Een zwoele zomeravond

Geplaatst door: sissymeisje op 26-06-17

Ik snuffel wel eens wat rond bij de dameskleding in kringloopwinkels en vorige week kocht ik daar een heel dun, zijdezacht, doorzichtig en strak, kort donkerrood jurkje. Thuis gekomen trok ik het zo snel mogelijk aan en het was precies goed. Wellustig paradeerde  ik op mijn heels en met mijn blonde pruik voor de spiegel heen en weer om te zien hoe mijn uitdagend volronde billen bijna uit het jurkje barstten en hoe mijn holdup netkousen net genoeg van mijn voluptueuze dijen bloot lieten. Mijn slanke middel werd geaccentueerd door de brede zwarte ceintuur.  Ik voelde me een slet of beter nog een hoer in dat jurkje en dat maakte me bloedgeil. Het was een hete dag geweest en het jurkje had me zo geil gemaakt dat ik steeds opnieuw mijn tepels streelde en mijn pik stijf door het jurkje zichtbaar was.. Het werd laat maar ik was klaarwakker en erg geil, bovendien was het te warm om te slapen en opeens stond mijn besluit vast...., het moest er maar van komen, Ik moest hier iets mee, ik moest die slet in mij maar eens echt laten meemaken waar ze al zo lang naar verlangde.

Ik pakte mijn damesfiets uit de schuur en stapte op. Het was een vreemd opwindend om het koude zadel door het dunne jurkje te voelen. Ik fietste  door de stad en voelde en zag hoe mannen belangstellend naar mijn blote benen keken wat me nog geiler maakte. Ik besloot te gaan zoeken naar een plek iets buiten de stad waar ik nooit eerder geweest was maar waarvan ik wist dat mannen elkaar daar konden vinden om seks te hebben. Al snel zag ik richtingbordjes de Vlietlanden en daar zou het zijn. Vol verlangen naar wat er misschien kon gebeuren daar fietste ik langs De Vliet richting De Vlietlanden. De koele nachtwind streek langs  mijn blote dijen en dat was een heerlijk gevoel. Bij de Vlietlanden aangekomen zag ik al snel dat daar wat gebeurde, auto's reden rond en er liepen mannen langs. Ik fietste op mijn sportfietsje wat rond en ja hoor  ik trok de aandacht. Sommige mannen floten naar me maar ik negeerde dat en fietste nuffig door totdat ik alle parkeerplaatsen had gezien. Op een wat kleinere parkeer plaats zette ik mijn fiets op de standaard naast een boom waar ik tegenaan kon leunen.  Ik nam een wat uitdagende  houding aan met een been iets opgetrokken omhoog tegen de boom. Ik wist dat daardoor het toch al korte jurkje wat hoger opstroopte zodat er meer dijbeen  en een klein randje van mijn bolle kontje onder het jurkje zichtbaar werden. Ik leunde tegen de boom en wachtte af.

Hallo,... mooi jurkje heb je aan zei iemand die ik in het duister niet zo goed kon onderscheiden. Dank je wel zei ik en gaf hem een verlegen glimlachje. Hij liep langzaam door maar bleef op enige afstand staan en bleef naar me kijken. Er draaide een grote Volvo het parkeerterrein op en het licht van de koplampen zette me even in het volle licht en ik voelde hoe ik bekeken werd. De auto reed door, draaide een rondje en kwam terug. Weer ging het licht van de koplampen over mijn blote benen en onwillekeurig zette ik een been wat naar voren in een nonchalant bevallige houding.  De auto stopte en parkeerde op enige afstand  naast me, er kwam niemand uit maar ik zag in het donker dat er iemand in zat die zijn ogen op mij gericht hield. Er gebeurde niets maar ik voelde zijn ogen op mijn benen en billen. Het wond me op maar ik vond het ook eng en ik besloot om toch maar even wat te gaan rondwandelen. Steeds meer auto's  draaiden het parkeerterrein op en parkeerden. Er gebeurde nog steeds niets en dus kreeg ik wat moed en  besloot een rondje over het parkeerterrein te wandelen. Op elegante wijze paradeerde ik op mijn hoge hakken langs de koplampen van de geparkeerde auto's en liet mijn, strak door het korte jurkje omsloten, ronde kontje wellustig draaiende bewegingen maken. Heerlijk om mannen zo uit te dagen en op te geilen dacht ik. Na een heel rondje over het terrein kwam ik weer terug bij mijn fietsje. Ik stapte op maar voordat ik weg kon rijden stapte er nu  een man uit de Volvo en kwam naar me toe. 
Hee hallo! mooi meisje zei hij wat een heerlijk geil en glad jurkje heb je aan. Ik knikte verlegen maar wist niet wat ik nu moest doen.  Mag ik....er even.... aan voelen?, zei hij. Die vraag stuurde een golf van geil verlangen door me heen en dus knikte ik kort terwijl ik strak en verlegen voor me uit bleef kijken. Zijn hand gleed tastend over mijn rug omlaag naar mijn billen en gaf daar een zacht knijpje in het volle zachte vlees. Hmmm..!! zei hij

