Laura's ontmaagding

Eindelijk was de dag daar, vrijdagavond! Gisterenavond had ik nog gechat met Daddy en die had op een hele vertrouwde wijze al mijn twijfels weggehaald. Ik had hem maandag pas ontmoet en het voelde als iets wat ik nog nooit had gevoeld voor een Daddy, ik begon echt verliefd te worden. Ik was nu 26 jaar en al heel lang op zoek naar een leuke Domi Daddy, dit was een heel lange zoektocht maar nu had ik een goed gevoel erover en durfde ik binnen een week al te daten, op eigen initiatief!

Ik had mezelf goed voorbereid, smorgens al een stringetje aan onder mijn jongenskleren en die had ik al goed vol gelekt bij alle geile gedachtes. Ik was dan ook al een week niet klaargekomen omdat ik totaal onthouden werd door Daddy, iets waar ik helemaal dol op ben. Make-up spulletjes, haartjes, jurkje en mij stockings allemaal in een tas gestopt, nu werd het wel heel real en spannend allemaal. Maar Daddy had mij uitgelegd dat ik dit zo nodig had, en zo voelde het ook. Daddy had mij opgedragen om een plugje in te doen en zo dat deed ik ook, ik merkte gelijk dat mijn kutje heel strak en gespannen was. Nog even chatten en eten, en daarna in de auto op weg naar Daddy.

Hij had met mij afgesproken dat ik daar zou dressen, wat een hele opluchting was want durf echt niet als sissymeisje over straat. Daar stond ik dan, voor deur in de auto, gelijk uitstappen dacht ik anders ga ik twijfelen. Dus zo gezegd zo gegaan en aangebeld beneden, toen klonk een heerlijke mannenstem: ‘Hallo met Damien’, met knikkende knieën zei ik ‘Hayy’ en de deur ging open, lift in en naar boven.

Daar stond hij in de deuropening, erg breed en gespierd. Iets wat ik super sexy vind, hij gaf mij een hand en zetten mij rustig op de bank. In het appartement zat alles helemaal dicht waardoor ik een veilig gevoel kreeg dat niemand mij kon zien. Ik was super gespannen maar daar wist deze ervaren Daddy wel raad mee. Hij liet mij helemaal relaxed worden, en wij hadden een heel fijn gesprek over van alles. Het leuke is namelijk dat ik heel veel raakvlakken heb met Hem. Na een tweede glaasje drinken was het tijd om te gaan dressen. Daddy wees mij de badkamer en liet ook de slaapkamer alvast zien. Daar zou ik zo meteen liggen als een sletje, dacht ik nog. 

Zodra ik in de badkamer begon, deed ik gelijk mijn jongenskleren uit en hield alleen mij stringetje aan. Die was al best vochtig geworden van al die gedachtes, voelde ik. Daarna mij jurkje en stockings aan en tijd voor de make-up. Daar ben ik nog geen held in dus dacht laat ik het basic houden dan kan er weinig misgaan. Een beetje eyeliner en mascara en een mooie dikke roze lippenstift op. Als laatste mijn haartje op en ik zag er helemaal sexy uit. Toen was het moment van de waarheid er en liep ik de donkere woonkamer in om te showen. Er stonden allemaal kaarsjes op tafel wat een hele fijne sfeer gaf.

Ik voelde mij plotsklaps zo girly en verlegen toen ik daar stond. Daddy gaf allemaal lieve complimentjes en gebood mij om naast hem te zitten op de bank. Een beetje gespannen ging ik zitten, en ik kreeg gelijk een heerlijke zoen. En nog één terwijl ik zijn hand lekker op mijn dijbeen had. Dit was de eerste keer dat ik met een man zoende en het voelde heerlijk! Ik werd gelijk nieuwsgierig naar zijn lekker pik dus begon ook aan zijn broek te voelen. Ik had hem niet onberoerd gelaten merkte ik al, want zijn heerlijke pik begon al lekker hard te worden. Hij vroeg mij even te wachten en trok toen al zijn kleren uit. Pff wat was hij sexy, zo gespierd en zo lekker! Zijn pik werd al echt goed hard en hij zei, ‘doe hem maar lekker in je mondje, sletje’. Omdat ik best angstig was voor mijn pijpkwaliteiten, maakt in mij best wat zorgen. Maar ik tussen zijn benen en nam zijn eikel lekker in mijn mond. Daar lag ik dan als meisje bij een super geile Daddy aan zijn pik te zuigen. Deze gedachtes wonden mij zo op, ik werd bloedgeil en wilde alleen maar lekker zuigen aan zijn pik. Probeerde het zo ‘porno’ mogelijk te doen, dus lekker zuigen aan zijn eikel en soms eventjes een lange haal over zijn hele pik terwijl ik hem aankijk in zijn ogen. Ook zijn zaadballen heb ik niet overgeslagen en lekker op gezogen terwijl ik hem aftrok. Tijdens het pijpen riep hij hele geile sexy dingen die mij nog meer opwonden.

