Het hoertje in me, eindelijk naar buiten

Geplaatst door: satijnen-chantal op 10-10-17

Een stoute herplaatsing, omdat ik dit zo graag weer wil! 


 Er zijn momenten geweest, en misschien komen er nog wel meer. Maar als ik weer denk aan die ene keer, die keer waarin mijn verlangen om een echt hoertje te zijn even waarheid werd, kan ik gewoon niet wachten tot ik nog eens zoiets meemaak. Ik woonde nog alleen en kon toen doen wat ik wilde. Maar ik heb het nog steeds in me, ik heb een fraai en zacht lichaam met de juiste rondingen en soms, als ik me weer eens verkleed en sta te draaien voor de spiegel, ben ik weer helemaal terug waar ik moet zijn. Bij het gewillige meisje. Ik had een slettengarderobe waarmee ik me vele middagjes of avondjes voor de grote spiegel vermaakte. Ik sliep elke nacht in een mooie, roze satijnen babydoll, afgezet met witte ruches en een bijpassend roze slipje, alhoewel deze nachtkleding slecht was voor mijn nachtrust, want ik werd wel vijf keer wakker en moest mezelf aftrekken om tot rust te komen en verder te kunnen slapen. Ik woonde in Arnhem toen, vlakbij het heerlijke Spijkerkwartier, waar toen nog de hoeren zaten, mijn grote voorbeelden. De meeste spulletjes van mijn uitset kocht ik bij een grote sekswinkel daar vlakbij. 

Op de eerste etage van die zaak was altijd alle tijd en ruimte om dingen te passen. De verkoopster, een imposante Duits sprekende vrouw, kwam soms zelfs bij mijn kleedhokje staan. Ze stoorde zich niet aan de bobbel, duidelijk zichtbaar onder het rokje of jurkje dat ik paste. Dan adviseerde ze me bijvoorbeeld een zwart satijnen serveerstersjurkje met schortje toch een maatje kleiner te nemen. Ze reikte het me graag even aan. Ze was heel serieus, het was bizar. Zo echt, zo lekker, een fantasie die voor het grijpen lag. Of ze vertelde dat ik naaldhakken van zwart lak hier niet moest kopen, ik kon ze goedkoper krijgen bij een tweedehands kledingwinkel in de stad. Ik kocht bij haar ook lippenstift, in de vorm van een penis, maar mijn geliefde platinablonde bobpruikje kocht ik bij zo'n Turkse kruidenier, die ook in kappersspullen doet. Het was een tijd waarin ik steeds meer durfde. 

Ik had zelfs al eens in vol ornaat door de hoerenbuurt gelopen, waarna ik na een bloedspannend rondje op het eind als een echte tippelaarster werd opgepikt (lees als je wilt mijn andere 100% waargebeurde verhaal, het hoogtepunt in mijn geheime slettenbestaantje). Op een dag vond ik in het rekje met lingerie een wonderschoon rood setje van kant en satijn. Het was een soort torseletje met een doorschijnend rokje eraan vast, heel hoerig uitgevoerd, met ruches en strikjes en rimpelingen in de zachte stof. Er hoorde ook een rood slipje bij. Ik was meteen verkocht, ik voelde het aan het warme gevoel in mijn buik, aan mijn paal die bijna op ploffen stond. Ze smeerde me nog een setje zwarte ff nylon-kousen aan met een gordeltje en pakte het allemaal voor me in en wenste me veel plezier. Weer te verlegen om een avance naar haar te maken, het liefst had ik het natuurlijk ter plekke voor haar aangetrokken en had ik me aan haar voeten, onder haar voorbinddildo, gestort. Maar botergeil als ik inmiddels was, dook ik buiten de hoek om, en sloop met mijn aankoopje de hoerenbuurt in. Bij een van de eerste ramen die ik passeerde, werd ik al teruggeroepen. Ik voelde me betrapt. Als een vrouw (of man) me zo streng roept of toespreekt, word ik klein, verlegen als een stout meisje. Ik liep meteen terug en kwam voor haar staan, een beetje beteuterd. Ze was stoer en mooi en gekleed in een zwart satijnen kamerjas. Ze keek me alleen maar aan, nee, ze keek dwars door me heen, en toen keek ze naar het tasje in mijn hand, alsof ze al wist wat ik het allerliefste wilde.  In de open deur vroeg ik: 'Vind je het erg als ik me verkleed?' Ze verstond me niet.

