Frank en Vrij Frankrijk (vervolg) 2

Geplaatst door: lloydslet op 16-05-18

Het beloofde vandaag een warme dag te worden dus besloten we de koelte van een grot op te zoeken. Langs de Ardeche is er ook een, alhoewel de grot een eind van de camping lag. Grotte de Madeleine is een grot waar Demi graag naar toewilde. Dus we huurden een auto zo konden we de camper laten staan. Het was een Citroen C1 Cabrio hij werd bij de camping gebracht en na wat papierwerk was het voor elkaar. We laden wat spullen in en reden de camping af richting, Vallon-Pont-d Arc en kozen daar de D290 die de rivier volgende naar het zuiden. We stopten af en toe omdat het uitzicht over de rivier schitterend was de weg en de rivier kronkelde en na een tijdje reden we de ruime parkeerplaats op en liepen we naar het moderne gebouw. We hadden mazzel over 15 minuten begon er een rondleiding


We kochten twee kaartjes en liepen het gebouw eens rond het was redelijk druk, ik hoorde verschillende talen langs komen. We liepen met de groep mee naar beneden en daalde rustig naar beneden, we wisten dat het er koud was, en Demi had een vest rond haar middel geknoopt. Dat kon je ook zien aan de tepels van Demi die priemde recht naar voren. Het is er werkelijk schitterend je viel van de enne verbazing in de andere en de grot de dus de stalagtieten en stalagmieten waren mooi verlicht. En na een tijdje kwamen beneden en liepen we naar buiten en keken even met knipperende ogen vanwege het felle zonlicht. Bij de balustrade keken we uit over de rivier

die nog een eind naar beneden kronkelde.

We dronken wat en gingen even later weer terug omhoog. We liepen achter de groep aan naar boven, Demi hield wat achter en wees me nog op allerlei dingen waavan ik een foto moest maken. Op een gegeven moment pakte ze bij mijn arm en trok me een grot in ik volgde haar. Ze keek rond en we liepen verder en kwamen in een wat schemerige grot terecht. Op een schuin stuk steen ging ze zitten en keek rond of er misschien een camera hing. Maar er hing niets, ze maakte haar trui los en liet mij op een steen plaats nemen en bond met de trui mij armen bij elkaar achter op mijn rug. Ik kon me niet bewegen Demi kleden zich snel uit en nam op een stuk steen plaats. Met haar benen wijd begon ze aan haar pik te trekken, ik kon niets lukte niet eens om op te staan


Ze zat me vreselijk geil te maken speelde met haar tepels , dan stopte ze even en begon even later op nieuw. Demi gaf me een heerlijk showtje weg, mijn broek was al gauw te klein. Maar ik kon niets, steeds trok ze hard aan haar pik wachte dan weer even. En daarna begon ze steeds weer opnieuw. Na een tijd zo bezig te zijn geweest kwam ze klaar, ze spoot geweldige stralen de grot in. Haar tepels waren hard door de kou in de grot. Ze kwam voor mij staan en duwde een borst tegen me aan en ik likte er eentje. Daarna duwde ze haar pik in mijn mond en zei maak schoon lekker ding.

Ze kleede zich aan en maakte me los ik had het koud gekregen maar het was weer super geil.

We hoorden stemmen er kwam een nieuwe groep aan die weer naar boven ging. We sloten achteraan net of we er bij hoorden, we keken elkaar lachend aan. Demi heeft vaak spannende ideeen die ze voor haar zelf houd, en ineens gebeurde het. We besloten nog van het heerlijk weer te genieten en reden nog een stukje verder langs de Ardeche. We zochten nog een stil plekje waar we weer eens nieuwe foto's konden maken, voor als we weer thuis zijn.

Er waren zat heerlijke plekjse met uitzicht de enne plek was druk een andere rustig. Bij Belverdere des Tempeliers vonden we een rustig stukje strand met keien iets verder dan waar de andere bezoeker zaten. We kleden ons uit en genoten eerst van de zon Demi was al heerlijk bruin ze kleurde zo snel. Ik sloot mijn ogen en verzonk weg in de stilte en het water wat verder op langstroomde en het geluid van af een kanovaarder. Er kriebelde wat bij mijn kruis ik hield mijn ogen dicht, en wachten wat er komen ging. Stiekem keek ik door mijn ooghaartjes en zag Demi met een veer bij mijn ballen en pik. Ik voelde dat die reageerde en dat hij overeind kwam. Even later voelde ik een tong die van boven naar beneden ging en haar lippen die zich rond mijn pik sloten. En heftige pijp bewegingen maakten diep schoof ze hem naar binnen. En ze kon me pijpen die Demi ze deed het super geil en gepassioneerd.


