Tante Saskia neemt Petra verder onder handen

Geplaatst door: travsaskia op 10-10-17

Tante Saskia neemt Petra verder onder handen
Na het eerste bezoekje van tante Saskia bij Petra werden de afspraken gemaakt om Petra verder te feminiseren. Thuis wilde ze graag als slet behandeld worden en dan kon natuurlijk makkelijk. Maar wat zou Petra ervan vinden om ook in het openbaar de slet te zijn? Tante Saskia had een behandelplan gemaakt en daar moest Petra mee akkoord gaan, om ook echt aan de gestelde voorwaarden te moeten voldoen. Dat begon heel rustig. Petra was in het gewone leven Peter en had best een verantwoordelijke en drukke baan. Dus binnen die baan volledig Petra zijn, was natuurlijk onmogelijk. Maar tante Saskia had best wat subtiele ideetjes om ook tijdens het werk overdag Petra verder te verplichten tot bepaalde ‘vrouwelijkheden’.
Het begon natuurlijk met de lingerie. Dat is makkelijk. Al het mannelijk ondergoed werd door tante Saskia in beslag genomen. Petra protesteerde nog een beetje, maar tante zei: ‘Luister goed meisje, ik bepaal wat er gebeurt, bij elk protest gooi ik steeds meer van je mannelijke kleding weg, dus pas maar op voordat je iets zegt.’
Petra kreeg als opdracht voortaan alleen maar lingerie te dragen. Dat deed ze wel vaker naar het werk, dat valt niemand op, dus zo spannend vond ze dat ook weer niet. Tante Saskia merkte dat na verloop van tijd en zei op een avond: ‘Petra, voor morgen gaan we een stapje verder. Je trekt nu nog steeds sokken over je kousen aan, dat gaat veranderen. Ik gooi al je sokken weg en je draagt voortaan alleen je kousen en dan trek je je schoenen aan.’ Petra dacht na, maar zei verder niets. Ze dacht wel dat het zou opvallen, zodra hij zou gaan zitten als zijn broek een beetje omhoog getrokken zou worden. Dat maakte haar wel wat angstig, maar goed, commentaar geven zou het alleen maar erger maken.

De volgende dag ging Petra naar kantoor, met alleen kousen onder zijn broek. Tante Saskia had expres een broek gekozen, die net iets minder lang was dan de rest, dus haar kousen zouden voor oplettende collega’s van Petra ook al bij het lopen zichtbaar kunnen zijn. Met een ongemakkelijk gevoel stapte ze in haar auto en ging naar kantoor. Eenmaal op kantoor deed ze ze gewoon mogelijk, begroette haar collega’s en ging aan het werk. Ze ging koffie halen en vroeg aan haar collega Astrid of ze ook koffie wilde. ‘Ja graag, Peter, aardig van je.’ Petra liep naar de koffie automaat en Astrid keek hem (haar) na. Ze vond Peter altijd een aardige jongen en ze merkte zelf wel dat hij iets vrouwelijks had, maar deed daar verder niets mee. Astrid was lesbisch, maakte daar geen geheim van. Iedereen op kantoor wist dat ze een leuke vrouw als vriendin thuis had. Bij toeval viel Astrids oog op de kousen van Petra, toen Petra even moest bukken om een nieuw pak koffie uit het kastje te pakken. Ze dacht er eigenlijk niet bij na, maar toen ze gehurkt het pak koffie uit het kastje pakte onder de koffie automaat, werd ze rood van angst, omdat ze bijna voelde dat Astrid haar ogen op hem gericht had.

Peter deed zo goed mogelijk zijn best om verder niets te laten merken. Hij maakte twee kopjes koffie klaar en bracht de koffie naar het bureua van Astrid. Heel vriendelijk keek ze Peter aan en zei: ‘Dankje, erg lief van je, waarom ga je niet even zitten?’ Peter zei: ‘Nou, ik ben nogal druk, graag een andere keer’, maar Astrid drong aan. ‘Joh, het is rustig vandaag op kantoor, alle verkoop- en marketing mensen zijn de deur uit, dus we mogen best wel even pauze nemen, ga zitten.’ Peter kon niets anders verzinnen en ging zitten en roerde een beetje onmogelijk zijn kopje koffie.
‘Hoe is het met je Peter’, vroeg Astrid op een beetje onverschillige manier. ‘Ja, lekker’, zei Peter, een beetje verzonken in de gedacht dat Astrid zijn kousen had gezien. ‘Heb jij trouwens een vriendin Peter, ik weet niet zo gek veel van je.’ ‘Nee, ik heb geen vriendin, waarom wil je dat weten’, vroeg Peter op een beetje ongemakkelijke manier. ‘Of val je meer op mannen?’ Peter keek verbaasd en reageerde snel: ‘Nee joh, dat al helemaal niet, hoe kom je daarbij?’ ‘Nou, nergens door hoor, neem me niet kwalijk. Maar als ik het mag zeggen, kom je soms best vrouwelijk over, ik zie het soms aan de wijze waarop je loopt.’ Petra wist nu zeker dat haar kousen waren opgevallen, en zei voorzichtig: ‘Ach ja, dat kan iedereen heeft wel bepaalde trekjes van de andere sekse.’ Astrid moest lachen en zei: ‘Welke trekjes heb jij dan?’ ‘Ik weet het niet hoor’, zei Peter en nam een slok van zijn (haar) kop koffie.

