Petra naar de kapper

Geplaatst door: travsaskia op 13-10-17

Op het werk werd er wel een beetje over gekletst, de blouse van Peter/Petra resulteerde in wat lacherig gedrag. Peter zijn baas wist niet goed wat hij ermee aan moest en vroeg aan Peter wat er aan de hand was. Peter zei een beetje onzeker dat er niets aan de hand was. ‘Ik mag toch dragen wat ik wil’, had hij ietwat verlegen gezegd. Zijn baas liet het erbij. Petra kreeg even wat adempauze van tante Saskia, althans zo leek het. Noch hij, noch Astrid kregen instructies voor de volgende fase. Petra wist natuurlijk wel dat die zou komen. Het feminiseren zou immers nog niet afgelopen zijn met een paar kousen een een vrouwen blouse. Dat zou te eenvoudig zijn. In het weekend spraken Petra en Astrid met elkaar af. Zaterdagmiddag zouden ze een kop koffie gaan drinken op de plek waar ze al eerder zaten. Astrid zei: ‘Ik heb nog niet van je tante gehoord, ben je daar blij mee?’ ‘In zekere zin wel, maar ik voel wel de angst voor de vervolgfase, wat zou ze gaan doen?’ Astrid zei dat ze geen idee had, maar beiden konden slechts vermoeden dat het allemaal ‘veel erger’ zou worden.

Toch wilde Astrid op eigen houtje ook wel iets leuks doen met Petra en zei: ‘Heb jij wel eens een legging aan gehad?’ Petra zei: ‘Ja, thuis natuurlijk wel, ze zitten heerlijk en mijn bennen komen er heel mooi in uit.’ Astrid vroeg of hij het zou durven om er buiten mee te lopen. Petra twijfelde, maar zei niets. ‘Kom, we gaan er eentje kopen en dan kijken we hoe die legging bij je staat en dan kijken we wel of je hem aanhoudt of niet.’ Petra vond het wel spannend en liep na het afrekenen achter Astrid aan.
Een paar straten verderop was een leuke boutique, waar ze naar binnen gingen. Leggings zijn tegenwoordig weer in en lycra is enorm populair. Ze kwamen meteen bij het rek met zwarte glimmende leggings en Astrid pakte er eentje in maat M. Petra was heel slank en had vrouwenmaat 36/38, dus M zou prima passen. ‘Hier, trek maar aan in de paskamer’, zei Astrid op dwingende toon. Een verkoopster keek met een glimlach, maar liet Astrid en Petra verder hun gang gaan. Petra trok in het kleine pashokje zijn broek uit en begon de legging over zijn kousen aan te trekken. Wat voelde dat heerlijk. Astrid zei: ‘Ben je klaar? Kom even hier in de winkel voor de spigel staan, dan kan je het zelf ook wat beter zien.’ ‘Nee, hij is prima hoor, dat hoeft niet’, probeerde Petra nog, maar het gordijn van het pashokje was al open en Astrid trok hem aan zijn arm. ‘Prachtig meid, wat een mooie glans zo hier onder het licht, dat zal buiten met de zon erop heel mooi staan.’ ‘Ze neemt hem’, zei Astrid tegen de verkoopster. Petra wilde has pashokje weer in om zijn spijkerbroek aan te trekken, maar dat ging niet door. Astrid had zijn broek al in haar tas gedaan. ‘Ze houdt hem meteen aan, knipt u de kaartjes er maar van af’, zei Astrid tegen de verkoopster, die er wel een beetje vreemd van opkeek. Maar ze daad wat haar gevraagd werd. Astrid rekende af en zei: ‘Zo Petra, een leuk cadeautje van mij vandaag.’

Ze liepen de winkel uit en Astrid pakte Petra’s arm en zo liepen ze door de drukke winkelstraat. Wel veel ogen gericht op de legging van Petra, maar doordat het ‘stel’ gearmd liep, werd er geen enkel commentaar gegeven. Op dat moment kregen Petra en Astrid beiden een appje van tante Saskia. ‘Petra, je moet naar de kapper vandaag en dit is het kapsel wat ik voor je wil.’ Ze bekeken beiden het plaatje, het was een kort maar wel heel vrouwelijk kapsel. Petra had wel al wat langer haar van zichzelf, dus met die lengte kon dat vrouwelijke kapsel wel worden gerealiseerd. Petra zei dat dat echt niet kon hoor, ze keek Astrid aan en zei: ‘Dat durf ik niet, op de zaak werd al raar gedaan over mijn blouse, met dit kapsel wordt het een probleem.’ ‘Welnee meid, stel je niet aan’, probeerde Astrid. ‘Je haar groeit weer door en over een paar weken heb je je eigen kapsel weer terug. ‘Het is maar voor de lol hoor.’ Petra wist dat dat niet zo was, hij had immers een contract getekend voor volledig feminiseren 24/7. Toen hij dat deed was hij onder invloed van een paar wijntjes en tante Saskia had lekker met haar gespeeld, dus hij was in de juiste stemming om te tekenen, maar zag nu toch wel in welke consequenties dit allemaal nu ging krijgen. Tante Saskia appte naar Astrid: ‘Als ze protesteert, zeg je tegen haar dat ik er dan mee stop, ze heeft getekend, we zijn nog maar net begonnen, ze moet zich houden aan de regels.’ Astrid appte terug dat het allemaal best wel goed gaat. Ze meldde ook dat Petra nu in een legging buiten liep, net samen gekocht. Saskia accepteerde dat, maar gafaan dat zulke aankopen voortaan in overleg moeten. ‘Ik ben de Meesteres, niet jij’. Astrid deed haar excuses en beloofde niets meer zonder overleg te doen.

