Frank en Vrij Frankrijk (vervolg) 3

Geplaatst door: lloydslet op 16-05-18

Het zou de een na laatste dag zijn van onze vakantie, morgen wilde we weer langzaam in richting van Nederland gaan.

Het was weer heerlijk weer en ik had even een klein stokbroodje gehaald en wat croissants, terwijl Demi aan het douchen was. Maurice zat alweer voor zijn pizza tent en knipoogde alleen maar, lekkere boy was het. Ik haalde nog even een Nederlandse krant en wat flessen water. Van beroep was ik fotograaf en ik had gelezen dat er net voor Vogue, een plaats ten noorden van ons, oude spoor viaducten waren. En ik heb niet alleen wat met Demi maar ook met treinen, en die oude spoorlijnen hebben wel me interesse. Demi zat te wachten ze was blij me te zien, je moet weten dat Demi een keer haar favoriete string naar me gestuurd had en die had ze nu aan. Haar lekkerste slipje had ik natuurlijk weer terug gegeven.

Ik ga haar een kus op het voorhoofd en zei wat mijn plannen voor die dag waren. Toen ik beloofde dat we ook gingen shoppen ging ze akkoord, ze wilde nog wat kopen voor haar paps en mams. Over 45 minuten zou de auto weer gebracht worden dus aten we een lekker ontbijtje en dronken vers gezetten koffie. Demi bekeek de krant ondertussen terwijl ik nieuwe koffie inschonk. Het brood smaakte heerlijk, Demi zat me steeds met een brede glimlach aan te kijken, en ik snapte haar vrolijkheid niet.


Zo was ze zelden zeker s'morgens niet, ik bekeek haar eens goed en zag een draadje uit haar korte short uit komen. Ze had nu al weer een van haar befaamde eitjes in, ze had er verschillende. Als ik haar niet op geilde deden een van haar eitjes het wel, ik kon tenslotte of helaas niet altijd bij haar zijn. ik wist niet eens dat ze die eitjes bij zich had eigenlijk. “Vandaar je brede glimlach” zei ik tegen haar ze tuitte haar lippen en gaf me zo een kus. We ruimde de ontbijtspullen op ik pakte me camera spullen en wat andere dingen die we misschien nodig hadden. Demi zag er zoals altijd mooi gekleed uit. De vriendelijke man van het verhuurbedrijf kwam de auto zelfs voor de camper brengen ik ga hem wat geld in zijn handen. Hij knikte beleefd en kon het niet nalaten Demi een veelzeggende blik toe te werpen.

We sloten de boel af knikte naar de buren. Zodat ze wisten dat we weg waren.

We hadden weer een heerlijke auto met open dak. Ik koos de D579 die via Ruoms richting Pradons en naar de richting van Vogue. Onderweg zag ik al wat voormalige spoorweg viaducten. Bij een viaduct reden we een weg in dat bracht ons dicht bij het viaduct. We stapten uit en liepen rond, het was nog geheel intact. Demi zo sportief al ze was klom via een smal padje naar boven, ik had wat meer moeite want moest ook nog camera en statief mee sjouwen. Uitdagend stond ze me op te wachten, haar sportbroekje uit en alleen in haar string stond ze klaar. Maak je mooie foto's schatje” leundend tegen het hek keek ze me zwoel aan. Ik maakte wat foto's en ze stond me steeds uit te dagen, haar mooie billen tonend en draaiend voor de lens. Ze wist hoe ze zich moet presenteren, ze keek over het uitgestrekte heuvels en bergen ik leg de camera op mijn rugzak en kwam achterhaar staan. Haar handen omklemde de reling en ze draaide heen en weer, ze wist me heerlijk op te geilen en duwde haar billetjes tegen mijn kruis aan. Mijn paal begon te groeien ik maakte ruimte en liet mijn short zakken, haalde met een vinger beweging de string uit haar bilnaad en bukte om haar even nat te maken met mijn tong. Ze rilde en ze zei “ga je me weer neuken schatje” “wat ben je toch een stoute vent” vervolgde ze.


Zich met met beide handen vasthouden en ik haar vasthoudend drukte ik mijn paal naar binnen. Ze rechte haar rug een beetje en kwam zelf met haar kontje dichterbij, zo geil was ze..ik kon min of meer blijven staan. Ze neukte zichzelf zo lenig als ze was, en draaide ook nog met haar heupjes om mijn paal te blijven voelen. Heerlijk deed ze dat ze voelde ondanks dat we vaak sex hebben nog super strak. Als er iemand was die goed voor zich zelf zorgde was dat Demi wel. Heerlijk haar slanke heupen bewogen geil heen en weer, ik pakte haar heupen beet om beter en dieper bij haar naar binnen te dringen. Ze zetten een voet op de reling om nog meer van mijn paal te voelen. Ik hijgde en neukte zo heerlijk door, lieve woordjes toe geroepen krijgen van mijn schatje. Ze zei na een tijdje “ik wil samen tegelijk met je klaar komen”dat vind ik zo geil. Als we samen aan het cammen zijn omdat we elkaar niet (live) kunnen zien proberen we dat ook altijd, en meestal lukt dat prima. Ik haalde mijn paal terug en samen leunend tegen de reling trokken we aan elkaars palen af. Demi wist steeds haar klaar komen uitstellen, ik had daar meer moeite mee. We wisten elkaar heerlijk klaar te maken en Demi wist echt meters ver te spuiten ik kwam wat minder ver. Ik pakte haar hoofd en en zij bij mijn heupen kusten haar dat snel overging in tongen. Ze was zo heerlijk en ik was zo blij met haar.

