Frank en Vrij Frankrijk op weg naar huis

Geplaatst door: lloydslet op 16-05-18

Uiteraard op de laatste avond konden we het niet nalaten nog een keer goede sex te hebben Demi had zich na het eten gedoucht en weer op en top glad gemaakt. We zaten nog even buiten en dronken nog wat, de camper was eigenlijk al rij klaar. En ik wilde morgenochtend op tijd weg om een beetje de warmte en de drukte voor te zijn. We plaatste onze ligstoelen in de camper en sloten de boel af. Demi had een knalrood satijnen kimono aan ze ging op haar knieën zitten terwijl ik op het bed zat, en haar fluweel zachte borsten streelde en zij me diepte pijpte en de helm likte. Haar prachtige borsten paste bij haar lichaam niet te groot en ze voelde zo soepel aan. En als ze geil genoeg was staken haar tepels lekker naar buiten. Af en toe lukte het mij er een te likken en met haar tepels te spelen. Als geen ander kon zij zo fantastisch pijpen, ze was daarin een vakvrouw omdat zomaar te zeggen. Diep en vol overgave en met haar hand zo draaiend mijn velletje omhoog en naar beneden trekkend. Toen ze vond dat hij zo hard genoeg was duwde ze me achter op het bed.Ik had een hondenriempje om haar nek gedaan, om haar genot nog wat groter te maken. Ik liet de riem naar mijn voeten lopen en weer terug naar mijn hand, zodat ik haar kon sturen. Ze draaide even haar kutje naar me toe zodat ik die kon likken en nat maken, en liet zich over mijn paal zakken.Zo neukte ze zich zelf hard en diep, ik hielp lekker mee door aan haar borsten te zitten en haar immer harde met olie ingesmeerde pik te trekken. Ze kreunde weer heerlijk dat mij alleen maar aanmoedigen om af en toe aan de riem te trekken zodat ze een beetje achterover leunend,dieper over mijn pik te zaken,

Achterover leunend en op haar handen steunend genoot ze zichtbaar. Haar borsten kon ik niet meer bij maar aan haar pik zitten ging prima, ze kreunde en steunde en kon er geen genoeg van krijgen. “Gebruik me ik ben je sletje” riep ze regelmatig. Af en toe even aan haar mooie paal trekken... maar haar klaar komen steeds uitstellen. Zodat het als het lukte we gelijk tijdig klaar kwamen dan keken we elkaar in de ogen (ze had van die mooie oogjes) Ook dit lukte het bijna gelijktijdig zij kwam net iets eerder ze spoot met kracht mij onder en zelfs tegen de wand achter mij.. ik spoot zoveel dat het over mijn benen uit haar gleufje stroomde. Het was weer zo geil een traantje stroomde over haar wangen. Ik pakte haar hoofd beet legde haar tegen me aan en wreef haar traantje weg, en kuste haar.

Zachtjes streelde ik haar over haar rug en buik. Ze schokte nog een beetje na als een vulkaan. “Wat zijn we een lekker stel toch “ zei ze me. Ze tuiten haar lippen en bood ze me aan, ik kusten haaren haar tongetje drong even naar binnen. Vliegensvlug stond ze op en ging zich gauw even afspoelen. In haar lievelingstring kwam ze even later terug. Ik had de achterwand schoon gemaakt en het laken van het bed gehaald en een andere over het matras gedaan. Ik douchte me ook snel en en trok een boxer aan en deed de laatste verlichting uit, het was net half 11 geweest toen ik achter Demi kwam liggen. Ze lag op haar zij en ik kwam achter haar liggen deed een arm om haar heen en zij schoof met haar kontje naar me toe. Door de airco was het niet echt warm in de camper, en even later hoorde ik de ademhaling van Demi in een rustig tempo verder gaan.

Ze sliep en was in dromenland. Ik had weinig slaap nodig en was vroeg wakker. Demi lag op haar buik met opgetrokken been en volgens mij was haar zwarte string te klein voor haar paal , ik streelde haar even. Ze had vaak natte dromen zei ze wel eens, dat zal nu ook wel zo zijn. Ik kleedden me aan en maakte de camper zo vast klaar, zorgde dat de poten werden ingedraaid zetten een kan koffie en maakte wat te eten. Haalde een stokbroodje voor onderweg. Het was vochtig en ik maakte de ramen droog haalde het elektra weg. Demi schoot in een kort jeans de camper uit en met een vluchtige kus ging ze zich gauw douchen. Ik maakte alles rij vast zodat niets uit de kastjes zou vallen.toen dat klaar was ging ik me ook douchen Ik ging me ook douchen wilde graag fris achter het stuur zitten. Ik floot een deuntje bij het gebouw en een deur van de familie kamer ging open. Demi stond met een harde paal me op te wachten ik schopte mijn broek uit, en ging op mijn knieën terwijl het water over mijn hoofd gutste pakte Demi mijn hoofd beet kneep in mijn neus zodat ik mijn mond open moest doen. En duwde haar paal achter in mijn keel. En bek neukte me haar harde paal gleed diep naar binnen keer op keer zonder ophouden ik verzoop zowat. Kreeg veel binnen spuugde het weer uit. En uiteindelijk schokte haar paal ze kwam nu sneller voor een keer klaar dan normaal. Ze haalde me overeind keek me aan en kuste me. “Goedemorgen schatje” zei ze... ze draaide douche uit pakte een handdoek en begon zich af te drogen. Ze smeerde zich zelf in met bodymilk deed een mooie rode string en haar spijkerbroekje en een wit blouse aan waar ze de bij elkaar knoopten.