Even stopte ze en zag een schaduw voor me langs gaan, ze ging weerszijde met haar benen zitten en voelde een hand die mijn pik vasthield. Haar grotje was nat en mijn paal schoof zo naar binnen, en zo schoof ze op en neer. Heerlijk schoof ze er overheen, ik voelde dat ze haar spieren aanspanden voor nog geiler genot. We waren aan elkaar gewaagd we wisten hoe we elkaar goed konden bevredigen. Ze kreunde weer zo lekker dat maakte alles nog geiler ze kuste me terwijl ze me pik bereed, zo kwam ik na een tijd heerlijk klaar. Ze maakte me schoon en we zochten een goede achtergrond voor onze nieuwe foto's we schoten bijna een geheugenkaartje vol. We fatsoeneerde ons en gingen terug naar de plek waar we van de auto hadden gehuurd en we liepen voldaan terug naar de camping. We besloten weer zo'n pizza te bestellen dit keer namen we hem mee, Maurice knipoogde naar ons. We aten de pizza en dronken er een heerlijk verfrissend wijntje bij.


De buren spraken ons aan en vroegen waar we geweest waren dat werd een gezellig gesprek, we traden niet in details uiteraard. Er werden ook de nodige wijntjes gedronken.

Het waren echte Hollanders zo nieuwsgierig als ze waren, ze vroegen ook naar onze relatie want ze dachten dat we vader en dochter waren. Want datis niet zo, we hebben gewoon een relatie. Het werd een gezellige avond toen het kouder werd gingen we ieder na zijn eigen plekje. We keken nog het nieuws en lagen lekker naast elkaar op ons bed Demi in mijn armen ik streelde haar armen. Er werd zachtjes op de deur geklopt na een “entree” kwam Maurice binnen stappen. Zijn korte sportbroekje verraden niet waarvoor hij kwam en een rolletje drop was het ook niet. Zijn paal stond recht vooruit hij gebaarde dat Demi op haar hurken moest aan zitten en ik er achter. We kleden ons snel uit en deden wat hij wenste, hij haalde een condoom uit zijn broek. Hij deed hem gauw om en gebaarde dat ik Demi moest nemen op zijn hondjes en hij mij, een sandwich date.Weer eens wat anders, ik likte Demi eerst nat en ik werd ook heerlijk gelikt. Daarna voelde ik zijn harde eikel bij me eerst rustig naar binnen dringen Maurice voelde geen weerstand en neukte me even door. Toen stopte hij nu kon ik bij Demi naar binnen dringen ze gromde al van genot ik drukte door want weet dat ik haar makkelijk kan neuken.


Zo neukte ik Demi en ik werd door Maurice geneukt, Demi moest steeds naar adem happen wat ze zat met haar hoofd in een kussen. Het tempo werd hoger en hoger de sex was heftig en wild, de camper stond op pootjes maar schudde toch een beetje. Demi kreunde alleen maar “tjee wat neuken jullie lekker wist ze af en toe uit te brengen” Ik wist dat ze van sex genoot maar nu genoot ze dubbel. Ze bleef maar roepen en greep mijn benen vast om mijn paal nog dieper te voelen. Maurice wist ook wat hij wilde en neukte lekker door zijn pik was dun maar lang ik voelde hem goed. Hij hield me goed vast bij me heupen en duwde zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen wist zeker dat ik een rood kontje kreeg door zijn ballen.

Maurice gebaarde dat hij ook genomen wil de worden en we draaiden de rollen om, ik nam nu Maurice en nam Demi mij. Ik deed een condoom om en deed spuug op mijn pik en stootte door “Merde” hoorde ik hem roepen en toen “ allez fuck me” Demi neukte mij en ik nam Maurice onder handen. Het ging er weer geil aan toe Maurice was nog lekker strak en hij voelde mijn dikke paal goed. Ook hij kreunde erop los net als ik trouwens Demi wist ook wat ik lekker vond en voelde haar pik tegen mijn prostaat aan drukken.


We merkte dan we naar ons hoogtepunt gingen zowel Demi als ik, ik trok hem er uit bij Maurice en Demi bij mij en Maurice ging liggen en we trokken aan onze harde palen en spoten ons warme sperma over Maurice zijn buik en gezicht uit die met een smile “merci” zei. Hij likte rond zijn mond onze sperma weg. We gaven hem handdoek en gaven hem de gelegenheid even onder de douche te stappen. Toen Maurice vertrokken was namen we ook een douche hoewel er niet veel ruimte was douchte we samen. Heerlijk stroomde het water over ons heen ik omarmde Demi en kuste haar.

1228 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.