'Of ik verkleed ben?' Ze dacht dat ik dacht dat zij een tgirl of travo was. Ik zei: 'Sorry, sorry, nee, ik vind het zelf fijn om het hoertje te zijn, mag dat misschien ook?' Het volgende moment zat ik op de rand van haar bed het droomsetje aan te sjorren. Ze keek van dichtbij toe, half bewonderend, half nieuwsgierig. Toen ik klaar was, en mijn omhoog priemende paal een beetje had weten weg te werken onder het slipje, was ze nog niet tevreden. Ik moest mijn gekouste been over het andere leggen en me onderwerpen aan een make-up sessie. Ze poederde en kwastte en brushte en ze had ook een lange, blonde, weelderige pruik voor me te leen. En toen gaf ze me een handspiegeltje. Ik keek. Vooral de vuurrode blosjes hoog op mijn jukbeenderen raakten me, als de bliksem. Mijn hitsige smokey eyes, mijn schitterende rode, volle lippen. Ik herkende me zelf niet terug, en eigenlijk ook weer wel, ik zag voor het eerst echt de teef in me, het hoertje dat ik zo graag wil zijn, en ik werd daar zo week van. Ik was als was in haar handen. En toen veranderde ze van toon. Ik moest op mijn knieën op haar bed zitten en mijn kontje hoog in de lucht laten wiebelen. Ze voelde over het kant en satijn dat zo feestelijk over mijn ronde billen gedrapeerd lag. Ze gaf me een pets, en nog een. Haar hand ging onder de stof en ze voelde aan mijn slipje. Ineens wurmde ze een vinger erlangs en begon ze me te vingeren. Ik had het gevoel dat ze wel twee of drie vingers erin stopte. Met haar andere hand trok ze me naar zich toe. Ze gaf me meer klappen. Ze deed of haar vingers haar lul waren, want ze begon met haar bekken tegen me aan te stoten. Ze pakte me bij mijn hals en dwong me naar achteren te kijken, wat ik deed, verbaasd en dankbaar over wat me allemaal overkwam. Ze duwde mijn ondergesmeerde gezicht weer ruw weg. Ze pakte me bij mijn keel en trok mijn hoofd ineens weer naar achteren, tot vlak bij haar gezicht. 'En nu ga je zelf neuken, snap je dat?' Ze hield stil met beuken en ik begreep wat ze wilde. 

Ik moest laten zien of ik een echt gewillig sletje was. Ik deed het, ik reed me zelf over haar dikke lul, terwijl ik in het spiegeltje onder me zag dat het goed was. Mijn gestifte mondje hing mooi en genotzuchtig open, mijn gladde, slanke, onbehaarde lichaam was gemaakt om door te gaan voor een kneedbaar vrouwenlichaam. Gemaakt om opgesmukt te worden en te worden bezeten door een echte man, of een echte vrouw. Ik had het gevoel dat ik smolt, ik werd helemaal nat van binnen, en ik zat mezelf maar tegen haar aan te rijden, en zij hield me vast bij mijn dijen en moedigde me aan. Ze had mijn paal te pakken. Ze begon er nog aan te trekken, maar ik kwam al klaar, in heftige schokken. 'Zo zo', zei ze toen ze van me afstapte. 'En wat is je naam zei je?' 'Chantal.' 

'Chantal, je bent nu een echt klein teefje.'

Lieve kusjes van Chantal.

ps. Kijk je ook even op mijn profiel? Stuur je me een berichtje?

2771 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.