Lekker hoerig (2)

Geplaatst door: sletvana op 11-10-17

Geil en hoerig. Zo voelde ik me toen ik de bios binnenstapte in Kortrijk. In de bar, bij het binnenkomen, zat er een man of vier. Achter de toog, de uitbater en een oudere dame. Ik betaalde de man en vroeg gelijk een sleutel voor een lockerkastje. In de bios zelf  was drie man aanwezig. Ik kleedde me terplaatse om. Maakte me weer super vrouwelijk en wandelde zo sensueel en uitdagend mogelijk rond in de verschillende ruimtes. Al heel gauw werd ik vrijpostig aangeklampt en betast. Mijn klit en genotsgrotje werden natuurlijk eerst onderzocht, maar ook mijn tepels en licht opgezette borstjes werden onder handen genomen. Eerst zachtjes, maar al snel ruwer en gulziger. Hmmmmmmm ik liet alles gewillig op me afkomen. Ik voelde me weer een echte hoer. Ik stond met mijn benen licht geopend met mijn kontje uitnodigend naar achteren. Al snel voelde ik twee vingers in mijn glad gemaakt kutje verdwijnen. Hij duwde ze direct heel diep in mijn kontje. Ik kon nog net zien hoe hij geil met half openhangende mond mijn kutje bewerkte, toen de andere man zijn natte tong diep in mijn mond duwde en me geil begon likken. Geil en hitsig begon ik met mijn kut op zijn vingers te draaien, terwijl ik steeds natter werd gekust. 


Na een poos stel ik voor om naar een andere ruimte te gaan. Daar staan comfortabele zetels, maar vooral, daar is meer licht en je bent zichtbaar voor iedere bezoeker. Ja, ik beken. Ik ben een publieke hoer. Hoe meer kijkers, hoe liever. Ik ga door de knieën en begin beide mannen te pijpen. Heerlijk van de ene lul naar de andere. Ik pijp zeer graag nat en diep, met geile geluidjes. Al snel druipt mijn kwijl van hun pikken. Ik laat het graag uit mijn pijpmondje lopen, om hun dan geil en hoerig aan te kijken tijdens het pijpen. De mannen duwen me nu in de zetel en beginnen me geil te betastten. Een grijpt me bij de enkels en dwingt me in allerlei geile standjes. Ik tracht me zo goed mogelijk te geven. Zo geil, om in allerlei posities te liggen. Met gestrekte benen, gehuld in netkousen met mijn hoge hakken in de lucht. Terwijl er geil volk staat te kijken. Een wil me neuken. Ik geef hem een condoom en zet me in doggystyle positie. Ik leg mijn bovenlichaam zo veel mogelijk op de zetel om mijn kut hoog in de lucht te kunnen aanbieden. Hmmmmm zaaaalig dat gevoel van een gevulde kut. Ik moedig hem luid aan. NEUK JE GEILE SLET! IK BEN JE HOER! NEUK ME HARD EN DIEP! SLA OP MIJN HOEREKONT! KLAARKOMEN MOET JE OP MIJN GEZICHT ! KOMAAN MAAK MIJ SMERIG !

Als hij bijna moet spuiten, trek hij hem terug. Verwijderd snel het condoom en begint zich verder af te trekken. Ik bied hunkerend mijn gezichtje aan. De tweede man is zich ook aan het af rukken en staat ook klaar om me vol te spuiten. En dan.... Ooooooo dikke warme spermastralen worden op mijn gezicht gespoten. Wat geil. Ik pijp gulzig de twee mannen schoon hmmmmm. De mannen hebben ook ongelofelijk genoten van gans het spektakel en staan nog lachend na te genieten. Ik stel voor om iets te gaan drinken in de bar. Ik wil door iedereen gezien worden met al dat zaad op mijn gezicht. Ik geniet van de verbaasde en geamuseerde blikken van de aanwezige. Zelf de oudere dame keek me ondeugend glimlachend aan.
Ik kon voldaan weer naar huis.

Tot binnenkort

2776 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.