Frank en Vrij Frankrijk (vervolg)

Geplaatst door: lloydslet op 16-05-18

Op een van de mooie na zomerse dagen waar vlinders rondvliegen besloten we op de Ardeche een kanotocht te gaan maken... We liepen even van de camping af de rivier over sloegen rechtsaf langs de drukke D weg. Even verder op had ik aan de rivier een kanoverhuur gezien. Demi zag er zoals altijd perfect uit, ze had een korte spijkerbroek die haar figuur goed deed uitkomen, en een mooi kleurrijk T shirt er overheen. Met een rugzak over haar slanke schouder liep ze trippelend voor me uit. Ze zag van alles om haar heen en wees me van alles aan. Ik had de grootste rugzak bij me met mijn fotocamera er in en wat eten en drinken. De verhuurder van kano's had er genoeg liggen en we zochten een knal gele uit. De waardevolle spullen werden in een waterdichte ton gedaan en zo stappen we in.

Mijn schoonheid voorin en ik achterin. Getooid met een mooie zonnenbril en de zon in haar glanzende haren gingen we samen op weg.

Ook hier wees ze me weer op alle mooie dingen die ze zag en waar ik dan een foto van moest maken. Het water was niet wild en ook niet diep het had niet zoveel geregend de afgelopen tijd. Het kanoen viel goed te doen, na een uurtje zagen we een klein strandje en we besloten een korte drink pauze te houden. Demi trok al gauw haar T shirt uit en rolde die op om zo als kussentje te gebruiken in combinatie met een steen. Haar borstje waren al aardig op kleur en bijna net zo bruin als de rest.

Ik had een thermosfles met koffie meegenomen, je blijft tenslotte Hollander. Ik schonk gauw twee bekertjes in en ging naast haar zitten. Ik pakte zonnenbrand olie en smeerde haar in. Je moet je velletje in shape houden we ik smeerde eerst haar borstjes in en toen haar slanke buikje en zakte naar haar benen af. En bewoog van onder naar boven en weer terug. En toen ik weer naar boven streek zag ik wat groeien in haar korte broekje. Ze was zo snel opgewonden met bijna alles wat ik deed. Als we elkaar apten omdat we elkaar even niet hadden kunnen zien, we hebben allebei een drukke en verantwoordelijke baan, was haar klit zo hard vertelde ze zo vaak. Ik ap alleen al met je en ik krijg al een hard klitje, las ik vaak van haar. Waar zou dat toch aan liggen..?


Ik pakte wat olie en masseerde haar glimmende staaf nog meer en deze stond weer super snel overeind. Ik had maar een wit sportbroekje aan stapte daar snel uit en ging boven op haar paal zitten. En keek haar recht in haar oogjes bukte me en kuste haar op haar mond heerlijk schoof ik lekker op haar paal heen en weer.

Ik bleef haar aan kijken ik zag dat ze genoot. Ze laat zich liever nemen weet ik, maar zo af en toe paalt ze mij ook heerlijk hard. Ik schoof lekker heen en weer en we genoten beide, en af en toe zoende we elkaar. Na een tijdje merkte ik dat ze ging klaar komen en even later voelde ik warm zaad naar binnen spuiten. Ik gaf haar een lief kusje en likte een traantje met mijn tong weg.

Ik maakte alles een beetje schoon.. raapte de tissues en bekertjes op en liet het stukje strand schoon achter. We stapte in de kano die even vervaarlijk schommelde, maar het lukte om van het strandje weg te komen. Even verderop stonden een aantal jongelui die applaudiseerde en sommig staken hun duim op. Demi keek schouder ophalend even achterom, maar wel met een hele brede glimlach.We kanode richting Vallon-Pont d'Arc. Maar tot zo ver zouden we niet gaan want dat was nog een eind. Na nog een tijdje tussen de rotsen gevaren te hebben en wat stroomversnellingen kwamen we bij het punt waar we aan land konden en vandaar met een busje terug gebracht zouden worden naar onze vertrek plaats.

We hadden heerlijk genoten. We besloten op de camping even en verse oven pizza te gaan eten het was er nog niet zo druk. Want vaak eten de Hollanders eerst dan de Duitsers en dan pas de Franse. Een leuke Franse jongen van ik schat zo'n 22 jaar. mooi gebruind en verzorgd, stond voor de oven en nam onze bestelling op. Hij sprak goed engels en wij niet zo goed frans maar samen kwamen we er wel uit. Hij gebaarde dat hij de pizza's wel kwam brengen, en zo kozen we een tafeltje waar we goed uitzicht hadden. Even later kwam de jongen twee glazen brengen en een karaf zoete huiswijn. Hij bleef naast Demi staan en bekeek haar van top tot teen, en toen ook nog eens naar mij.


