Petra dacht klaar te zijn, maar tante had meer in gedachten

Geplaatst door: travsaskia op 16-10-17

Petra dacht met haar vuurdoop op het werk alles te hebben doorstaan wat tante Saskia van haar verlangde. Maar dat had ze goed mis. Het feminiseren was nog maar net begonnen en de komende weken zouden gepaard gaan met enorme ups en downs voor Petra. Ze had nog geen idee. De eerste werkweek was redelijk verlopen. Saskia had Astrid een paar aanvullende opdrachten gegeven voor het kopen van nog wat kleding voor Petra. Allemaal nog redelijk normaal en onschuldig. Ook had Astrid Petra geleerd hoe ze zich elke ochtend een beetje kon opmaken. Ook allemaal niet te gek. Nog net allemaal acceptabel om als Petra op het werk te verschijnen. De mannen begonnen langzaam maar zeker te wennen en zeiden soms zelfs al Petra tegen haar. De meeste vrouwen vonden het wel leuk en waren een beetje jaloers op Astrid. Petra was best een lekker ding en het bleek dat er op het werk toch wel wat meer vrouwen waren met bi- en/of lesbische gevoelens dan ooit kon worden vermoed. De eerste week was Petra natuurlijk onderwerp van gesprek, met het nodige gegiechel. Maar dat hield al snel op. Petra ontspande al een beetje.
In het weekend na de eerste werkweek kwam tante op bezoek. Petra zat netjes klaar om Saskia te ontvangen. Ze was heel vriendelijk en maakte Petra de nodige complimenten over haar uiterlijk. Ze bekeek haar goedkeurend van top tot toen en glimlachte. Ze zette haar tas op tafel en zei: ‘Zo Petra, we gaan de volgende fase in. We gaan je siliconen cup B borsten vervangen.’ Petra dacht dat ze misschien wat grotere siliconen borsten zou krijgen, maar dat was niet het geval. Tante pakte een doosje uit haar tas.

‘Dit moet je slikken, elke dag en binnen een paar maanden zal je eigen borsten gaan krijgen, niet al te groot, waarschijnlijk cup A, heel misschien het begin van cup B.’ Petra had inmiddels geleerd niet meer meteen te protesteren, maar ook nu weer kwam de angst haar tegemoet. Ze pakte het doosje aan en zag de naam BreastGro staan. Petra had een slank lichaam en al helemaal geen borsten, zoals je dat vaker bij wat dikkere mannen ziet die wat bier drinken, want bepaalde natuurlijke ingrediënten in bier stimuleren de groei van borsten, ook bij mannen. In BreastGro zitten soortgelijke stoffen en dat help. Petra haalde diep adem, en was een beetje bang, want dat zou onomkeerbaar zijn. Saskia zag dat en zei: ‘Meisje, maak je geen zorgen, cup A valt echt niet teveel op en trouwens, if zal je steeds verder feminiseren, hoe dan ook, goed begrepen?’ ‘Ja, tante, ik snap het en zal beginnen met slikken.’ ‘Zodra je je cup A hebt, gaan we ze een beetje vergroten met de VacuBreast, dan hoop ik dat we cup B kunnen bereiken’. Ze pakte het setje uit haar tas en Petra keek er met bewondering naar. ‘Vandaag gaan we beginnen je kutje toegankelijk te maken voor mannen die je willen gebruiken. Ik heb het idee dat je daarmee nog niet zo heel erg veel ervaring hebt. Klopt dat Petra?’ Petra zei dat ze ‘het’ wel eens gedaan had, maar niet heel vaak. ‘Dat gaat veranderen, ik zorg ervoor dat je elke dag diep geneukt wordt. Ik begin vandaag, dan kunnen we wat oefenen. Ik ben dan natuurlijk lief voor je, maar vanaf morgen komen er elke dag drie mannen om 6, 7 en 8 uur om je uit te wonen. Ik heb een advertentie voor je gezet en de reacties waren allemaal positief. Ik heb er dus 15 uitgezocht voor maandag tot en met vrijdag. Dikke lullen, lange lullen, maar ook een paar pre-opp transgenders, dat leek me wel leuk voor je. Kan je een beetje ontdekken of je ook lesbische gevoelens hebt. Volgens mij is dat zo.’ Petra knikte, maar voelde weer angst in haar opkomen. 15 keer haar kut laten neuken, hoe zal dat gaan?

‘Hier heb je olie om je kutje voor te bereiden’, zie tante. ‘Kom op slet, trek uit je kleren, we gaan nu oefenen.’ Petra trok haar legging en slipje uit en stond met haar kutgaatje klaar voor tante die haar bilnaad begon in te smeren met heerlijke verwarmende olie. Petra genoot toen tante een vinger in haar kut stak. Ze deed haar benen wat wijder om haar kut beter toegankelijk te maken en een tweede vinger ging naar binnen. tante draaide lekker met haar vingers in Petra’s kut. ‘Klaar voor het echte werk?’, vroeg Saskia. Petra knikte en ze voelde Saskia’s eikel tegen haar kutje en voelde deze langzaam naar binnen dringen. Ja, het deed pijn, maar ze genoot wel, tegelijkertijd vroeg ze zich af hoe dik die andere lullen van de week zouden zijn en of de pijn zou toenemen. Petra genoot, maar tante had meer in petto. Tante kwam niet klaar in Petra’s kut en zei: ‘Ik heb nog wat lekkers voor je. Ik heb laatst de MyStim - Tension Lover gekocht en daar ga je van genieten.’ Ik had geen idee waar tante het over had. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ik zag dat tante een apparaatje pakte met wat draden en zo. ‘Geniet lekker’, zei ze. Er werd van alles aan mijn lul (ik noem dat tegenwoordig klit) vastgemaakt en aangesloten op het apparaatje. Tante zei: ‘Ben je er klaar voor?’. Ik knikte, maar ik had geen idee wat er zou gaan gebeuren. maar een beetje bang was ik wel. Het genot was enorm, wat een gevoel, op divsre plekken werden spieren handaangetrokken. Tante draaide de intensiteit op en Petra begon heftig te kreunen. ‘Doe het pijn slet?’, vroeg ze. Petra riep: ’Niet harder tante, alstublieft, genade.’ Saskia lachte en draaide de intensiteit iets terug. ‘We gaan daar flink mee oefenen om je pijngrens op te voeren.’ Saskia genoot van het speelgoed, ze had het ook al bij haarzelf geprobeerd om zelf te ervaren hoe het gevoel zou zijn en hoe heftig een slavin zou kunnen reageren. Ze besloot al om Petra de volgende keer stevig vast te binden en de de intensiteit verder op te voeren.
Wordt vervolgd.

3298 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.