De taxi-chauffeur

Geplaatst door: kayla op 10-02-18

Gedeeltelijk waargebeurd verhaal

Het was vrijdagavond en via de chat kwam ik in contact met Marieke. Marieke is een beginnende crossdresser, net als ik bottom en onderdanig. Niet bepaald een match dus, maar wel een lekker gesprek tussen twee geile gelijkgestemden. Marieke vertelde me dat ze in contact was gekomen met een geile dominante kerel die, na het zout-strooien, wel zin had in een lekker cd sletje. Ondanks dat het niet echt mijn scene is was ik veel te geil om nee te zeggen en liet ik mij overtuigen deel te nemen aan een trio. We spraken af Bij Marieke, als ik HEEEEL snel zou zijn zou ik de trein kunnen halen en in geval het weer een faker zou zijn zou ik nog 5 minuten hebben om de laatste trein terug te pakken.  Marieke zou mij ophalen van het station.

In sneltreinvaart sprong ik onder de douche en scheerde mijn kutje, clitje en ander lichaamshaar. Kleding had ik nog niet veel, alleen wat lingerie en hold-ups. Alles wat ik had propte ik in mijn rugzak, inclusief make-up, 2 buttplugs en een grote dildo. Ik durf nog altijd niet en-femme publiekelijk te verschijnen Maar geil als ik was besloot ik alvast een string aan te doen en een kleine plug in te brengen. Dat zou een mooie verrassing zijn voor straks. Terwijl ik naar de trein liep en rende voelde ik de plug lekker drukken in mijn slettekontje… ik heb nog nooit geiler door de stad gelopen. Ondertussen belde ik Marieke anoniem om de afspraak te bevestigen maar ze name niet op. Ik haalde de trein net op tijd en werd gek van de gedachte dat geen van mijn medereizigers zou kunnen weten dat ik een string en een buttplug in had.

Eenmaal aangekomen op het juiste station was het zo ver. Aangezien ik weet hoeveel fakers en haters er zijn had ik besloten stoïcijns het station uit te lopen en pas enkele minuten later het nummer van Marieke te bellen ter controle. Ik had op het station wel rondgekeken, maar niemand viel mij op. Ik dacht dat ik weer gefaket was en bereide me voor om de trein terug te pakken. Ik belde nog een laatste keer Marieke... Dit keer name ze wel op, we waren elkaar schijnbaar misgelopen en ze gaf mij instructies om bij haar woning te komen.

Toen ik de man die zichzelf Marieke noemde zag begonnen de twijfels toe te nemen. Hij zag er niet bepaald verzorgd uit en zij vrij weinig. Hij begeleide mij zijn woning in, het was zeer summier ingericht en gaf een vreemde ervaring. Het was rommelig, etensresten lagen op de salontafel, er stond een hoekbank met een hoop troep er op en langs de salontafel waren twee onopgemaakte matrassen neergegooid waar een grote hond op lag te hijgen. Het tafereel werd nog vreemder gemaakt door de verlichting van een paarse en groene lamp en een stroboscoop die constant flikkerde. De man die zich Marieke noemde nam plaats op de bank maar gaf geen enkele aanstalten om zich te gaan verkleden. Al snel bleek dat de strooiwagen-chauffeur nog lang niet klaar was en er de stilte in het rommelige appartement van Marieke, of hoe deze man zich ook noemde werd steeds ondraaglijker.

Ik pakte mijn rugzak met toys en kleding en besloot alsnog de date te cancelen en er vandoor te gaan. Ik bood mijn excuses aan en ging de deur uit. De laatste treinen en bussen waren al weg, dus ik zou een taxi moeten bellen. Eigenlijk zonde van het geld, maar ik voelde mij gewoon niet prettig bij “Marieke”. Gelukkig duurde het niet lang voordat de taxichauffeur er was. Ik had geen geld bij me, de ik vorig of ik kon pinnen. Dit was geen mogelijkheid maar hij zou langs een pinautomaat rijden, geen probleem dus. Eenmaal bij de pinautomaat stapte ik vol zelfvertrouwen uit en terwijl ik de buttplug met iedere stap in mijn slettekutje voelde liep ik naar de automaat. Ik pakte mijn portemonnee en kon op een of andere reden mijn pinpas niet vinden. Totale paniek overmande me, totdat ik tot de conclusie kwam dat ik nog een creditcard had. Rustig ademen, het komt goed… ik voerde de kaart in en toen verscheen de melding, “deze kaart wordt niet geaccepteerd bij deze vestiging”... Geen Geld dus. Wat nu?

Ik liep terug naar de taxi en de chauffeur vertelde mij precies wat er ging gebeuren. Hij zou mij niet verder brengen want ik had geen geld. Wel had ik schuld voor het stuk dat hij wel gereden had, hij zou mijn telefoonnummer noteren en een foto maken van mijn creditcard en Identiteitsbewijs. De centrale zou morgen contact opnemen om de kosten te verrekenen. De taxi reed weg.

Daar stond ik dan, in normale kleding met een string aan en een kleine plug in mijn slettekontje. Ik pakte mijn telefoon en startte googlemaps. Slechts 1 uur en 5 minuten. Het had erger gekund. Ik was net enkele meters van de bank vandaan doen ik erachter kwam dat er iets ontbrak. Mijn rugzak met al mijn kleding, make-up, mijn pruik, plugs en een grote dildo! Panisch dat iemand erachter zou komen belde ik snel de taxi. Ik kreeg de chauffeur aan de lijn en hij reageerde gelukkig verrast... hij had nog niets gemerkt en zou snel terugkomen.