Ik droogde me af zij liep terug en liet de deur openstaan, want ze was trots op haar man. Het was ongeveer 7 uur toen we vertrokken vanaf de camping, Demi zou deze keer ook met de camper rijden, ze wilde weten hoe het zou zijn als ik plotseling niet meer kon auto rijden. En dat ze dan ook met dat ding overweg kon. Soms kon ik haar wel knuffelen, nou ja altijd wel. Het was nog rustig we schoten lekker op via Vogue en Aubanas en Privas waren we in een korte tijd op de A7 richting Valances en Lyon. Demi genot zichtbaar, ze straalde, en ik streelde haar been.

Ook de rit rond Lyon schoot lekker op, we pauzeerde even boven Lyon en gingen ook even tanken. Dronken de koffie en aten een stukje stokbrood. Ik nam het stuur over en draaide Autoroute weer op. Boven Lyon was het alweer een stuk rustiger, alleen bij de tolpoorten was het wat drukker. Bij Beaune namen we de richting van Dyon de A31. Het was halverwege de middag dag we de camper parkeerde en we even een langere pauze namen. Demi masseerde me even en zei “het schiet goed op vandaag, denk je dat vandaag nog thuis kunnen zijn”. ”Mis je je eigen bedje en je huisje” vroeg ik. Ze kwam voor me staan, ik bekeek haar weelderige welvingen raakte ze aan en zag dat de tepels door de witte stof van haar blouse heen staken. Ik bukte en mijn lippen zochten een weg naar de hare. Ze sloeg een been om een been van mij heen en trok zich tegen me aan. We kuste hartstochtelijk ik streelde haar borsten met een hand en vingers. “geile man ben je toch” zei ze “en zo lief

“We hebben lang om elkaar heen gedraaid voor we elkaar door en door kende maar ben zo blij met je” zei Demi. “Klopt schatje” antwoorden ik “we hadden echt de tijd nodig, maar ben ook blij met jou”. Demi wilde nog een stukje rijden dus ze kroop achter het stuur. We reden door en via Nancy en Metz waren we al vlot in Luxemburg het begon een beetje te schemeren. Het zou niet zolang meer duren voor we de grens met België passeerde. Boven Bastogne nam ik het stuur weer over. Ze keek me aan en zei “we gaan lekker door vanavond laat in ons bedje mijn eigen huisje” zei Demi. Ze keek me aan met van die blije oogjes die ik ook gewoon niet kon weerstaan, dat gaf me de moed om door te rijden. Daar stonden de borden van Maastricht en dan was het ongeveer nog een half uurtje. Het was rond half 11 dat we de straat in draaide en er was nog een plekje vrij waar de camper precies in paste.

We pakte onze kostbare spullen en liepen gauw naar binnen. Stapeltje post en veel folder troep lag op een stoel. De lieve mams van Demi had een flesje wijn gingen naar boven de badkamer in even ons opfrissen.op het huis gepast. We lieten de boel liggen en ik pakte twee glazen en We gooiden onze kleren in de wasmand. En Demi draaide de douche open en ging er even later onder staan. “Ben je moe” fluisterde ze, “nee lieverd met jou in mijn buurt nooit” “ mmm mooi” zei ze. Onder de regendouche ging ze met haar handen voor haar borsten staan leunde tegen de wand.

Ik vingerde haar eerst ze kreunde al weer lekker en even later pompte ik mijn hard geworden paal tussen haar zachte billen. Haar mooie strakke billen wipte mee op het ritme van het neuken. En mijn ballen klotste daar ook tegen aan, uiteraard kon ik niet van haar zachte borsten afblijven. Als je ze gezien zou hebben had je dat kunnen beamen. We wisselde het tempo af dan weer vlug dan weer wat langzamer. Demi trok aan haar prachtige harde staaf en nat een tijdje kwamen we bijna gelijktijdig klaar ik in haar en zij over de bad wand heen. Na hijgend vielen we tegen elkaar aan, gaf haar een kus op het voorhoofd en stapte uit de douche. Ik droogde me af en ging naar de slaapkamer openende de fles wijn en schonk de 2 glazen in ging naakt in bed liggen. Demi was er ook al vlot ging met haar nog een beetje natte haartjes tegen mijn borst aan liggen. “we hebben een super vakantie gehad “zei Demi “jaaa beaamde ik “over een paar dagen is het weer werken geblazen”. En was ik weer 2 uur van haar verwijderd.. we nipte van onze wijn. We bespraken de dag en Demi zei “morgenochtend gaan we naar mams” “goed antwoorden ik"heel erg leuk en gezellig”