We fatsoeneerde onze kleding en ik maakte nog wat details van het viaduct. We kropen weer na beneden en ik maakt daar ook foto's van het viaduct en van Demi uiteraard, ze mocht niet ontbreken. Demi nam een flesje water nam een paar slokken en gaf de fles aan mij. We reden de weg weer op. En zag in mijn achteruitkijk spiegel een auto van de gendarmerie het weggetje inslaan.


Net weer optijd weg anders hadden we wat uit te leggen gehad en de gendarmerie is niet zo makkelijk. We genoten van van het uitzicht en van het landsschap ook de Ardeche kwamen we steeds tegen en bood schitterende uitzichten. In Vogue parkeerde we bij het station waar nu een VVV gevestigd was. Ik liep even rond het station terwijl Demi even naar binnen liep. Het station was ook niet meer in gebruik wel had hier een toeristentreintje gereden, dat was er ook helaas niet meer. De rails lag er nog en dat was het enige nog. Demi kwam even later weer naar buiten en zwaaide met wat folders. Het echte stadje lag wat verder langs de Ardeche. Daar gingen we heen parkeerde op een met plantanen omzoomde parkeerplaats. We liepen naar de winkeltjes en keken lekker rond in de leuke winkelstraatjes en winkeltjes. “Kom” zei Demi ineens en trok me aan mijn shirt, ze sleurde me een Savon winkel binnen. “Dat is echt wat voor ons mans” zei ze. De zoete geuren kwamen van alle kanten op me af, Demi wist ook niet te kiezen alles rook heerlijk, maar uiteindelijk had ze wat gekocht en keurig verpakt in een bruine papierzak liepen we naar buiten. “Weet je dat sex hongerige maakt” zei ze met van die dromerige oogjes. We zochten een restaurantje en genoten van een heerlijk lunch en een koel glas wijn. Na een tijdje gingen we verder en vonden nog een aardigheidje voor paps. En Demi vond nog een leuk topje en wat andere kleding in een van die prachtige boetiekjes. We slenteren rond en ik maakte foto's van de geveltjes en mooi doorkijkjes. We zochten de auto weer op en keken op de parkeerplaats naar een aantal mannen met een jeu de boule spel bezig waren. Door de bomen was de auto lekker afgekoeld. We lieten Vogue achter ons en genoten van de omgeving we reden via kleine weggetjes langs de Ardeche ergens kon je parkeren en onder de weg door lopen en bij het water te kunnen komen we liepen lekker het verkoelenden water en zochten naar mooie stenen. Demi ging op een grote steen zitten en deed haar shirtje uit. Haar borsten van Demi pasten perfect bij haar lichaam, ze leek op de zeemeermin uit Kopenhagen. Ze is zo mooi het licht was prachtig ik liet de camera het werk doen, en liep al fotograferend om haar heen ook dit deed ze met een geile blik in de lens.


Na een tijdje gingen we naar de auto terug en ik bukte om wat in de auto te zetten. Ik voelde een hand in tegen mijn billen aan Demi streelden me billen, en trok mijn broek naar beneden . Ze kwam achter me staan en ik voelde hoe een harde paal door mijn bilnaad gehaald werd. Demi kon zo een harde paal krijgen zelfs als we 2 uur rijdend van elkaar aan het chatten waren had zij een harde paal. Ze zei altijd dat ze immer geil was bij de gedachte aan mij. Ze drong makkelijk met haar harde paal naar binnen greep mijn heupen vast, en leunend tegen de auto neukte ze me hard en stevig ze gromde en kreunden.. het mooie vrouwelijke was er nu helemaal even af. Als ze geil was is ze een beest in bed en nu ook buiten. Haar harde kloppende paal schoof in en en uit, ze kon haar pik er uithalen en zo weer naar binnen dringen.

Ze neukte me lang en hard ze had een uithoudings vermogend waar ik, ik niet meer aan kon tippen ze duwde mijn benen wijd uit elkaar zodat ze nog verder binnen kon dringen... Tjeee wat neukte ze me heerlijk, ik neuk haar vaker dan zij mij, maar als ze het deed was het super geil. Na een tijd haar pik gevoeld te hebben merkte ik dat ze schokkend en hijgend in me klaar kwam. Whauw wat ben ik gelukkig met haar.

Voldaan en een beetje met knikkende benen reed ik terug naar de camping. Morgen begon de reis naar huis.

1160 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.