Astrid kreeg nog een hele reeks instructies voordat ze naar de kapper zouden gaan. Ze belde de kapper, zo had Saskia dat als opdracht gegeven: ‘Goedemiddag, kan ik straks langskomen met een man die zich moet laten feminiseren. Ik heb een plaatje van een kapsel wat hij moet gaan krijgen. Hoe laat kan ik bij jullie langskomen? Ze heet Petra’ De afspraak werd gemaakt voor drie uur die middag en de kapster stond al klaar. ‘Zo, jij moet dus Petra zijn, of worden….’ Ze lachtte erbij en had zichtbaar lol in haar ‘opdracht’. ‘Laat me het plaatje maar eens zine, dan kijken we wat we kunnen doen.’ Ze bekeek het plaatje wat Saskia had gestuurd, aandachtig en zei: ‘Met die lengte kunnen we dat prima realiseren. Maar we moeten je haar wel wat extra kleur geven op bepaalde plekken om die lokken goed uit te laten komen.’ Astrid vond het een prima idee en vroeg hoe lang het allemaal zou gaan duren. ‘Nou, u moet wel rekenen op twee uurtjes hoor. Met sluitingstijd is ze wel klaar.’ ‘Goed, dan ga ik nog even wat boodschappen doen. Ik zie je later Petra, veel plezier.’ De kapster stelde zich voor aan Petra. ‘Ik ben Monique, we gaan er wat moois van maken.’ Petra knikte, maar zei verder niets. Daar zat ze in een glimmende legging bij de kapper te wachten op wat zou gaan komen. En onherstelbaar, het was immers geen pruik die ze moest dragen. Dat zou nog te doen zijn, maar maandag zou ze met een vrouwelijk kapsel op het werk verschijnen. Dat maakte haar angstig. Toch voelde ze ook spanning in haar kruis. Dat zag Monique aan de bobbel in de legging en zei: ‘Ja, het is spannend, dat kan ik me best voorstellen.’ Monique was een hele mooie vrouw en Petra kon haar ogen niet van haar af houden. Tijdens het knippen ‘prikte’ ze met haar grote borsten in zijn rug en schouders.

Monique was nieuwsgierig en begon wat vragen te stellen. Het ijs was een beetje gebroken en het werd eigenlijk heel gezellig. Ze zei zachtjes: ‘Ik heb een vriend, waarvan ik weet dat hij wel eens lingerie draagt, eerst vond ik het heel raar, maar na verloop van tijd ben ik het gewoon gaan vinden en we vrijen ook samen met kousen aan. Dat voelt gewoon heel fijn. We hebben beiden eigenlijk wel een lycra fetish opgebouwd in de loop der jaren. Die legging die jij aan hebt, vind ik er opwindend.’ Petra wist niet wat haar overkwam, wat een heerlijk gedoe allemaal, net alsof al die gekke travestie dingen nu ineens allemaal heel gewoon zijn. Eerst lesbische Astrid en nu deze Monique met een lycra fetish. Monique begon na het knippen met verven en daarna zou het geheel ca. 30 minuten moeten ‘intrekken’. Ze zei dat ze koffie ging halen en vroeg of ik ook wilde. ‘Lekker’, zei ik. Ze kwam terug met twee kopjes koffie. ‘Ik heb nu geen andere klant die ik moet helpen, mag ik even bij je komen zitten.’ ‘Tuurlijk, ga je gang.’ Ze kwam dicht bij me zitten op haar kapperskrukje en zette haar koffie op de kaptafel. Ze deed haar hand onder de kapmantel en streelde Petra’s legging, waardoor de bobbel in haar legging meteen groeide. Monique zei: ‘Geniet maar lekker, niemand die dit ziet en wat dan nog, dit is mijn eigen zaak.’ Petra hield haar lippen stijf op elkaar om niet te kreunen. ‘Maak je geen zorgen, ik laat je niet klaarkomen, dan krijg je zo een natte plek in je legging, dat zal ik je niet aandoen.’ Monique glimlachtte en genoot van haar spel met deze onverwachte nieuwe klant. Toen het inwerken klaar was begon ze het haar van Petra te föhnen. In de speigel zag Petra de vrouwelijke vorm en kleur tot stand komen. Er was geen weg terug. Zondag kon hij alles nog in redelijke anonimiteit houden, maar maandag zou hij zo op kantoor verschijnen.

Astrid kwam tegen vijf uur weer terug in de kapsalon en keek vol bewondering naar Petra. ‘Zo hé, dat is mooi geworden, was het leuk?’ ‘We hebben genoten’, zei Monique met een glimlach. Astrid dacht er het hare van, maar ze was blij met het resultaat.
Wordt vervolgd

4344 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.