Transje in leer

Geplaatst door: biman op 10-02-18

Al jaren van kindsaf heb ik een voorliefde voor dames leren kleren ik geniet telkens van een vrouw te zien in een leren rok, jurk, broek jasje , deze gevoelens zijn met de jaren als maar sterker geworden, tot ik ontdekte dat ik biseksueel ben  enkele jaren geleden had ik via tgirl.nl een leuke trans ontdekt in buurt van Rotterdam , ze hield van leren kleren en dol op mannen en zeker als deze een lerenbroek dragen!!!, dus ik er naar toe gekleed in mn leren jeans lerenshirt en lerenjasje, i parkeerde de auto in de straat moest een eindje te voet wegens parkeer gebrek, ik belde aan met een krop in de keel , van hoe zou ze er echt uit zien? mooi? lelijk? mss wel fake?? al die dingen gonsde door m’n hoofd tot de deur openging een mooie dame in zwart leer leren rok leren over de knie laarzen en kanten body.

Kom binnen, zei ze ik naar binnen wees me de weg naar de woonkamer, zoende mijn met een tongkus, wil je een bakje koffie? graag zei ik, terwijl keek ik naar haar rondingen, zo lekker in het leer kreeg er een harde van, ze kwam terug met de kopjes koffie ze zette zich gezellig naast mij op de leren bank in de woonkamer.

Zo jij bent ben je ziet er een hele mooie man uit zo lekker strakke lerenbroek mooi e poep heb je schat, ik bloosde een beetje en voelde dat het ijs gebroken was, je ziet er heel mooi uit zei ik.

Rokje schat vroeg ze, ze stak een vogue menthol op, mmm ik heb een beetje een fetisj voor dunne lange witte sigaretten ja antwoorde ik we staken samen een heerlijke vogue op ze begon me te strelen over m’n leren kleren en zoende me!

ik knielde mij  ging aan haar leren rokje voelde meteen dat ze slip loos was en voelde heerlijk aan haar ondertussen hard geworden pik, ik lichte haar rok op en zoog lekker aan haar pik hmm heerlijk lekker pijpen de geur van leer, laarzen maakte mij gek, ik haalde m’n pik uit m’n broek en liet me heerlijk af trekken en pijpen, we gingen verder op de bank lichte haar benen open deed een rubbertje om m’n pik likte haar lekkere poepje smeerde wat glijmiddel en stak  zachtjes m’n harde leuter in haar heerlijk in en uit tot ik bijna spoot .

Ze haalde mijn pik eruit deed het rubbertje af en pijpte me verder tot ik hem ut haar haar geile pijpbekkie haalde en op haar kanten body vol spoot daarna likte ik m’n sperma op hmm, ik heb me dan lekker op de bank gelegd met m’n poepje omhoog waarna ik me heerlijk liet neuken, ik genoot van haar leer, haar lekkere pik een lekkere geile trans!!

Zo was m’n verhaal, nadien hebben we nog enkele keren afgesproken tot ze verhuisde naar Groningen! wat kunnen hoeren toch lekker zijn

1476 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.