstang ook en haar  zachtjes op bed gelegd en heer teder op mijn borst gelegd , gekust en gestreeld.tot ze weer rustig was. Wat een heerlijke fotoshoot en neukpartij. Toen ik thuis kwam heb ik de foto's  bekeken en werd daar weer geil van. Wat bewerkt en alles naar toegestuurd, mijn vriendinnetje was tevreden . Wie weet zie je de foto's  nog eens op deze site. In ieder geval  hebben we weer een date waar ze nieuwe kleding aan zal trekken.en ze brengt een zusje mee .Hmmm  ik kan bijna niet wachten en zeer  ben benieuwd.  xxxxx kus voor mijn modelletje . 


3369 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.