Parkingslet thuis gepakt

Geplaatst door: natasjatrav op 13-12-17

Afgelopen week was ik weer op mijn favoriete parking bij assen. naar een beetje hooggehakt en kortgerokt rondgetippeld te hebben, liep er een jonge van rond de 30 jaar ( schat ik ) ook steeds een beetje lang mij. je ziet er lekker uit hoor zij hij waarop ik hem bedankte, voorzichtig raakte hij mijn billen aan en vroeg of ik dat lekker vond. heerlijk schat zij ik waarna hij zijn hand onder mijn rokje stopte. ik begon hem over zijn broek te strijken waar inmiddels al een flinke bobbel zat, hmmm zij ik die lust ik wel. waarop hij zij ontvang je ook thuis ik vind het hier wat ongemakkelijk , sorry zij ik dat doe ik niet. ongeveer een minuut later zij hij ik ben wel alleen thuis maar niemand mag je zien. naar overlegd te hebben gaf ik hem mijn tel nr en hij zij ik stuur je zo een sms met mijn adres en wat je moet doen, is goed zij ik en hij stapte in de auto een reed weg. hmm die zien we nooit weer terug dacht ik. maar ongeveer een 20 min later kreeg ik een sms met een adres met de instructie dat ik strak voor de garage moest parkeren via de garage deur naar binnen moest gaan en zorgen dat niemand mij zag, in de garage lag op een tafeltje en briefje met verdere instructies. eerst twijfelde ik maar mijn geilheid won het toch, en reed naar het adres toe net buiten assen, ik parkeerde vlak voor de garage stapte snel uit liep naar de loopdeur in de garage en ging naar binnen.

Er stond inderdaad een tafeltje en er lag een briefje op  met in huis- trap op- kamer rechtdoor- daar lig ik. ik liep door huis de trap op en ging de kamer in die recht tegen over de trap was. toen ik naar binnen liep wist ik niet wat ik zag hij lag daar in bed in lingerie met zichzelf te spelen. oke zij ik een zusje heerlijk hij zij dat het de lingerie van zijn vriendin was waarop ik een beetje geschrokken vroeg waar die was geen nood zij hij die komt pas volgende week weer thuis. kom bij me liggen schat zij hij en ik ging naast hem in bed liggen naar een beetje gezoend te hebben zij hij pijp me, ik  deed een condoom om zijn pik (want ik doe alleen maar safe) en begon ik hem te pijpen hij had een heerlijke pik niet te lang en niet te dik een lekkere neukstaaf dus naar een tijdje op zijn pik om te hebben gezogen vroeg hij mag ik je neuken, natuurlijk zij ik meteen ja, en hij maakte mijn kontkutje glad met volgens mij slaolie of zo en  drukte voorzichtig zijn pik tegen mijn gaatje en hij glee naar binnen.

Hij begon mij rustig  te neuken maar een tijdje ging hij steeds ruiger ik kreunde van genot en zij neuk me neuk me. daar lag ik met mn hakken fier omhoog hij hield me mijn benen stevig vast, en uitelkaar ik werd als meisje geneukt .hij wist van geen ophouden en ging maar door in mijn kutje ,  op een gegeven moment kon ik niet meer en beefde van geiligheid maar hij wist van geen ophouden,  maar naar nog een paar harde stoten trok hij zijn pik uit me trok de condoom eraf en spoot vlak daarna zijn pik leeg op mij, tering wat een spuiter mijn topje slipje en mijn gezicht  hij spoot alles er onder, met een beste stralen nadat hij uitgespoten was ging hij naast me liggen en zij het lijkt me geil zij hij als je zo onder het zaad bij me weggaat, oke zij ik en stapte uit bed en liep de kamer uit, mag ik je nog eens een berichtje sturen riep hij me naar waarop ik zij graag schat ik liep de trap af ging de garage door en  deed voorzichtig de deur open keek of er niemand was stapte snel in de auto en reed weg verderop bij de carpool stopte ik want ik zat nog steeds onder het zaad natuurlijk ik maakte mezelf weer een beetje toonbaar, en reed naar huis wat  een geile ervaring was dit weer geweest echt heerlijk.

Toen ik thuis  gedoucht en wel op de bank zat kreeg ik nog een sms van hem met daarin dat hij het supergeil had gevonden, en zodra zijn vriendin weer een weekje weg was hij mij een berichtje ging doen ik kan je vertellen ik hoop dat zijn vriendin snel weer eens een weekje weg gaat want ik heb nu al weer zin in zijn pik.

2998 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.