Excuses

Geplaatst door: fay op 14-05-18

Wat een heerlijkheid!

Naar mijn idee is er niets heerlijker dan me te verkleden als een echte vrouw. Jammer genoeg kan ik dat gevoel niet delen. Heb al lang gelden ontdekt dat mijn vrouw zeer afkeurend hier tegenover staat.
Dus overgeleverd aan de momenten dat ik alleen thuis kan zijn.
Vorig jaar was mijn vrouw voor anderhalve week naar het buitenland en dat was een uitkomst! Heerlijk alle tijd en mogelijkheden om mezelf op te tutten en eindeloos te verkleden. Pruik,silconen borsten en gekleurde nagels konden lekker blijven zitten. Ik genoot van het douchen en het wassen van mijn lange haren, de borstel er doorheen, het slapen als dame. Me 's morgens weer optutten en eindeloos proberen hoe de make-up optimaal aan te brengen. Kortom geweldig.
In de avond tegen de schemer durfde ik ook het huis te verlaten om fijn een wandeling te maken. Wat een genot om met klikklakkende hakken door de straten te lopen, het haar dansend op de schouders, wat meedeinende borsten, het nadenken over hoe de pasjes te maken en elegant te bewegen.

De derde avond volgde op een heerlijk warme dag en beloofde een zwoele avond te worden. Ik nam heerlijk de tijd om uitgebreid weer kleding te passen. Al snel had ik gekozen voor een fraai corset met jarretelles en mooie donkere kousen. Rode pumps van 9 cm hoog en een rood prachtig eenvoudig jurkje tot net boven kniehoogte wat werkelijk schitterend viel om mij heen. De stevige lycra string zorgde ervoor dat er van onder niet veel te zien was: Het was mooi glad en strak daar beneden. En natuurlijk veel aandacht voor mijn uiterlijk. Eyelashes, gekleurde contactlenzen, niet teveel make-up en mooie rode lippenstift.
Het naar buiten gaan blijft altijd een superspannende aangelegenheid, maar eenmaal de straat uit neemt het zelfvertrouwen toe. Wat voel ik me heerlijk en goed.
Ik heb allang gemerkt dat auto's en fietsers me nauwelijks een blik waardig gunnen. Eventuele voetgangers bekijken me ook niet met extra of vreemde interesse.
Zo wandel ik straat in, straat uit in de donkerte van de zwoele avond en voel helemaal super wanneer twee mannen langs fietsen en tegen elkaar zeggen: "Wat een lekker wijf zeg!"

Plotseling hoor ik een stem achter me. "Mevrouw, wellicht bent u iets verloren, kan dat kloppen?" Mijn hart klopt in mijn keel en langzaam draai ik me om. Een man, iets groter dan ikzelf met mooi, kort, grijs haar staat vlak bij me en kijkt me aan. Onderwijl houdt hij zijn hond in bedwang die snuffelt aan mijn voeten en benen. Hij houdt een dunne shawl omhoog, die inderdaad van mij is en aan mijn tasje had vastgemaakt voor het geval het toch wat frisjes zou worden.
"Inderdaad, dat is mijn shawltje, wat stom dat ik die verloren ben zeg, niets gemerkt." De man kijkt me wat verbaasd aan en ik schrik, bedenkend dat mijn stem me wellicht verraden heeft. " Nou, mijn hond snuffelt aan alles en vond dit. U liep vlak voor ons, dus we dachten al dat het van u zou zijn." Hij stak zijn hand uit om de shawl te overhandigen, ik stak mijn hand uit, maar hij hield mijn hand te lang vast, kijkt diep in mij ogen. Ik merk dat ik van oor tot oor begin te blozen en tril op mijn benen.
"Maar in ieder geval ontzettend bedankt, heel attent van u," zeg ik met hesere stem. 
Op dat moment kijkt de hond op en wil wegrennen naar iets. De hondenriem slaat om mijn benen en voor ik het weet val ik met een gilletje op de grond.
De man rukt aan de hondenriem en geeft een kort bevel. Direct gaat de hond rustig zitten.
"Heeft u zich bezeerd?" vraagt de man bezorgd en helpt me galant overeind me oppakkend bij een arm en middel.
" Het gaat wel, dank u," antwoord ik, beteuterd naar mijn kapotte kous en wat bebloede knie kijkend. Voorzichtig probeer ik een stap en een scheut pijn vlamt door mijn knie.
" Weet u wat, ik woon hier vijf huizen vandaan, loopt u even mee dan verzorgen we dit even."
En voordat ik een protest kan maken, staat hij naast me en omvat mijn middel en zet ons zo in beweging.
" Eigenlijk gaat het wel meneer met mijn knie." Maar de man wil van niets wetens staat er op dat ik met hem meeloop, me zacht dwingend meevoerend.
Ik word me bewust van zijn arm rond mijn middel en een opgewonden gevoel bekruipt me.
Als je niet beter zou weten een wat verliefd stel, wat de hond uitlaat. Ik geniet van het moment.
Bij zijn huis aangekomen ontsluit hij de voordeur. De hond rent direct naar ergens achter in het huis.
De man leidt me naar de woonkamer en laat me op de leren bank plaats nemen.
"Zo, een seconde, dan zal ik wat ontsmettingsspul voor je knie pakken." En weg is ie.

