Breekt nou mijn klomp

:P:P:P:P

Toen ik jong was een twaalf ,dertien jaar zat ik altijd te roefelen in mijn ma haar kleren de woensdagnamiddag ze was altijd gaan werken. Daar vond ik altijd mijn heil in haar grote kast vol mooie lingerie, nylons enz.  Mijn interesse als tv groeide op een zekere avond toen we met de familie naar de vuile janetten gingen , dat is een bepaald deel van carnaval. Ik had een zalige avond, overal rond me mannen in vrouwenkleren en pruik en make up de ene wat geraffineerder dan de andere. Mijn beste vriend was daar ook toen, hij vond dit maar niks. Maar zijn pa vond dit een vitaal onderdeel van carnaval. Ik kwam goed overeen met zijn pa, en ik vond dat eigenlijk nog een geile vent. alhoewel ik toen dat gevoel nog nie kon thuisbrengen ik had wel een vermoeden dat ik bi was , maar duwde het weg. tot ik 18 jaar was en voor de eerste keer een schoolgenootje pijpte in de toiletten van de sporthal, ik ben zelf flauwgevallen van de stress die gast was openlijk homo ik vond het geweldig, Het is maar pas later toen ik alleen woonde dat ik mijn eerste avonturen heb gehad op sexgebied als tv. Het is natuurlijk altijd meer werk , maar voor mij veel intenser dan daten als man. heb dit lange tijd niet gekund maar heb er toch als es een paar keer aan toegegeven dat het soms vlug moet gaan. 
Gisterenavond was de nood weer hoog , mijn vrouw was naar het buitenland het volledige weekend dus! datetime dacht ik. Dus gisteren terug achter die pc.
Na uren weer palaveren en drie fakedates aan mijn pollen te hebben ben ik verbouwereerd gaan slapen . ik was wel op gekleed ......gelukkig nog niet geschminkt. Vandaag was ik echt pissed! dat er zoveel terug met mijn voeten speelden.. maar niet opgeven! wat zeg ik nooit opgeven.

Dus terug op jacht mijn sites doorgescrollt naar potentiele mannengeweld. had terug iemand vast zag er veelbelovend uit maar toen ik gekleed was terug afgesprongen grrrrr. Maar toen! sprak er mij iemand aan 59 jaar .. wtf dacht ik is wel een beetje oud he pff , maar soit ik was zoooo geil het moet dan maar, hij wilde me dan ook nog geen foto sturen pff wat als ik afknap dacht ik , of erger nog hem! dus stuurde ik een foto van me omdat al zeker uit de baar te gooien. Knap! stuurde ie terug....... ok dat is al positief dacht ik. Bleek dan nog dat ie in mijn stad  woonde bij de koop toe!  dilemma! kan maar positief zijn tis nie ver dus knap ik af dan moet ie nie ver terug lopen dacht ik .Ik zei ok hier mijn adres kom gewoon binnen deur is niet op slot en ik wacht in de salon geef me twintig minuutjes om me te schminken en mijn pruik goed te zetten. Na een kleine twintig minuten  stond ik hem op te wachten in de salon, zoals altijd mooie halflange pruik met headlights, roze schmink en dito lippen met zwarte ogen, lingerie, jaretellen  en nylons en mijn bunny strikje en oren  ik hoorde mijn deur opengaan...moest natuurlijk mijn klein hondje aaien of ze blafte! de deugniet. Toen ie binnen kwam was ik ter plaatse genageld aan de grond! Hey zei ie ik ben E, wat zie jij er lekker uit! 
en ik zo ja E ik ken u? Aja zei ie? ja ik ben J de vriend geweest van je zoon!!
E: maar ! nu dat je dat zegt idd J:wist niet dat je bi was, had wel een vermoeden vroeger da wel E: al lang ze zelfs al toen jij met mijn zoon bij ons thuis zat.
J: aja! trouwens heb je altijd al een lekkere vent gevonden E ow bedankt, jij ziet er ook heeeel lekker uit ze Op dit ogenblik was ik suuuuuuuuper benieuwd! wat schuilt er in zijn broek! had ik trouwens jaren over gefantaseerd kon niet geloven dat dit eindelijk werkelijkheid werd Ik deed die gulp open "le moment supreme"...

Mijn mond viel open, ik haalde daar een knots van je welste uit, zeker 19 cm 6 dik
Het duurde niet lang of ik sabbelde erop , mja kan het niet helpen als ik een mooie pik zie dan moet ik die zuigen, jullie weten hoe het gaat. Jullie hebben hetzelfde probleem allee hoop ik toch :D:D:D. Hij had echt een zalige pik! zacht maar in erectie bikkelhard met mooie lekkerriekende eikel vind ik belangrijk geen geurtjes!
heb hem zeker 10 minuten gepijpt zachtjes , hard , diep nat , met de tong etc, etc,
kaken doen er nog zeer van haha. Toen ie klaar kwam voelde ik een zaligheid over mijn volledige lichaam, die smaak dat je krijgt als iemand klaarkomt in je mond
is zo lekker soms dat je rilt van plezier. Ik hou van sperma so what sue me! 
Hij stond wa perplex en zei wow vind je dit niet erg dat we elkaar kennen?
en ik zei zo tegen hem van , je zou moeten weten met hoeveel ik al geneukt heb die ik ken in het echte leven van vroeger of nu je zou verschieten. Tegenwoordig iedereen is bi haha Wat wel een feit is waar ik een grens zou trekken is als ik ooit familie related dates zou krijgen. Dat is echt een no go. Ik vond het heerlijk roepte ie!  met een handdruk verliet hij terug mijn huis..dat vond ik wel bizar. De meeste willen hun tong nog es in mijn bek draaien, hij niet strange. Altijd welkom zei ik hem haha Zo je ziet zusjes soms in je leven kom je mensen tegen dat je zegt van wow die zou ik wel willen es.... pas op wat je wenst want het zou kunnen uitkomen 

xxx

natacha

2697 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.