Mijn eerste keer

Geplaatst door: op 13-02-18

Mijn aller eerste keer dat ik verkleed was bij een man was heel spannend.

Ik zat thuis met hem te chatte toen hij mij een foto stuurde van hem zelf. Mooi lichaam met een prachtig grote lul. Hij vroeg of ik een foto wou sturen van mezelf zoals ik mij het prettigst voel voor hem. Ik had dat moment een lak leren broek aan met een satin blousje en mooie hogen hakken. Ik stuurde een foto van alleen mijn lichaam. Mijn gezicht durfde ik nog niet. De man was heel blij met de foto en stuurde steeds meer fotos en ik heb ook steeds meer fotos. Tot hij vroeg of ik nu iets te doen had. Mijn antwoord was nee en hij vroeg of hij mij kon komen ophalen zodat we een keer konden afspreken. Ik zei met enige twijfel jaa en vroeg waar we af zouden spreken.

Eenmaal afgesproken ging ik in normale kleren naar de afgesproken plek met mijn speciale kleren in mijn rugzak. 5 min voor de afgesproken tijd kwam hij aanrijden. Hij stopte precies voor mij en deed de deur voor mij open. Hij reed gelijk aan en ik had geen flauw idee waarheen ik was bang en opgewonden tegelijk. Heel de reis was het stil en keken allebei gewoon vooruit. Toen we eenmaal bij een oud huisje aankwamen stopte de man en vroeg of ik mee wou lopen. Aarzelend liep ik mee en ging mee naar binnen. Hij vroeg gelijk of ik me in de kamer verder wou omkleden en daarna naar de kleine woonkamer wou komen.

Ik ging naar het kleine kamertje achter in het huisje en deed de deur dicht achter mij. Ik kleedde me gelijk uit en deed mijn speciale kleren weer aan. Een g-strint met mijn lak leren broek erover aan, mijn naald hakken, fel rode bh met vulling en om het af te sluiten mijn rode satijn blouse. Ik had ook make up en mijn blonde pruik meegenomen en maakte mij helemaal klaar. Het moment dat ik helemaal klaar was liep ik naar de deur en ging de woonkamer in.....

Wordt vervolgd

1376 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.