Ik was langzaam in een soort trance aan het raken van het lekkere pijpen, af en toe een paar lekkere druppels voorvocht, wat smaakte dat heerlijk. Ik werd weer op de bank gezet en Daddy begon weer te zoenen en streelde langzaam langs mijn kutje, waar mijn plugje nog in zat. Hij wist precies wat hij deed, dat voelde ik direct. Mijn clitje sloeg hij over want Hij vond dat meisjes worden verwend in hun kutje en niet met hun clitje. Zo dacht ik er zelf ook over maar had mijzelf tot deze dag nog nooit echt voldaan gevoeld na het spelen met mijn kutje. Was daardoor ook erg bang dat het veel pijn zou doen en te nauw zou zijn. Maar Daddy had heel goed op mij ingepraat en verteld dat ik mij geen zorgen moest maken. 

Wat had hij daar gelijk in, hij trok eerst mijn plugje eruit, wat al een paar uurtjes erin zat dus was al iets ruimer gelukkig. Toen begon hij mij langzaam te vingeren met een vinger. En bereidde dit heel langzaam uit naar twee, dit voelde even heftig maar ik kon er zowaar van genieten. Ik kwam in een hele andere wereld terecht. Ik begon lekker girly te kreunen en voelde mij ook echt een meisje nu. 

Daddy houd van pervers en zelf vind ik dat ook heel geil en dit wist Hij. Dus zei hij: ‘Zal ik je eens lekker in je mondje spugen’. Ik had geen keuze uiteraard en opende mijn mondje. Hij spuugde erin en zei mij het door te slikken. Wat een onderdanig gevoel geeft dat. Als een sletje die echt alles doet voor Daddy. Ondertussen vingerde hij door en liet zijn vingers na een tijdje proeven. Proefde mijn eigen geile kutje en wat was dat lekker. Toen stopte Daddy en pakte hij een collar en deed deze netjes bij mij om. 

Daarna een ketting eraan en ik was helemaal Daddy’s meisje. Nu trok hij mij aan de ketting naar de slaapkamer, waar een king size bed klaar stond en een spiegel hing, meer niet. Hij legde mij op het bed, en begon weer met mijn kutje te spelen. Ineens voelde ik een lekkere tong door mijn kutje heen gaan, wat kan dat heerlijk zijn. Ik snap nu waarom gelikt worden zó lekker kan zijn. Voelde mij helemaal in de hemel met Daddy likkend aan mijn kutje, hier was ik voor geboren dacht ik! Hij vingerde verder en stopte een derde vinger erbij, dit was best heftig maar na verloop van tijd begint dat ook goed te voelen. Ik had sowieso geen gedachtes meer en raakte meer en meer van de wereld! Hij vroeg mij om bovenop hem te zitten, 69. Ik nam heerlijk zijn pik weer in mijn mond en begon hem ook steeds beter dieper in mijn keeltje te kunnen stoppen. Af en toe even lekker over zijn eikel spugen hielp ook al veel met naar binnen glijden in mijn mond.

Ondertussen werd ik nog steeds gelikt en gerekt en helemaal klaargemaakt om zijn lekkere lul zo meteen in mijn kutje te stoppen! Hij vroeg mij op knieën en handen (doggy) te gaan zitten naar de spiegel toe. Daar kon ik mezelf zien kontje omhoog, en Daddy kwam erachter zitten. Ik voelde zijn eikel langzaam door mijn kutje gaan en voelde daardoor hoe ongelofelijk hard hij was. Hij zette zijn pik tegen mijn gaatje aan en voelde hoe zijn dikke pik langzaam naar binnengleed. Dit viel niet mee voor mij en deed flink pijn, maar ik moest gewoon doorzetten had ik overal al gelezen. Steeds dieper en steeds dieper tot ik zijn ballen tegen mijn lichaam aan voelde. ‘Pffff’ wat voelde ik mij gevuld. Hij begon heel langzaam te rijden, iets wat nog steeds vrij pijnlijk was. Maar ik moest gewoon doorzetten en begon het na een tijdje best lekker te vinden. Daddy begon steeds harder te berijden en ik begon mij steeds lekkerder te voelen. Hij stootte elke keer lekker diep en hard. Na 5-10 minuten even een break gehouden omdat ik van de spanning helemaal vergeten was om te plassen. 

