Monique en Roy, een heerlijk avontuur

Geplaatst door: jaimy35 op 02-11-17

Het is bijna 22:00 uur, de laptop en cam draaien overuren. Ik zit op de chat na me heerlijk opgetut te hebben. De cam staat aan en ik krijg wat heerlijke verzoekjes. Ik krijg steeds meer zin en mijn blosjes verraden meer dan ik wil. Ik denk aan de mannen aan de andere kant van de cam, geile mannen die me bespieden en me in hun gedachten alle hoeken laten zien. Terwijl ik mezelf betast hoor ik een chatbericht binnenkomen van Roy. Ik heb wel vaker met Roy gechat, een leuke, vlotte en volle vent. Getrouwd en op zoek naar spanning. Vrouwlief weet dat haar man ook andere wensen heeft buiten het huwelijk en vindt het prima!


Roy wil afspreken met me, ik heb nog niet veel ervaring met mannen maar kan niet wachten om wat meer ervaring op te doen. Roy wil me graag ontvangen thuis. We spreken op de dinsdag af na het werk. Ik rijd om half 6 weg van kantoor op weg naar Roy, het is 10 minuutjes rijden en ik ben enorm zenuwachtig. Heerlijke geile spanning voor wat er komen gaat. Ik had mijn geile lingerie al aangetrokken onder mijn kostuum. Roy had een nieuw setje voor me gekocht en een mooie zwarte jurk, jarretels en higheels klaargelegd. Aangekomen bij de woning deed naar mijn verrassing Monique de deur open, Monique is de vrouw van Roy. Ze begeleide me naar de slaapkamer, fris je even lekker op dan help ik je zometeen fluisterde ze me toe.

Zo gezegd, zo gedaan. Lekker gedoucht kwam ik terug in de slaapkamer. Ik nam alle tijd om de mooie kledingstukken aan te doen. Monique hielp me graag mee en begon aan mijn make-up. "Mijn man verdient het beste" vertelde ze me. Dit was voor haar ook nieuw en ik had door dat ze net zo zenuwachtig was als ik. Ik had nog helemaal geen glimp opgevangen van Roy maar Monique was een flapuit en bracht de sfeer er goed in. Ik was klaar en voelde me enorm sexy. Monique ging Roy halen en vroeg eerst aan mij of ze erbij mocht blijven en op een afstand mocht toekijken. Ik stemde uiteraard toe. Monique kwam binnen met Roy aan haar hand. Roy is een sterke stevige man. Fris gedoucht en geblinddoekt. Monique zet Roy op het puntje van het bed neer en gaat zelf in de hoek van de kamer zitten. Langzaam begint een romantisch lief te spellen op de audiosets, dit is mijn call....

Ik stap op Roy af en leg mijn hand op zijn schouders. Ik glij met mijn hand van zijn schouders over zijn borstkas en draai voor hem zodat hij mij hoort bewegen. Langzaam verdwijnen zijn handen onder mijn jurk en weten mijn billen te vinden. Langzaam kneed hij mijn billen met zijn enorme handen en streelt hij mijn bovenbenen. Ik draai me naar hem toe en geef hem een lange zoen terwijl zijn handen op zoek zijn naar de rits van mijn jurk. Met een beweging ligt deze op de grond. Ik sta in mijn lingerie voor deze enorme vent. De blinddoek gaat af en zie dat Roy het erg bevalt. Hij zoent me op mijn buik en pakt me stevig vast. Ik draai richting zijn gezicht en zorg ervoor dat hij achterover leunt terwijl ik vanaf zijn gezicht afdaal naar beneden. Ik voel zijn boxer helemaal strak gespannen staan. Ik geef zoentjes op zijn boxer en trekt hem voorzichtig uit. Er komt een enorme knots tevoorschijn. Zo'n enorme pik heb ik nog nooit in mijn handen gehad. Ik pak hem in mijn rechterhand en ga met mijn tong over zijn eikel. Ik hoor achter me dat Monique haar kleren uit doet en het niet houdt. 

Roy geniet enorm en laat me zijn enorme apparaat in mijn mond nemen. Mijn lippen staand strak gespannen om zijn heerlijke pik. Hemelse pijpbeurt..... Terwijl deze heerlijke pik in mijn mond en keel verdwijnt voel ik vreemde handen over mijn billen en over mijn gaatje. Monique heeft haar vingers natgemaakt en doet het voorwerk voor Roy. Ik hoor Roy duidelijk genieten. Monique pakt een condoom en doet hem in een beweging om bij Roy. Ze gebiedt me om plaats te nemen op die heerlijke pik, dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Met moeite laat ik me over zijn pik glijden. Wat een sensatie, ik voel al mijn spieren ontspannen en voel hem naar binnen glijden. Ik berijd Roy terwijl Monique zichzelf verwend. Roy staat al op knappen sinds ik met mijn tong aan de gang ben geweest. Ik draai me dan ook toe  naar Roy en kijk hem aan terwijl hij schreeuwend klaarkomt. Hij pakt mijn heupen vast en glijdt helemaal tot aan het einde terwijl ik zijn pik voel aanzwellen en mijn gaatje nog verder oprekt..... Terwijl Roy ligt na te hijgen komt Monique naar me toe met de vraag of dit vaker kan terwijl ze mijn pik in haar mond neemt. Hell yeah!

3590 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.