Ja, hmmm... dat vond ik nou ook zei een andere man terwijl hij naderbij kwam en ik herkende de eerste man die mij begroet had. Hoe voelt dat jurkje aan vroeg hij aan de andere man. Heerlijk glad, en wat eronder zit hmmm is goddelijk, voel zelf maar, zei hij en twee paar handen streken nu overal over het zijde gladde jurkje en al snel ook langs mijn blote dijen.  Er kwam nog een man bij en die pakte mijn tepels en kneedde ze zachtje en dat is nou precies wat me superhoerig maakt.  Hmm.. heerlijk vrouwenvlees dat zie je hier niet veel, zei de tweede man en kuste me teder in mijn nek terwijl hij me met zachte dwang over de motorkap van zijn Volvo duwde. Mijn jurkje werd omhoog geslagen en meerdere grote sterke mannenvingers begonnen mijn  kontje onzedelijk te betasten en knepen begerig in mijn billen en tepels. Ik voelde hoe een warme tong in mijn kontje drong en het begon te likken. Er kwam ergens vanuit de duisternis nog een andere man bij. Hij was enorm groot en pakte ruw en bezitterig mijn billen, draaide me naar hem toe, pakte mijn hoofd en duwde zijn tong in mijn mond. Ik voelde me een weerloze vrouw en onderging zijn ruwe tongzoen en genoot daar van. Geile slet, zei hij je kwam hier om geneukt te worden hé en dat is precies wat je gaat krijgen. Die bolle geile kont van je moet dan wel eerst een beetje opgewarmd worden want die voelt nog te koel aan. Ja ja riepen een paar mannen die slet moet billenkoek en voor ik het wist trokken ze me  over de motorkap en daalde er een regen van harde klappen op mijn billen neer. Daar had ik niet op gerekend en ik spartelde van pijn maar vele handen hielden me in bedwang en al snel stonden mijn billen in brand en waren ze roodgloeiend. Ho jongens, zo is het goed zei de grote zware kerel we gaan die hoer neuken daar is ze prima geschikt voor. Hij pakte me beet en draaide me in een enkele beweging om met mijn rug op de motorkap van de Volvo.. 

Twee van de mannen pakten mijn benen en duwde die wijd uit elkaar zodat ik met gespreide dijen achterover lag. Weer voelde ik  hoe golven van geilheid door me heen gingen. Mijn pik stond stijf omhoog en al snel sloot zich daar een mond om heen die me geroutineerd begon te pijpen. Voor dat ik daar echt van kon gaan genieten voelde ik hoe er plotseling een koude stroom glijmiddel in mijn kutje werd gespoten en besefte ik wat me te wachten stond. Ik kon nog stamelen dat het safe moest en zag tot mijn opluchting  vanuit mijn ooghoeken hoe de grote man een condoom over zijn enorme stijve paal trok. Wonder boven wonder gleed hij zo in me naar binnen, het deed geen helemaal geen pijn maar het was juist een heerlijk gevoel om die paal diep in mijn wijd open kutje te voelen glijen. Ik genoot van  het gevoel hoe zijn harde lid zeker 20 cm bij me naar binnen drong. 
Deze snol heeft er zin in jongens zei hij terwijl hij zijn stijve pik met lange halen diep heen en weer liet glijden en... ze is gratis.  Of wil je er geld voor hebben als een echte hoer zei hij terwijl hij diep in me stootte. Dat maakte me bloedgeil en ik knikte van ja. Oh haha en hoeveel moet je dan hebben slet, lachte hij terwijl hij het tempo verhoogde. Tien Euro, stamelde ik tussen zijn diepe stoten door en hij lachte okay jongens ze kost tien Euro en dat is voor niks maar.... alleen safe.  

Ik keek langs hem heen en zag hoe er nu meerdere mannen zich nu verzameld hadden en toekeken. Sommigen hielden al hun stijve paal met condoom in hun handen en keken begerig toe. Ondertussen voelde ik hoe iemand mijn stijve pik had ontdekt en daar enthousiast op begon te zuigen terwijl een andere man mijn tepels bewerkte.  Net toen ik voelde dat ik zou gaan klaar komen gaf de grote man een kreet en kwam met een paar laatste heftige stoten in me klaar. Pas bij het terugtrekken voelde ik hoe diep zijn pik in me geweest was. Voor ik het wist drong een andere pik in me en begon me in hoog tempo te neuken. Het werd een regelrechte gangbang waarbij ik ook zelf meerdere keren klaar kwam. Toen ik laat in de nacht in een gescheurd en besmeurd jurkje naar huis fietste voelde ik me voldaan en gelukkig. Nou ja dit is allemaal fantasie maar als ik dit zo terug lees hmmm ja  misschien moet ik maar eens echt in een geil jurkje naar de Vlietlanden gaan, wie komt er dan ook?

3272 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.