Toen ik terugkwam ging het spel weer verder en ging hij op zijn rug in bed liggen en ging ik bovenop hem zitten. Ik voelde ze harde pik weer en reed er droog overheen, maar wilde weer snel gevuld worden dus pakte hem beet en liet hem heel rustig en mijn geile kutje glijden. Wat een heerlijk standje was dit, Daddy kon mij echt zien genieten. Ik begon te lachen en kreunen van geluk, en begon Daddy te berijden. Eerst langzaam maar als snel pakte hij me vast en begon zelf hard en lekker te stoten. Ik kon alleen maar kreunen en schreeuwen, ‘Harder, harder, harder’. Ik werd bloedgeil en was volledig van de kaart. Ik wilde alleen nog maar gevuld worden en Daddy pleasen. Ik bleef rijden, wat hield Daddy het ongelofelijk lang uit en het einde was nog lang niet in zicht.

Ik werd op mijn rug gelegd en mijn benen in z’n nek gelegd, en hij stopte weer zijn heerlijke pik in mijn kutje, en wat was ik in dit standje diep gevuld! Ik voelde hem echt heel goed en diep en hij begon het tempo weer op te voeren. Wat is het voor een meisje een zegen als een man zo lekker lang en hard door kan gaan. Het voelt namelijk zo girly en sexy om helemaal uit elkaar getrokken te worden! Ik had geen besef meer van tijd of ruimte, alleen nog maar van mijn Daddy en mijn kutje. Ik kwam steeds verder in trance en hij neukte ook nog harder en nog dieper. Daarna waren we allebei even een minuut helemaal kapot en moesten op adem komen, hij ging achter mij liggen en stopte zijn pik weer in mijn kutje, die smeekte om weer gevuld te worden. Ik bleef zo geil en mijn clitje was ondertussen gekrompen naar super klein. Wat Daddy en ik allebei super sexy vinden, dus dat was heel fijn en geil! Ik ben vanaf hier zo de weg kwijt geraakt van geilheid dat ik niet meer weet wat er daarna gebeurd is, behalve dat ik keihard doorgedrukt ben. Totdat Daddy zijn hoogtepunt voelde naderen, ik wilde zo graag dat hij mij helemaal vol zou spuiten. Dus vroeg hij mij om Doggy klaar te gaan zitten, ik keek weer in de spiegel en zag een bezweet doorgeneukt sletje zitten, wat maakt mij dit geil. Ik kon alleen maar kreunen en smeken, ‘spuit me vol Daddy, ik wil Uw zaad!’

Deze keer kon ik Doggy veel beter hebben en bewoog zelf ook lekker mee! Na 4/5 minuten voelde ik dat Daddy ging komen, ik bleef rijden en kreunen. Toen hoorde ik een heerlijke mannelijke geile kreun en voelde dat ik helemaal volgespoten werd! Wat een ongelofelijke geile ervaring en wat voelt dat als een beloning voor mij. Ik lag uitgeteld met een volgespoten kutje op bed, ineens voelde ik een klein beetje langzaam lekken. Maar Daddy haalde zijn vinger door mijn kutje en liet mij deze lekker aflikken, wat een ongelofelijk geile ervaring was dit geweest. Ik was helemaal smoorverliefd geworden op deze Daddy. Zo gespierd, zo sexy en zo ervaren in perverse en grove sex!

Wij rookte nog lekker een sigaret, die heerlijk smaakte na zulke ruige sex, en zaten lekker ontspannen te kletsen over van alles en vooral over allerlei geile kicks en ervaringen. Ik voelde dat ik langzaam weer geil werd en dat merkte Daddy meteen, hij kwam naast mij staan en zei mij zijn pik in mijn mond te stoppen. Ik proefde een mengel van zijn zaad en mijn kutje, heerlijk. Af en toe keek ik onschuldig naar boven, iets waar Daddy nog geiler van werd. Ik nam zijn pik steeds dieper in mijn mondje, dit was heel moeilijk maar ging toch verrassend beter! Nu kwam hij naast mij zitten en begon weer lekker te vingeren, hij voelde al het zaad nog zitten en stopte weer een vinger in mijn mond. Wat onderdanig en geil is dat toch. Helaas was er niet veel tijd en moesten we na even knuffelen stoppen omdat ik weg moest. Ik ben naar de douche gegaan en heb daar mijn make-up afgehaald en gewassen en weer in mijn jongenskleren de badkamer uitgestapt. Nog even wat gedronken en Daddy bedankt. Toen ben ik met een euforisch en heel bijzonder gevoel in de auto naar huis gereden.

Wat een ervaring en wat een ongelofelijke verslaving is dit. Ik wil alleen nog maar door Daddy Damien geneukt worden en ben stapel verliefd op Hem! 


Xxx Sissygirl Laura

4851 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.