Er viel een ongemakkelijk stilte. Astrid keek Peter aan en glimlachte en samen genoten ze van de koffie. Peter stond voorzichtig op om weer naar zijn bureau te gaan. Astrid zei: ‘Die kousen staan je goed Peter, ik vind dat heel leuk.’ Peter keek om naar Astrid en zei met een beetje schaamte: ‘Dankje, denk ik.’ Hij ging achter zijn bureau zitten en Astrid bleef kijken naar zijn kousen. ‘Nou, kijk niet zo’, zei Peter. Astrid knipoogde naar Peter en ze werkten die dag verder zonder iets te tegen elkaar te zeggen. Peter kon zich niet concentreren, omdat hij voelde dat Astrid steeds naar zijn kousen keek. Petra kreeg een app’je van tante Saskia. Ze vroeg hoe het ging. Petra schreeft terug dat een collega zijn kousen had gezien. Saskia antwoordde: ‘Vraag haar of ze misschien nog wat kousen voor jou heeft.’ Petra schreef terug: ‘Dat durf ik niet hoor, waarom moet ik dat doen?’ Oeps, Petra realiseerde zich dat ze protesteerde met die opmerking en dat zou gevolgen hebben. Tante appte terug: ‘OK, slet dat kost je drie broeken uit je kast. Ik haal ze vanmiddag op en je krijgt ze pas terug als je drie paar kousen van je collega hebt gekregen.’ Peter stond in de lift met Astrid en aarzelde om haar naar kousen te vragen. Astrid zei: ‘Peter, ik heb het idee dat je me iets wilt vragen, klopt dat?’ ‘Uhhh, ja, eigenlijk wel, maar ik weet niet hoe ik moet beginnen.’ ‘Kom, we gaan even op het Marktplein wat drinken, dan kunnen we vrijuit kletsen.’ Petra stemde in met het voorstel en liep achter Astrid aan, die er eigenlijk best lekker uitzag, met kort rokje en mooie pantys.

Eenmaal zittend op een leuk terrasje, vroeg Astrid: ‘Wat wilde je me vragen?’ Peter zat ongemakkelijk op zijn stoel en begon aarzelend. ‘Ik heb een tante, ze heet Saskia en geeft me soms wat opdrachtjes.’ Astrid keek Peter indringend aan en antwoordde: ‘Ja, en wat is je opdracht dan nu van je tante?’ ‘Ik moet drie paar kousen zien te krijgen en die aan mijn tante laten zien. Ik appte dat jij me beptrapt had met mijn kousen aan en Saskia gaf me de opdracht om aan jou drie paar kousen te vragen.’ Astrid glimlachte en zei: ‘Is ze jouw Meesteres?’ Weer twijfelde Peter of hij dit allemaal wel wilde vertellen. Astrid zei: ‘Maak je geen zorgen Peter, ik ben wel wat gewend hoor. Ik vind dit heel leuk en niemand zal ooit op kantoor iets van mij horen.’ Dat stelde Peter wat gerust en zei: ‘Ja, we hebben een soort overeenkomst waar ik me aan moet houden en zij wil me in kleine stapjes feminiseren. Ik vind het heel eng. Vandaag moest ik dus kousen aan en ze gaf me een net iets te korte broek, waardoor de kousen opvielen.’ Astrid moest lachen en zei: ‘Dat heeft ze goed gedaan Peter, of moet ik Petra zeggen?’ Peter werd een beetje rood van schaamte en zag dat Astrid glimlache. ‘Kom op Peter, nu zijn we eerlijk tegenover elkaar. Je weet waarschijnlijk dat ik een lesbische relatie heb en dus vrouwelijke dingen juist leuk vindt’. Dus schaam je nergens voor, ik zal discreet zijn en alleen Petra tegen je zeggen wanneer niemand anders het zou kunnen horen. Maar dat doe ik dan ook op kantoor hoor…..’ Ze grinnikte een beetje bij de gedachte en Petra knikte een beetje ongemakkelijk.