Na een tijdje schoof hij 2 grote pizzaborden op het tafeltje met op elk een dampende pizza. Weer bleef de jongen ons aan staren maar ging toen gauw weer terug naar zijn oven. Demi en keken elkaar aan maar we lieten de pizza niet koud worden en de wijn smaakte goed.

We liepen nog een hand aan hand een rondje over de camping. Bij de camper pakte ik een boek en Demi ging naar binnen een kop koffie maken. We dronken zwijgend de koffie en heel langzaam viel de schemer in. Ik deed de buiten verlichting aan schonk een glaasje in. Na een tijd begon het fris te worden en we besloten naar binnen te gaan. Vanuit het bed keken we tv, tot er zachtjes op de deur werd geklopt. Demi en ik keken elkaar aan en riepen entree.

De deur gingen open en de pizza jongen stapte naar binnen. Hij kwam dichterbij een beetje zenuwachtg, en trok zijn shirt uit en zijn ¾ kwart broek uit. Slank en met een harde paal stond hij voor ons. Demi en ik keken elkaar aan en dachten het zelfde. Demi verzocht hem met handgebaren dichterbij te komen en onderwijl kleden wij ons ook uit. Ze pijpten hem hij streelde haar overal, zat aan haar borsten, en speelde hij met haar tepels. Hij trok aan mijn paal en aan die van Demi, het paste net op het bed zo met z'n drieen. Ik lag op een gegeven moment achter Demi en ze had een been omhoog en ik likte haar. Ik werd gelikt door Maurice ,zo heeten hij, en ook ik had mijn been omhoog we streelde elkaar waar we maar konden zaten aan elkaars pik en kuste elkaar. Even later lag Demi op haar rug ik neukte haar en Maurice stak zijn pik in mijn mond, en hield mijn hoofd van achteren vast. Ik moest wel of ik wilde of niet.

Demi lag kreunend te genieten van mijn paal, zoals ze zo vaak deed.

Met haar mooie ogen keek ze me verlangend aan. Na een tijdje lag Demi op haar knietjes, als wij neuken dan doen we het zonder maar met een derde erbij gebruikt de derde een condoom. Demi wil alleen door mij genomen worden ze pijpt wel andere.


Ik reikte Maurice een pakje condooms aan hij scheurde hem open en deed hem vlot om. Demi was nat genoeg en ik stopte mijn harde paal naar binnen, terwijl Maurice zijn met spuug zijn met condoom onthulde paal nat maakte en duwde die bij mij naar binnen. Zo lagen we min of meer lepeltje lepeltje te neuken. De camper schudde heen en weer, het was super geil. We kreunde beide en Maurice hijgde het was een geweldige onverwachte date. Trio deden we bijna nooit omdat weg geen geschikte jongens konden vinden. Maar de Maurice wist waar hij mee bezig was, hij neukte in hoog tempo door. We wisten het allemaal lekker lang vol houden. Na een tijdje stopte we even Demi ging languit liggen, en wij aan weerzijde van Demi.

Maurice nam het condoom af en gezamenlijk trokken we aan onze pikken en spoten over de body van Demi heen, die zelf zoveel spoot dat ze het druppels op haar gezicht terecht kwamen. We beleven even nahijgen Demi op bed we ernaast.. Ik gritste in een kastje en gooide haar een handdoek toe ze veegde zich schoon zo goed als het ging en liep naar de douche. Even later hoorde ik de douche stromen.

Ook Maurice gaf ik een handdoek en maakte een washandje nat. Even later kwam Demi met een badjas en op haar hoofd een handdoek naar buiten. Maurice trok een glimlach op zijn gezicht en zei tegen Demi “ TU es beau > ze glimlachte terug en gaf hem en kusje op zijn wang. Hij gaf mijn een hand en zei It was hot and sex with, “When are you going way ”vroeg hij “in about a week” antwoorden ik” very good” was zijn antwoord. Hij trok zo snel als hij het uit had gedaan zijn shirt en broek aan en met een au revoir” vertrok hij. “Dat was”een lekker geil jong zei Demi tegen mij”.


“jaaa “antwoorden het was heerlijk”” We maakte het bed weer in orde ruimde het een en ander op en vielen even heerlijk in slaap

928 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.