De volgende dag werden we laat wakker, dat was niets voor mij. Maar kan gebeuren. Demi was in nog in dromenland toen ik haar tepels streelde, het kriebelde schijnbaar ze kon er nu met haar handen ook niet vanaf blijven. Ineens schrok ze wakker en kwam overeind keek me met dromerige ogen aan. Dag “lieve“ zei ik “hoe is het”. ” Beetje raar gedroomd antwoorden” Demi.

“We gaan gauw douchen”zei ik denk dat je mams blij is ons weer te zien

Demi had een prachtige moeder, elegante vrouw, mooi gekleed een plaatje. Demi had haar schoonheid niet van een vreemde. En ik kon me geen lievere schoonmoeder wensen. Mams was een belangrijke schakel in onze relatie. Ook al was ze maar een paar jaar jonger dan ik. We douchte ons snel en nee nu even geen sex. We kleden ons aan en reden met de auto naar haar moeder toe. De deur zwaaide open en daar stond Emma zo heten me schoonmoeder gekleed in een zwarte wetlook legging en een elegante witte blouse. Demi omhelsde haar en gaf haar het cadeautje wat we voor haar gekochte hadden. Ik kreeg een zoen en een kneepje in mijn wang. “Zo wonderboy hoe hebben jullie het gehad “vroeg ze. We deden ons verhaal en traden niet te veel in details. We kregen een kop koffie en wat lekkers er bij. Emma vertroetelde ons en ik zou Emma ook wel willen vertroetelen. Demi en Emma gingen naar boven terwijl ik nog een kop koffie kreeg. Ik dook in een tijdschrift en na een tijdje kwam Demi naar beneden.. “wil je mams even helpen” er ligt iets op een kast en ik kan er ook niet bij”. Ik liep de trap op naar boven en na even roepen vond ik Gemma, in de slaapkamer bij een hoge kast stond ze te wachten. “Er ligt achter op de kast een een foto en daar kan ik niet bij zei Gemma” ik ging op een draaikrukje staan en Gemma hield me vast, ik kon er door ver te reiken wel bij. Wat ik niet had gezien was dat ik op een krukje stond met wieltjes en toen ik die foto pakte schoot het krukje weg. En daardoor viel ik in de richting van het bed omdat ik probeerde me zelf te corrigeren. De foto viel als een blad van een boom op de grond. Ik kwam met mijn benen tegen de rand van het bed en viel voorover met mijn neus in het dekbed ik liet een vloek ontsnappen. Gemma schrok en vroeg “gaat het schat” ik wreef over mijn pijnlijke scheenbeen en zij deed dat ook “ja het gaat “antwoorden ik. Maar ze bleef wrijven en wreef ook over mijn kruis.

Demi zei al dat jullie het leuk hebben gehad en ze bleef me maar wrijven en er groeide wat in mijn boxer. Ze maakte mijn broek los en ik liet het allemaal toe, en ze pijpte me. “Ik wil je voelen” zei Gemma “volgens Demi ben je super in bed”, “ wil je me neuken” vroeg ze. Ze kuste me en trok haar legging uit in een witte string stond ze uitdagend voor me. “Kom neuk me “ zei ze. Ik bekeek haar, ze had een dun streepje schaamhaar.Ze ging liggen met haar benen wijd, Ik likte haar nat en haalden na een tijdje mijn harde paal te voorschijn en drukte die zachtjes naar binnen. “kom beetje wilder mag ook wel zei “Gemma, ik neukte haar eerst rustig en daarna harder door, ze zetten haar nagels in mijn rug en ze kreunde. Demi had het kreunen niet van een vreemde. In een rustig tempo genoot ik van haar en zij van mij. We kwamenna een tijd gelijk klaar..even bleef ik uitgeput liggen naast Gemma en streelde haar nog.

Ze knipoogden naar me en zei “ Demi had gelijk je bent geweldig”. Ik stond op en liep naar de badkamer ze kwam achter me aan en gaf een kneepje in mijn bil. We fatsoeneerden ons in de badkamer en ik ging iets eerder naar beneden. Demi zat met rode koontjes me aan te kijken, ik gaf haar en kus op het voorhoofd en wreef een paar haren uit haar gezicht.

”Weet je waar ik vannacht van gedroomd heb“ fluisterde Demi aan mij. Ze keek me beetje schuin aan. “Dat meen je niet “ zei ik.

einde.....

1440 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.