Business

Geplaatst door: fay op 09-06-18

Een rustige nacht. 

Langzaam ontwaak ik, durf mijn ogen niet te openen. Bang dat ik alles gedroomd heb. We liggen in elkaar gedraaid. Leins regelmatige adem tegen mijn voorhoofd, mijn hand tussen haar boezem, onze blote benen verstrengeld. Ik probeer na te denken, te rationaliseren. Concludeer dat ik me ongekend vrouw voel, dat het goed is. Ander bloed, ander hormonen stromen door mijn corpus, heerlijk. Bedenk dat ik me daar van moet los zien te maken vandaag. Ondanks alles moet mijn andere leven niet al verwarrend worden. De enige vakantiedag dat er serieuze zakelijke beslommeringen zijn. Voorzichtig ontdoe ik me van Marjolein. Schiet een kort hemdjurkje wat op de stoel ligt aan, ga naar de keuken, maak wat koffie voor mezelf. Staar door het raam naar de tuin, beker in mijn hand, tegen mijn wang. Twee handen om mijn middel, stevig word ik tegen Lein aangetrokken. "Goedemorgen schoonheid, wat sta jij hier serieus een potje te staren?" Draai me om, geef Lein een knuffel, begin een cappuccino voor haar te maken. "Ja Lein," ik durf haar niet aan te kijken, "ik  moet je teleurstellen, schat, vandaag zal ik weer mijn andere zijn moeten oppakken, Fay moeten opgeven." Tranen branden in mijn ogen. "Straks is voor mijn bedrijfje en mij het meer dan belangrijk om een presentatie te geven om een megaorder te scoren voor de komende jaren, dat kan ik echt niet negeren, is veel geld mee gemoeid."  Kijk haar voorzichtig aan. Geschrokken staat ze met een hand voor haar mond. Zegt niets, pakt me, omarmt me. Zwijgend staan we zo een aantal minuten. 

Stipt op tijd meld ik me bij de receptie voor mijn afspraak. De receptioniste belt door dat ik er ben. Begeleidt me de lift in naar de bovenste verdieping. "Aantrekkelijke vrouw, " denk ik, haar observerend in de spiegelwand. Waarschijnlijk denkt ze soortgelijk, ik vang haar verlekkerde blik in dezelfde spiegel. Kijk opzij in haar ogen, ze bloost tot diep in haar hals, slaat ogen neer. De liftdeur schuift open. "U kunt doorlopen naar het einde van de gang, mevrouw, daar wordt op u gewacht." 
Mijn pumphakken tikken heerlijk op de marmeren vloer. De zachte, gladde voering van mijn strakke, grijze rok glijdt zalig langs mijn benen, omspant mijn billen en dijen. Een witte, zijden bloes streng tot bovenaan dichtgeknoopt. De blazer dezelfde kleur en snit als de rok. Voorzichtig aangebrachte make-up, mijn donkere, korte haar en nu een bril met groter zwart montuur vervolmaken. Marjolein heeft bijzonder goed werk verricht, Fay ziet er strak zakelijk, aantrekkelijk uit. Met behulp van Leins PC heb ik me kunnen voorbereiden. Handenschuddend betreed ik de vergaderruimte, twee wijze, grijze hoofden kijken me nieuwsgierig aan. Verontschuldig mijn directeur wegens omstandigheden niet in staat om hier te zijn. 

Anderhalf uur later. Het zit er op. Mijn lijf gloeit van spanning. De concentratie op mijn verhaal en tegelijk op mijn vrouw zijn maakt me scherp. De presentatie is perfect geweest, de buit is binnen! Dolblij maak ik aanstalten om te  vertrekken. Schudt de handen uitgebreid van mijn twee nieuwe zakenpartners. Ze staan er op, dat we gedrieën gaan lunchen om te vieren. Een tafel is al gereserveerd. Ik aarzel, begrijp dat ik niet kan weigeren. Stem toe. 
Gezellig kletsend aan een kleine ronde tafel nuttigen we ons voorgerecht. Ik geniet van de aandacht van de mannen. Leg af en toe mijn hand ontspannen op die van hen of strijk langs een arm  om iets te bekrachtigen of als we lachen om een grap. Fay in optima forma. Harold draait even weg uit het gesprek om een mobielgesprek aan te nemen. Kijkt ernstig. Verontschuldig zich, maar moet echt dringend weg. Hij zoent me op beide wangen gedag, beent snel weg. We besluiten om samen het bestelde hoofdgerecht te nuttigen, we zijn er nu toch. Het eten smaakt geweldig, fijn dat Lein me laatst nog op details heeft geattendeerd hoe een vrouw aan tafel beweegt. Jack is een rasverteller, vertelt honderduit. Legt eveneens zijn hand steeds op de mijne. Ik geniet van het samenzijn als Jack en Fay in dit chique restaurant. Het is er niet al te druk. Jack drinkt in hoog tempo zijn wijn, de fles is nagenoeg leeg. Ik heb mezelf één glas toegestaan. Zijn hand blijft nu liggen laat de mijne niet meer los, hij schuift wat dichter naar me toe, voel zijn knie tegen de mijne. Een stout plan ontvouwt zich in me. Sla mijn benen over elkaar. Mijn voet wrijft langs zijn scheen zijn knieholte in. Buig wat meer naar Jack toe. Het verschrikte kneepje op mijn hand vertelt dat hij het gewaar is. Jack praat onverdroten voort, blosjes op de wangen van teveel wijn of is het opwinding? Mijn rechterhand wisselt mijn linker af, pakt Jacks hand. Hierdoor draai ik nog meer in zijn richting. De vrije hand schuift over zijn dijbeen. Jack stottert even in zijn verhaal. Mijn gezicht wat dichterbijbrengend, kijk ik hem in zijn ogen. Hij valt stil. "Het museum, Jack, je vertelde over het museum," moedig ik hem aan. Hij hapert verder, duidelijk van zijn stuk gebracht. Ik maak me los, wenk de ober om af te rekenen. Jack protesteert, want ze hebben een rekening hier als vaste klant. Ik stem natuurlijk toe. Naar de uitgang lopend merk ik dat Jack wat onvast op zijn voeten staat. Hij babbelt er weer op los. Ik besluit door te zetten.

