Doordeweeks anaal doorgeneukt en gefacefuckt door heerlijke Mocroboy

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 12-11-17

Op donderdagavond deze week werd ik aangesproken door "Mocroboy", een  geile chat was het gevolg...Hij had mij al voor de cam gezien en was megageil geworden. Hij vroeg mij of hij na zijn werk in de shoarmatent langs mocht komen,hij zat in Breda, ik was ook erg geil en gewillig na een snoepje, dus ik stemde toe ,na wat geappt te hebben  over en weer stond hij rond 23.00uur voor de deur. Een heerlijke jonge stevige kerel, ik ging op de bank zitten en verzocht hem zich uit te kleden...was vooral benieuwd naar zijn gereedschap..en dat had hij!! een grote dikke besneden neukstaaf van 20 cm kwam te voorschijn en enorm opgezwollen...ik nam deze direct in mijn mond en begon hem voorzichtig te pijpen..zijn pik werd nog harder door mijn tong die over zijn paal gleed.

Na een tijdje pakte ik glijmiddel, deed dat over zijn pik en ballen, ik deed zelf een  klodder glijmiddel mijn mond en keel in, en begon hem diep te pijpen...steeds dieper nam ik zijn stijve pik mijn keel in...tot deze tegen mijn slikgedeelte kwam..Ik verzocht hem te gaan zitten op een krukje..ik ging recht boven zijn pik zitten met mijn mond en schoof zijn harde kloppende paal geheel mijn keel in, zijn kloppende eikel schoot mijn slikgedeelte door en zat 10 cm mijn slokdarm in....hij kreunde het uit van genot....zo diep ben ik nog nooit gepijpt kreunde hij..wat heerlijk, jij gore pijpsletje gromde hij. Hij pakte mijn hoofd beet en begin mij hard te facefucken..elke keer schoof zijn harde kloppende paal diep mijn keel in, hhmm heerlijk!

Na een tijdje en na heel veel slijm..trok hij zijn pik mijn keel uit...ik ga je kut neuken,riep hij..ik ging op een matrasje zitten op mijn knieën,doggy en trok mijn vochtige travokut wijd open..in een kwartier hard doorgeneukt te  hebben stootte hij zijn enorme paal naar zachtjes binnen..Ooooooh kreunde ik,wat zalig...hij neukte mijdaarna  weer hard en diep..hij pakte mij bij mijn heupen en stootte steeds sneller en harder door, terwijl hij mijn grote tieten (G-H) masseerde...hhhmmm wat lekker.. Ik ga komen geile teef gilde hij..hij trok zijn kloppende paal mijn travout uit en ik deed mijn mond open..geile teef, zei hij, ik likte aan zijn eikel met mijn mond open..toen spoot hij zijn heerlijke warme zaad mijn keel in, ik slikte alles door en likte zijn paal en ballen schoon.. De volgende keer neen ik een gratis broodje shoarma voor je mee schatje zei hij..en mompelde dat hij nog nooit zo heerlijk gepijpt es ging hij de deur uit...

Graag met veel souche lekkerding riep ik hem nog na....

Wordt vervolgd...

3241 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.