‘OK, je moet die drie paar kousen voor je tante meenemen?’ ‘Ja, dat was haar eis en omdat ik een beetje protesteerde zou ze drie van mijn gewone broeken in beslag nemen en me die pas teruggeven als ik een aantal keren netjes aan haar eisen zou hebben voldaan.’ ‘Oh, Petra, wat lekker die tante van jou, ik zou er maar van genieten. Kom, we gaan naar mijn huis en ik ga die kousen voor je regelen.’ Petra rekende af en stapte op zijn fiets. Astrid had haar adres gegeven, het was redelijk in de buurt. Astrid stapte in haar auto en genoot onderweg van al die spannende dingen die ze met Peter had meegemaakt. ‘Hoi Petra, hier moet je zijn’, riep ze vanaf het balkon van haar appartement. Peter keek naar boven en zag haar zwaaien. Petra zwaaide terug, maar vond het niet zo heel veel dat ze Petra werd genoemd. Er liep iemand in de straat die haar een beetje raar aankeek. Mara verder gebeurde er niets. Astrid deed de deur open en lachte vriendelijk en trok Petra naar binnen. ‘Ga maar lekker zitten, ik pak de kousen even voor je.’ Ze kwam terug met drie paar kousen en zei: ‘Doe je broek uit, we moeten ze wel even passen natuurlijk.’ Petra keek Astrid aan en wilde tegen spurtelen, maar Astrid zei meteen: ‘Misschien moet je het telefoonnummer van je tante maar geven, dan kunnen we samen wat afstemmen rondom haar plannen je verder te feminiseren. Dan kan ik je op kantoor ook goed in de gaten houden, of je wel voldoet aan de eisen van je tante. Geef haar nummer maar.’ Petra aarzelde maar schreef het nummer zonder protest op. Astrid pakte haar mobiel en voerder het nummerr in en stuurde meteen een app met: ‘Ik ben Astrid, de college van Peter. Hij is hier nu en ik heb drie paar kousen voor hem gepakt. Ik wil graag contact met U houden, dan kan ik misschien samen met u uw plannen verder inhoud geven. Ik kan hem dan controleren op kantoor. Vindt u dat een leuk idee?’

‘Wat heb je gestuurd?’, vroeg Petra. ‘Gaat je niets aan sletje en trek die broek nu eens uit.’ Petra kreeg een gevoel van opwinding bij het horen van het woord ‘sletje’. Ze deed haar broek uit en Astrid bekeek haar met bewondering. Ze maakte een foto en appte deze meteen door naar tante Saskia. Ze antwoordde meteen: ‘Dankje Astrid, je aanbod is erg leuk, ik wil best samen met je optrekken, maar ik bepaal de regels. Is dat duidelijk?’ Astrid antwoordde meteen: ‘Ja hoor, helemaal begrepen, ik doe gewoon wat u zegt en hoe ik Petra moet controleren. Als er iets meer is, wat ik moet doen, verneem ik dat graag.’ Petra had haar broek uitgedaan en Atrid liep om Petra heen om haar te keuren. ‘Mooie gladde benen meid’, zei Astrid. ’Trek die kousen maar uit, we gaan eens kijken of mijn kousen je goed passen.’ Petra trok haar kousen uit. Het waren stay-ups, dus ze droeg geen jarratel. De kousen van Astrid waren geen stay-ups. Ze zei: ‘O, jij draagt stay-ups, die heb ik niet. Wacht even, dat moet we oplossen.’ Ze liep naar haar slaapkamer en kwam met een mooie zwarte jarratel terug. ‘Trek die aan, dan kan je mijn kousen passen’, was de opdracht. Petra trok haar kousen uit en legde ze op de tafel. Astrid bewonderde haar benen en streelde Petra’s bovenbenen, hetgeen niet opmerkzaam bleef in haar lycra string. ‘Oh, vind je dit lekker sletje?’, vroeg Astrid. Petra knikte en ging er bijna voor staan, opdat ze door zou gaan. ‘Nee, ik ga niet door slet, ik houd me aan de regels van je tante. Trek aan die kousen en we bekijken hoe goed ze staan. Daarna trek je je broek aan en ga je naar huis.’ Petra was eigenlijk teleurgesteld, maar kon niets anders dan gehoorzamen. De kousen werden vastgemaakt aan de prachtige jarratelgordel. Dat gaf een heel apart gevoel. ‘Goed, trek je broek aan, die andere twee paar zijn net zo lang, dus die passen ook.’  Petra trok zijn broek aan en keek vragend naar Astrid. ‘Nou toe, waar wacht je nog op? Ga naar huis en rapporteer precies aan je tante wat we vanmiddag hebben gedaan.’
Wordt zsm vervolgd

2579 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.