Trek hem naar binnen bij de toiletruimte, voor hij zich iets realiseert zoen ik hem vol op de mond, een hand dwingend in zijn nek. Jack herstelt zich snel, beantwoordt vol overgave. Zijn handen op mijn kont. Ik voel zijn kracht wanneer hij me draait, als een intiem danskoppel, zet mij tegen de muur, pakt een borst. Duw me los, pak zijn hand, samen een toilet in, deur op slot. Jack pakt me bij de keel, tongt hartstochtelijk. Pakt mijn been met zijn andere hand, trekt die omhoog, duwt hard zijn kruis tegen het mijne. Zijn harde lul voel ik duidelijk, probeer mijn clitje er tegenaan te duwen. Bevrijd me, zak door mijn knieën, maak zijn broek los, trek het omlaag. Een glanzend besneden eikel wijst mij aan. Geen finesse of passie. Dit hoofdje hap ik naar binnen, laat mijn tong direct verkennen, trekdraai hem af met een hand, pak zijn heupen met twee handen beet, trek me naar hem toe, voel de eikel verder en verder komen, bepaal het tempo door met mijn handen weg te duwen, dan weer aan te trekken. Jacks snuivende geluiden versnellen, het hoofdje laat ik op mijn uitgestoken tong leunen, trek hem wat tederder af. Bedenk me: nieuw plan. 

Duw Jack op de toiletpot, trek mijn strakke rok moeizaam naar mijn middel, de jarretelles verschijnen, stringetje komt bloot te liggen, neem snel schrijlings plaats op zijn schoot. Jack kijkt alleen maar naar mijn gezicht, geen oog voor tussen mijn benen.Twee handen op zijn schouders, duw mijn tong tegen de zijne. Zijn paal leid ik, laat ik stevig langs mijn snee en kittelaar schuren, Jack grijpt mijn kont, trekt de billen vaneen, gromt dierlijk, lijkt totaal niet meer op de grijze, wijze man van zostraks. Als een vent spuug ik op een hand, smeer het speeksel op zijn pik en nog eens, ga wat staan, string opzij van mijn vagina, andere hand leidt zijn genotsknots stevig tegen mijn kut. Jacks ogen wijd van verbazing. Dan zak ik door mijn benen, de kutspier geeft zich over, ontspant, Jacks warme, stevige mannelijkheid in zich opnemend. O, wat een genot, wat een heerlijk gevoel. Zinderend genot. Laat me zakken tot ik zijn schaamhaar voel kriebelen op mijn kont. Blijf even zitten. Geil doorlopen ogen bij Jack, dan berijd ik hem wild, mijn hand op zijn knie, de ander zijn overhemd stevig vasthoudend. Afwisselend neem ik zijn hele lul in me op, dan alleen zijn eikel, laat mijn kutspier deze masseren, zak weer tot aan de stam omlaag. Zwaar snuivende geluiden door Jack, ik wip op en neer, laat hem mijn kut heerlijk afrossen, laat zelf kirrende geluidjes horen.
Het wordt Jack teveel, zijn paal verdikt, ontvang hem zo diep als mogelijk in me, voel warme stralen achteronder mijn navel ergens. Hij komt brullend klaar, heeft blijkbaar zijn sperma lang gespaard. Straal na straal achter in mijn kutje. Ik sidder van genot. Jacks ogen gesloten, hangt verdoofd achterover. Ontdoe me van zijn slappe piemel, ga staan, fatsoeneer mijn kleding. De geilbak heeft niet eens in de gaten gehad, wat hem nu werkelijk heeft geneukt. 

Help Jack overeind. Hij fatsoeneert zich in het toilet staande. In de spiegel bekijk ik Fay door mijn strenge bril. Kleding weer onberispelijk. Werk snel lippen bij. Draai me om naar Jack. Geef hem een kus op de wang. "We hebben goede zaken gedaan vandaag, Jack, dank je wel."

1990 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.