Het duurde een tijdje, maar de taxi kwam terug op de afgesproken plek. De chauffeur stapte uit, maar in plaats van mij de tas te geven gaf hij mij het bevel in te stappen. Behoorlijk geschrokken van de overtuiging van de chauffeur stapte ik in. Hij reed weg en de eerste minuten waren muisstil. De chauffeur zei geen woord, maar ik had in de gaten dat hij rechtstreeks richting mijn appartement reed. De wegen werden steeds meer afgelegen en uiteindelijk parkeerde hij p de parkeerplaats bij een bos.

“Uitstappen en blijven staan” was het eerste dat hij zei sinds hij mij weer opnieuw had opgehaald. Ik deed het portier open en stapte de kou in, de chauffeur deed hetzelfde maar pakt mijn rugzak van de achterbank. Totale paniek vulde mijn lichaam… ik kon het aan zijn gezicht zien. Hij had in de tas gekeken en kende mijn geheim. Hij gooide de tas naar mij toe en riep op strike toon “omkleden slet”. Ik trok mijn jas uit, ik trok mijn hemd en shirt uit, ik trok mijn schoenen en sokken uit en uiteindelijk vol schaamte trok ik mijn boek uit zodat mijn stringetje en de buttplug zichtbaar werden. De man lachte mij hardop uit en noemde mij een slet. Ik opende de rugzak en trok mijn bh aan, deed mijn pruik op en trok de hold-ups aan. Ik had geen heels bij me maar toen ik weer mijn sneakers aan wilden trekken zei de chauffeur; “dacht het niet slet, of je draagt sletteschoenen of geen schoenen”

Ik werd verplicht mijn make-up te doen middels een “spiegel-app ”op mijn eigen telefoon. Eenmaal klaar moest ik over de motorkap buigen en mijn handen achter mijn rug houden. Ze werden vastgebonden met een ruw touw, ik werd overeind getrokken en vooruitgeduwd. Terwijl ik daar, gekleed als een sletje in alleen een string, lingerie, hold-ups en een pruik met make-up en een plug in mijn kont door de vrieskou liep zonder enig schoeisel aan vertelde de chauffeur waar ik al bang voor was. Hij had voor hij me ophaalde in de tas gekeken en was erachter gekomen wat een vieze, perverse slet ik ben. Nu was ik van hem.

Ik werd geblinddoekt en tegen een boom aangeduwd. Ik moest in verschillende beschamende poses gaan staan. Terwijl ik hoorde dat hij af en toe van positie verwisselde en bleef staan. Langs mijn blinddoek zag ik af en toe een flits oplaaien. Ik werd gefotografeerd. Ik hoorde de chauffeur dichter bij komen, ik hoorde een roggel en werd in mij gezicht gespuugd. Ik kreeg 2 klappen met vlakke hand terwijl hij schreeuwde “mond open slet! mond open” ik opende mijn mond om de volgende roggel te ontvangen. Mijn blinddoek werd afgetrokken en een telefoon in mijn gezicht gedrukt. Allemaal foto’s waarin ik, duidelijk herkenbaar in allemaal compromitterende posities ben gefotografeerd.  

Mijn situatie was duidelijk en hardhandig werd ik, met mijn armen nog steeds op mijn rug geboeide, op mijn knieën in de modder gedwongen. Hij opende zijn broek en haalde zijn lul tevoorschijn, groter dan ik ooit had gehad... ik was een beetje bang maar werd tegelijkertijd ook weer enorm geil. Twee harde klappen in mijn gezicht voordat er werd gezegd mijn mond te openen. Zodra ik mijn lippen uit elkaar bewoon voelde ik de grote lul hard naar binnen storen. Geen medelijden, geen rekening met mijn tempo. Ik moest kokhalzen maar hij ging gewoon door. Als ik echt een adempauze nodig had stopte hij, gaf me twee klappen in mijn gezicht en ging ongenadig door. Het leek een eeuwigheid te duren en er kwam geen einde aan. Net toen ik dacht dat hij ging komen werd ik hardhandig met mijn gezicht in de modder geduwd, met mijn kontje en de lucht in. Ik hoorde een tak breken en er gebeurde net waar ik bang voor was. Een harde “Zwiep” en een stekende striem op mijn slettebil. De ene zwiep volgde de ander en de tranen liepen over mijn wangen. Mijn kont leek in brand te staan en bij iedere slag leek her erger te worden. Ik werd overeind getrokken en terug naar de auto begeleid.

Vlak voor de auto werd ik op de grond gesmeten, mijn string maar beneden getrokken en mijn plugje in een keer uit mijn kont gereten. Hij duwde me nog verder naar onder terwijl ik voelde hoe hij mijn zijn lul naar zijn kutje geleide. Toen hij in mijn kwam schreeuwde ik het uit van de pijn. Hij neukte me ruw en hard en mijn gezicht schuurde door de koude aarde. Terwijl ik het uitschreeuwde en de chauffeur verwenste werd ik steeds geiler en geiler, het schreeuwen werd kreunen totdat ik uiteindelijk in een ultieme vorm van vernedering, klaarkwam door terwijl mijn verkrachter mij hard aan het neuken was. Vanaf dit moment leek ik in trance, ik voelde hoe hij me volspoot, ik voelde dat hij de plug deed om al het slijmerig sperma in mijn slettekutje te houden en ik weet hoe hij met heeft aangespoord mij aan te kleden en in de taxi te gaan zitten.

Uiteindelijk ben ik, versuft terug naar mijn appartement gebracht en in slaap gevallen. Dé volgende dag leek alles normaal. Tot ik een appje kreeg met alle foto’s van die avond. Als ik iets zou zeggen zou alles openbaar worden. Mijn maag draaide zich om en ik was weer in totale paniek. Ik werd weer geil... Heeel geil.

2099 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.