Lekkere Tyra, deel 4

..... ik ga je vastbinden en dan vreselijk misbruiken, zei het lekkere sletje. Wacht even, mompelde ik, vastbinden is niet mijn ding.
"Nou dat is dan pech voor jou" zegt ze, ze pakt een paar handboeien en wil me aan het bed binden. Ik pak haar beet en zeg "wacht jij maar even, ik ga je nu vreselijk hard neuken, dat zal je leren". Ze geeft snel toe, ik draai haar om, spuug een keer in haar lekkere holletje en schuif mijn keiharde pik bij haar naar binnen. Ik neuk haar even flink door en ze geniet er echt van. Opeens kom ik bijna, maar ze merkt het en zorgt ervoor dat mijn lul uit haar kont verdwijnt. "Ja mag nog niet klaarkomen lul" zegt ze geërgerd, "mijn beurt".

Ze duwt me op mijn knieën en die lul van haar lijkt nog wel groter dan eerder, ze schuift hem er keihard in en neukt me helemaal suf. Na een minuut of 10 haalt ze hem eruit en beveelt me voor het bed te gaan zitten, "bek open" roept ze en dat doe ik dan maar. Vervolgens neukt ze me net zo haard in  mijn mond, ik stik bijna, maar ze blijft doorgaan. Ineens haalt ze hem eruit en dan spuit ze een enorme lading over mijn gezicht, ik zie niks meer, alles zit onder en dan begint ze zelf alles op te likken. "En nu mag jij komen" zegt ze en ze pakt mijn lul, schuift hem langs die van haar en begint beide pikken af te trekken. 

Het duurt dan ook niet lang .....

wordt vervolgd

2614 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.