Mijn lesbische overbuurvrouw (vervolg)

Geplaatst door: lisa-cd op 12-06-17

Ik deed mijn voordeur een beetje open en keek of de straat vrij was. Ik zag dat de overbuurvrouw haar deur al op een kier had gezet. Snel liep ik naar de overkant. Ik was vlak bij de deur toen zij deze lachend dicht deed. Omlopen hoorde ik haar zeggen, de poort staat open. Met een schrok dacht ik, snel terug naar mijn eigen huis of echt omlopen? Ik was gedressed op hoge hakken en lang ermee lopen blijf ik lastig vinden. Mijn geilheid won het van mijn angst. Gewoon rustig lopen en de andere buren zullen het vast niet zien. 


Haar poortdeur stond open en ik liep door haar tuin naar haar achterdeur. Gemeen lachend deed zij open. Zo sletje zij ze, zit jij te gluren naar je buurvrouw? Ja, zei ik. Meteen gaf zij mij een tik in mijn gezicht. Je zegt eerst maar eens hoe je heet. Lisa zei ik. Meteen kreeg ik weer een tik in mijn gezicht. Je zegt meesteres tegen mij. Meesteres, ik heet Lisa, zei ik. Ik moest mij omdraaien voor haar. Keurend keek zij mij aan. Wat kom je hier doen, zei ze? Ik weet het eigenlijk niet meesteres. Pets, een tik tegen mijn billen. Ze zei: je komt hier omdat je een vieze gluurslet bent, die straf verdient! Ja meesteres. Naar boven, hoorde ik. Zo vrouwelijk mogelijk ging ik de trappen op naar haar slaapkamer op zolder. Bij elke trede kreeg ik een ferme tik tegen mijn billen. Zo, zei ze, die billen kleuren nu mooi rood bij je jarretelles en kousen...

Boven aan gekomen dacht ik misschien wat positieve aandacht te krijgen. Mijn pik stond te springen in mijn string, zodat mijn jurkje een grote bobbel had. Verwachtingsvol draaide ik naar haar toe. Twee tellen later lag ik bijna huilend op de grond, ze had mij een knietje gegeven recht in mijn ballen. Lachend hoorde ik haar zeggen dat ze geen interesse had in mijn pik. Ze was niet voor niets lesbisch. Opstaan moest ik en niet piepen, anders kreeg ik nog een knietje. Toen ik stond moest ik mijzelf omdraaien en bukken. Schuif je jurkje omhoog en doe je string uit! En toen hoorde ik alleen gerommel achter me. Totdat ze zei: slet Lisa, trek je billen uit elkaar. Meteen daarop voelde ik een dikke dildo tegen mijn mannen kutje. Blaas rustig uit dacht ik, maar voordat ik mijzelf kon ontspannen, pompte zij die dildo erin. Gelukkig zat ik flink wat glijmiddel op, maar toch kreunde ik het uit. Pets, mond dicht, hoorde ik. Meteen vol tempo begin zij mij te neuken. Ik werd er helemaal duizelig van een bleef kreunen en zij bleef dikke tikken hierdoor uitdelen. Mijn pik steigerde wel door dit alles. Na onder tien minuten zakte ik door mijn benen en floepte de dildo eruit. Voor ik kon opstaan hoorde ik: wegwezen vieze slet. Kom maar terug als je het langer weer vol te houden. Ze jaagde mij de trap af en de tuin in. Deed haar achterdeur op slot en liep weg. Met een pijnlijke mannen kutje, strompelde ik naar huis. Ik lette niet meer op of iemand mij zou zien. Thuis neer geploft op mijn bank, gepijnigd maar zeer voldoen. Misschien komt er nog een volgende keer een met die gedachte trok ik mijzelf lekker af.

3741 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.