Al vrij snel weer terug met een doekje en een klein flesje in de ene en een fles wijn en twee glazen in de andere hand.
"By the way, ik heet Hugo, ik heb me nog niet voorgesteld." Ik vertel dat ik Fay heet en schudt hem de hand.
Voorzichtig dept hij mijn wat gehavende knie om het schoon te maken. Vervolgens schenkt hij de wijn in en overhandigt me een glas.
Beiden nemen we een slok en zetten het weer op tafel neer naast de bank.
Voorzichtig pakt hij met beide handen mijn linkerhand en draait zich naar me toe.
"Weet je Fay, ik vind het vervelend wat er is gebeurd en ik ben niet zo goed in excuses maken."
Zachtjes trekt hij aan mijn linkerhand waardoor ik zijn kant wordt uitgetrokken.
Hugo kijkt me diep in de ogen en voor ik het in de gaten heb, kust hij me voorzichtig op mijn zorgvuldig gestifte rode lippen.
Een vreemde gewaarwording schiet door mijn lijf. Wat gebeurt hier? Wil ik dit wel? Ik probeer mijn gezicht af te wenden, maar Hugo draait het met zijn hand weer terug en kust me opnieuw.
Nu wat vuriger en intenser. Zijn tong komt voorzichtig naar buiten om te zien of er iets prettigs te ontdekken is.
Verrast door het momentum kus voorzichtig terug, Oei, da's meer dan prettig, merk ik en ook mijn tong gaat op zoek.
Binnen no-tim zitten we heerlijk te tongen met elkaar als twee verliefden. Ik weet niet wat me overkomt!
De ratio wint het van de emotie: dit kan zo niet!
"Zeg Hugo, dit kan echt niet hoor............. je moet namelijk weten ......... ik moet je eerlijk vertellen, dat ........."
"Fay, ik wil er niets van horen, hier zit een prachtige vrouw bij mij op de bank, ik wil even niets weten alleen maar genieten."
En direct zoent hij me weer vol op de mond. Eigenlijk vind ik het heerlijk en ga mee in het heerlijke gevoel van mijn tintelend lijf.
Minutenlang beminnen we elkaar op deze manier lippen en tongen krijgen niet genoeg van elkaar.

