Geblinddoekt en vastgebonden en drie mannen

Geplaatst door: jaimy35 op 12-11-17

Daar lig ik dan: in een kamer in een huis dat niet van mij is, mijn handen boven mijn hoofd gebonden. Ik lig op mijn buik en wacht op wat er gaat gebeuren. De blinddoek die ik heb omgekregen zit erg strak en ik zie geen glimp van wat er om me heen gebeurt. Ik lig hier inmiddels 20 minuten, denk ik want zeker weten doe ik het niet. Ik werd binnengelaten zonder een woord en zonder een beeld. Ik ben gaan liggen in mijn netkousen en string. Mijn corset moest ik aan houden de rest van mijn kleding ligt in de gang. Mijn handen werden samengebonden en vastgemaakt aan de grote spijlen van het bed, dat was het laatste wat ik zag voordat het licht doofde door de blinddoek.

In de verte hoorde ik gestommel en een zware mannenstem was aan het telefoneren. Het was ineens stil en ik hoorde de douche aan gaan. Het leek wel uren te duren maar de spanning maakte me gek. Ik hoorde de voetstappen van de man dichterbij komen en de kamerdeur ging voorzichtig open. Ik voelde een bries over mijn billen, een siddering ging door mijn lijf. Ik voelde een hand op mijn billen en over mijn rug gaan. Ik hoorde de man een tube pakken en openen. Ik hoorde dat hij glijmiddel uit een tube op zijn hand kneep. Hij gleed met zijn vingers over mijn gaatje, ik schrok van de kou en spande even alles aan. De man liet zich niet afschrikken en liet een vinger naar binnen glijden. Hij was me aan het vingeren en ik ging op in zijn ritme, mijn clit groeide en ik voelde een gloed over mijn lichaam opkomen. De man liet er nog een vinger bij in glijden. Ik genoot enorm, tot hij ineens stopte... Ik hoorde hem iets pakken en ineens schoot er een pijnscheut door me heen. Hij had me opgevuld met een flinke plug. Mijn kontje stak fier achteruit maar ik moest even wennen aan de grootte.

Ik had de tijd om te wennen want net zo snel als dat de man kwam was hij ook weer verdwenen. Ik lag helemaal alleen in de kamer, het was er inmiddels aardig warm en dampig maar dat was ik! Het was donker, de geur van glijmiddel kwam mijn neus in. Ik was flink gevuld en voelde mijn gaatje aardig opgerekt worden. Er stond een muziekje op, rustige klassieke muziek. Ik bleef op mijn knieën zitten zodat de plug zijn ruimte had. Jezus, wat was ik geil. Ik was toe aan een heerlijke ook, een geile vent die me zou doorneuken......

De deur gaat open, ik hoor meerdere voetstappen en dus mensen om me heen. Een van de mannen zegt me dat ik moet doen wat me wordt gezegd. Ik mompel wat en hoor ze om me heen lopen en me inspecteren. "We zijn met drie en een van ons gaat filmen" hoor ik ze zeggen. Mijn handen worden losgemaakt van de spijlen maar blijven vast zitten aan elkaar. Een van de mannen pakt mijn handen en gaat voor me zitten. Hij laat zijn enorme pikken in mijn mond glijden, ik heb niets in te brengen en deze meneer neukt mijn mond in zijn ritme. Steeds iets dieper en steeds iets harder, het kwijl komt in dikke slierten langs zijn pik. Ik voel de andere man mijn plug uit mijn kontje trekken. Terwijl ik aan het bijkomen ben van mijn plug glijdt zijn pik in zijn geheel naar binnen en word ik heerlijk geneukt. Hij pakt mijn heupen vast en zorgt ervoor dat ik geen kant op kan. In mijn mond heb ik die enorme pik en voel hem mijn keel in glijden.

Ik word heerlijk gevuld door deze twee heerlijke mannen. Ik voel de derde man af en toe aan mijn lichaam. Hij voelt aan me, sabbelt aan mijn nepborsten, raakt mijn ook aan en kneed mijn ballen. Ik voel de man achter me steeds harder worden en neukt me zo enorm lekker. Ik voel zijn ook aanzwellen en hij roept dat hij gaat komen. Ik voel hem heerlijke stralen sperma schieten in het condoom. Hij kreunt het uit en schokt nog na. Zonder iets te zeggen trekt hij zijn heerlijke ook uit mijn kontje en voel ik de derde man zijn pik naar binnen glijden, ik hou het niet meer en glij voorover op bed, de ook van de man voor me diep in mijn keel. Hij trekt mijn hoofd van zich af en spuit al zijn sperma met grote stralen in mijn gezicht. Ik val nu helemaal voorover en lig op mijn buik op het bed. Ik hoor de twee eerste mannen weglopen...

Terwijl de andere mannen weglopen voel ik de blinddoek af gaan. De man achter me trekt zijn ook uit mijn kontje. Deze man is veel liefdevoller en vraagt me om te draaien. Hij maakt mijn handen vrij en doet mijn nepborsten af. Hij likt aan m'n tepels en bijt er zachtjes is. Hij pakt mijn benen vast en zet z'n ook tegen mijn gaatje. Hij komt in me en neukt me met lange rustige halen. Ik zie hem genieten en word er enorm geil van. Mijn eigen ook staat op knappen, ik voel hem tegen mijn prostaat glijden. Hij vraagt me op hem te komen zitten, ik glij langzaam over zijn pik en zie z'n ogen sluiten. Ik rij op hem in een heerlijk ritme, hij spant aan en komt schreeuwend klaar. Ik spuit zelf al mijn zaad over zijn buik, heerlijk. Ik ben heerlijk gebruikt als neukslet en een liefdevol eind. Deze man bleek een heerlijke vent van achter in de veertig, Paul.

3682 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.