Vervolg tante mandy

Geplaatst door: demieketvtje op 05-02-18

Nadat ik de zalig smakende lovejuice heerlijk mijn keeltje had laten passeren ging ik gezellig voor haar een brunch bereiden. Geregeld kwam ze achter me staan en gaf me een lief zoentje in mijn nekje. Hierbij liepen er rillingen van genot over mijn rugje, wat een lieverd zeg! Ik bakte heerlijke croissantjes in de oven en bakte lekkere malse spek met ei. Ze zeggen dat je veel eieren moet eten om.......... nou geloof maar dat ik me hieraan hou hihi. 

Gezellig aten we saampjes een heerlijke brunch en vroeg haar of ze Lekker samen met me in bad wilde of eerst nog mijn huisje wilde zien? Ze koos voor het laatste. Nou dacht ik jij hebt een goede controle hihi. Ik liep voor haar de trap op en gunde haar een heerlijke blik onder mijn minijurkje in zodat ze mijn halfnaakte billetjes in mijn kanten stringetje zag zitten. Ik keek over mijn schoudertje achterover haar aan en vroeg heel lief zachtjes, zie je het goed schatje, waarbij ze mooie rode blosjes op haar wangetjes kreeg. Ik opende de deur van de badkamer en bespeurde een beetje spijt in haar houding en oogjes toen ze mijn hoekligbad zag. Eerst het huisje zien he liefje zei ik. Een deur verder opende ik de deur van mijn slaapkamer en zag haar met open mondje naar binnen staren. Ik had mijn hemelbedje mooi opgemaakt met Sneeuwwitje mooie zijden overtrek en dekmatrasje. Ik deed wat sfeerverlichting aan. En vroeg haar of ze het mooi vond. Haar mondje viel open waarbij ik gelijk de mogelijkheid zag mijn tongetje in haar mondje te schuiven en haar zalig begon te tongen.

Onze ademhaling versnelde en ik nam haar handje en begeleidde het naar mijn kruisje. Mmmmmmm zachtjes kneedde ze mijn klit en balletjes waarbij ik steeds zachtjes mijn billetjes tegen elkaar aan kneep. Ik zei hier staan blijven en trok mijn jurkje uit. Geil uitdagend liep ik naar mijn bedje toe en kroop er tergend langzaam op. Uh staan blijven liefje zei ik. Ik liet mijn handjes over mijn slanke lijfje glijden en ging op mijn knietjes zitten. Hierbij leunde ik op mijn elleboogjes. Ik verplaatste mijn knietjes beetje uiteen zodat mijn liefdesgrotje en balletjes beetje zichtbaar werden door het dunne stofje van mijn ministringetje. Ik drukte mijn borstjes verder in de matras keek over mijn schoudertje haar aan, kantelde een beetje mijn bekkentje en vroeg haar met mijn handjes op mijn billetjes heel lief. Ik wil je sweetie............... wordt vervolgd.

1970 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.