Dan voel ik Hugo's rechterhand op mijn linkerdij. een siddering trekt door me heen wanneer ik ontdek dat hij langzaam strelend omhoog gaat.
Zachtjes strelend hoger en hoger, onder mijn rode jurk tot aan de rand van mijn kous waar zijn vingers mijn blote huid ontmoeten.
Ik laat me nu wat terugvallen in de bank. Dat geeft de vingers de gelegenheid om brutaal verder op verkenning te gaan. 
tjonge, wat zoent deze man geweldig lekker; ik geef me er volledig aan over en laat hem begaan.
fantastisch om als vrouw gezoend te worden door en echte kerel.
Dit is in mijn stoutste dromen niet voorgekomen. Het gevoel van me als vrouw te kleden en rond  te lopen was al het paradijs. maar dit .........
De vingers zijn ondertussen  hoger gekropen, via mijn dij naar mijn kont en nu richting mijn navel.
Langzaam gaan ze dan omlaag. Onze tongen versmelten.draaien om elkaar heen. God, wat zalig.
Ik draai weer wat, zodat Hugo met zijn hand kan afdalen naar tussen mijn dijen.
Gelukkig houdt de string mijn zaakje goed op zijn plaats. Daar ben ik inmiddels goed vochtig geworden.
Ik kreun wanneer zijn vingers in mijn kruis zacht op en neer gaan. Geroutineerd plaatst Hugo de binnenkant van zijn hand op de rand van mijn string.
Zijn vingers schuiven naar onder in mijn kruis en bewegen zachtjes op en neer.
Ik heb het niet meer....... een onwaarschijnlijk gevoel door mijn lijf .... mijn kruis staat op exploderen ....zo voelt het dus wanneer je klitje wordt gevingerd.
Ik kreun nog meer en tong Hugo zo diep als mogelijk. Wat een genot, wat een genot.

Voorzichtig duw ik Hugo weg waardoor hij nu meer op de bank komt te liggen dan ik.
Half op hem liggend zoen ik hem op de mond, in zijn nek, mijn hand met rode nagels op zijn witte shirt, ik maak de knoopjes los en ontdek hoe heerlijk zijn borsthaar voelt.
Ik geef daar kleine kusjes en mijn tong speelt met zijn linkertepel, hij pakt mijn linkerhand en brengt die naar zijn kruis.
Door de broek heen voel ik een dikke, opgezette paal. Ik laat hem dus niet onberoerd. Maar wat moet ik daar straks mee, dit kan toch niet?
Mijn vingers verkennen het onbekende. Ik word knettergek van het gevoel een mannenpik te beroeren. Waanzinnig. En dat als vrouw zijnde!
Hugo weet met één hand zijn broek open te krijgen en stuurt mijn hand nu zijn short in.
Mijn hart bonkt in mijn keel wanneer ik daar ineens een warme, gladde, dikke pik vasthoudt. Wow, dat voelt eigenlijk heel erg prettig aan.
Voorzichtig beweegt mijn hand heen en weer wat Hugo doet kreunen. mijn vingers omvatten zijn ballen en spelen er mee.
Dan weer langs de stijve schacht omhoog bewegen. Tergend traag begin ik Hugo af te trekken.Mijn tong in hetzelfde ritme in zijn mond.
Plots pakt hij mij bij mijn haar en duwt mijn hoofd naar zijn kruis.
Een lichte paniek maakt zich van mij meester.
Ligt hier niet een grens? 
Maar mijn geilheid en vrouwzijn overwint.
Ik bevrijd zijn lul verder uit zijn benarde positie. Fier knalt die overeind. Mijn god, wat een knoepert.
Zachtjes breng ik mijn tongpunt tegen zijn eikel aan. Een zucht ontsnapt Hugo.
Met mijn tong verken ik het dikke deel, dan naar beneden, zijn keiharde eikel gedeeltelijk in mijn mond, dan weer likkend omlaag.
Ik neem een bal in mijn mond en sabbel er aan. De geluiden bevestigen dat het in de smaak valt.
Hugo stuurt me terug met mijn mond, ik moet er echt aan geloven.
Met een snelle beweging stoot hij naar binnen en voor dat ik er erg in heb is het grootse gedeelte van zijn paal naar binnen gewerkt.
Dan begin ik te kokhalzen en realiseer me dit beter op te moeten pakken.
Met één hand trek ik Hugo af ondertussen zijn pik zover als mogelijk opslokkend.
Wauw, dat valt me echt niet tegen en ik geniet van Hugo's genotsknots in mijn mond.
Samen komen we in een lekker ritme en ik ontdek dat ook mijn tong als bonus erbij wonderen doet.

