Geen genot

Geplaatst door: fay op 11-06-18

De ochtendzon valt de slaapkamer binnen, stofjes dansen in het licht. Draai op mijn rug, denk tevreden terug aan de avond van gisteren. De heerlijke massage, samen eten op een gezellig terras, vroeg naar bed, lekker zoenen en strelen, zo zijn we in slaap gedommeld. Marjolein is vroeg vertrokken in haar MG-tje.  Ik heb het rijk alleen vandaag. rek me uit, stap uit bed, besluit te douchen, weer mijn eigen pruik met lang te gebruiken vandaag, kan ik direct de haren wassen die nog stug van het zeewater zijn. Het wassen van de lange haren doet me genieten. Neem uitgebreid de tijd om mezelf te ontharen, smeer mijn huid in met geurende bodylotion. In de kleedkamer aarzel ik. Een prachtig wit satijnen corset met jarretelles, licht getinte kousen met een naad aan de achterkant. Besluit tot dezelfde bloes en rok van gisteren. Dit keer pumps met hoge hak. Borstel mijn haren. Een prachtig ensemble, het haar valt fraai over mijn schouders. In de keuken check ik wat aanwezig is, ga boodschappen doen om vanavond te koken voor Lein. Zelfverzekerd wandel ik door het voor mij overbekende winkelcentrum. Drink een cappuccino op het terrasje waar ik zo vaak al heb gezeten. Geen blikken van herkenning, ik voel me goed, voel me Fay.


Goedgehumeurd stap ik uit de auto, besluit de boodschappen straks uit te laden. Wil naar binnenstappen als de voordeur vanzelf openzwaait. "Hugo,"roep ik verrast, "wat leuk dat je er weer bent." Sta op mijn tenen om hem een kus op de wang te geven. "Dag Fay, wat een verrassing dat je er nog bent, wat zie je er stralend uit." Hij laat me voorgaan de gang in. "O Hugo, je moest eens weten, ik voel me een echte vrouw, ik ........." Een arm pakt me hardhandig vanachter bij de keel, mijn rechterarm wordt ruw omhoog tussen mijn schouderbladen gedraaid. "Au, Hugo, kappen .... je doet me pijn ... dit wil ik niet ......" "Als jij zo graag een echte vrouw wil zijn, teef, zal ik je in ieder geval een potje nederigheid moeten bijbrengen."  Hij verstevigt zijn greep, duwt me de kelder in. Wat is hij sterk. Angst schiet door mijn lijf. Bange vermoedens. "Nee Hugo, nee, dat wil ik niet, dat is niet mijn ding, laat me los." Hij verstevigt zijn greep op mijn keel, ik hap naar lucht, verlies mijn evenwicht door mijn hoge hakken. Pijnscheut door mijn arm. Hugo smijt me hard tegen een muur. Alle zuurstof klapt uit mijn longen, ik versuf. Voor ik er erg in heb, mijn handen in dezelfde boeien als Marjolein van de week, ik kan me net staande houden op de punten van mijn pumps. Wil wat zeggen, een klap in mijn gezicht, en nog één. "Houd je bek, hoer, ik wil je zielige gekerm niet horen. Bek dicht." Gespt een riempje om mijn hoofd, een metalen ring met soort pootjes spreid mijn mond wijd open. Angst maakt zich van me meester. Dit is een andere dan de gevoelige, zachtaardige Hugo die ik heb ontmoet. Snap direct dat Marjolein hier niets mee van doen wilde hebben. "Ik ga je een ander genot bijbrengen, Fay, je gaat me smeken straks, hoor je bitch!" Slaat met vlakke hand weer in mijn gezicht, op mijn borsten en nog eens. Ik ruk aan de touwen, bedenk wat te doen. Verzetten of meewerken? Dit kan geen genot zijn, Fay is zachtaardig had ik bij mezelf ontdekt. Hij staat achter me, bewerkt ongenadig een  borst, duwt twee vingers door de ring diep in mijn mond. Ik kokhals. speeksel drupt op mijn bloes en borsten.

Hij sjort mijn rok omhoog tot boven mijn billen. Zijn natte hand van mijn mond naar mijn kut. Twee vingers vallen mijn kut aan, ontwijken lukt niet, ik hang in de touwen. Ruw dringen ze mijn vagina binnen, vingeren in rap tempo. Even vlammende pijn, dooft snel, ik word uitgewoond. Vingers weg. Kijk angstig over mijn schouder, kan niets ontdekken. Wat is Hugo van plan? Koel gevoel op mijn vagina, glijmiddel, drie vingers dit keer, soepel in en uit, stopt. Geschraap over de vloer van zwaar metaal, een voetstuk verschijnt tussen mijn benen. Hugo voor me, schuift de ijzeren staaf omhoog, de daarop bevestigde dildo duwt ongenaakbaar in mijn spleet, Hugo brengt de staaf op lengte, smeert glijmiddel in mijn spleet, omvat mijn middel, tilt me op met een arm, stuurt de dildo onverbiddelijk in mijn kut. Groot en dik. Opnieuw vlammende pijn, dit kan ik niet hebben, bang uit te scheuren. Mijn kut kapituleert, ontspant wat en neemt op. Mijn lijf wordt losgelaten, zakt hard op de rubberpik. Een oerkreet ontsnapt mijn keel.Tranen schieten in mijn ogen.
Tevreden staat mijn aanrander het tafereel in zich op te nemen. Glimlachend zwijgend. Laat zijn hand zien met afstandbediening, zet de dildo in beweging. Wordt diep en dik geneukt in rustig tempo.
Hugo lacht, legt de afstandbediening op tafel. vertrekt het huis in. 

1625 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.