Terwijl ik zo half over Hugo heen lig en zalig aan het pijpen ben, voel ik zijn hand mijn jurkje optrekken.
Vingers glijden mijn bilnaad in een één vinger masseert en tikt door de stof mijn anus.
Ik word gekgeil, weer een nieuwe, heerlijke sensatie knettert door mijn lijf.
Kan het nog lekkerder?
Ik ben me ervan bewust dat mijn naad wat vochtig is van mijn eigenste geil.
Maar wanneer Hugo de string wat opzij doet heeft hij ook een wat vochtige vinger .
Millimeter voor millimeter schuift deze vinger mijn kutje in. Ik word als en vrouw langzaam maar zeker gevingerd en dus heerlijk verwend.
Wat een sensationeel gevoel en als beloning probeer ik Hugo nog dieper te pijpen. Wat een heerlijkheid, wat een heerlijkheid.
Net wanneer de vinger diep in mijn kutje op en neer is geweest, istie plots verdwenen.
Maar nog geen twee tellen later voel ik het weer terug en nog wel met een tweede vinger erbij.

Gemakkelijk gaan deze twee naar binnen en vinger mijn vaginaatje op zalige wijze.
Ik beloon Hugo met nog dieper zijn pik opslokken.
Wanneer we beiden een lekker tempo hebben gevonden, houdt het ineens op.
"Ik wil je op mijn schoot komt zitten, lekker ding," zegt Hugo.
Ik verplaats me en zie zijn genotsknots strak omhoog wijzen terwijl Hugo op zijn rug op de bank ligt.
Schrijlings ga ik over hem heen zitten.
Hij trekt me naar zich toe en we beginnen weer heerlijk te zoenen.
Mijn mond nog veel speeksel en geil. 
Hugo vingert me in een hoog tempo, heeft het stringetje opzij geschoven.
en dan .... dan gebeurt het ...........
Handig brengt Hugo zijn harde lul tegen mijn vaginaatje.
er wordt even tegenaan geklopt, maar het voorwerk blijkt perfect geweest.
het eerste deel van de eikel meldt zich, dan een wat scheurend gevoel, een flits van pijn en .........o, wat een genot, wat een genot, wat een genot
Ik word helemaal opgevuld en Hugo gaat langzaam dieper en dieper.
Hij stopt met zoenen, kijkt me diep in de ogen en zegt: "ja, ik ben niet zo goed in excuses maken en hoop het op deze manier goed te kunnen maken voor je."
Dan voert hij het tempo op, ik voel zijn lange,dikke paal me helemaal nemen. 
Hij pakt me bij mijn heupen en neemt me mee in een hoge ritme en daardoor neukt hij me nog dieper.
O, heerlijkheid, ik weet niet meer hoe ik het heb, deze man maakt me gek van genot.
Wat is het waanzinnig lekker om als vrouw zo bemind te worden. Jazeker, ik voel me op en top vrouw.
Handen op mijn kont, handen op borsten, een vinger in mijn mond, vier vingers in mijn mond.
We wippen in een zalig ritme, ik voel Hugo tot diep in me.
Mijn kruis elke keer als hij maximaal in me is tegen zijn onderbuik. Kristeneziele, wat lekker, lekker.
Dan weer een nieuwe sensatie: ik voel Hugo's paal dikker en harder worden.
Diep in me ontvang ik een warme straal, nog één en nog één.
Hugo omvat me en trekt me naar zich toe. een luidkeels gegrom en jaaaaa komt uit zijn mond.
Dan laat hij me los en ik ga meer achterover hangen.
We bekijken elkaar en lachen bijna verliefd naar elkaar.
Wat een ervaring, wat voel ik me  vrouw.
Met twee handen pak ik zijn hoofd en geef een kus op zijn neus.
"OK, excuses aanvaard!"

3139 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.