Maastricht #2

Geplaatst door: fay op 18-06-18

We eten een snelle salade op een terras. Discussiëren of ik gaatjes in mijn oren zal laten schieten. Kleine zilveren knopjes lijken me het einde. Nu draag ik clips. Voel me super, heb de rode bodycon jurk aan van eerder deze week, daaronder mijn nieuwe aanwinst. Maakt me naar mijn idee zeer feminine. Lein heeft mijn haar gedaan, mijn blote hals en schouders komen weer mooi uit. Ben uitgelaten, geniet van dit speciale gevoel door mijn lijf, het samenzijn met Marjolein, twee vrouwen op hub gemak. 

Druk geroezemoes in de foyer. Mannen en vrouwen in nette, stijlvolle avondkleding maken zich op voor de uitvoering straks. Mijn ogen schitteren, Lein houdt mijn hand vast, wat heerlijk om hier te zijn. "Kom even mee, Lein," trek haar mee naar de toiletten, "ik weet niet wat ik heb, maar ik zweef, misschien wel het ultieme Fay-zijn-gevoel op dit moment. Ik wil je eventjes kussen, schat." Voeg de daad bij het woord. Lein protesteert niet, integendeel. De deur klapt open, de vrouw die binnenkomt kijkt ons vreemd aan. Schichtig giechelend vluchten we, zoeken onze plaatsen.
De muziek is veel mooier dan verwacht, het grote orkest speelt imposante stukken, een zacht gespeeld deel ontroerd me zeer, wellicht door de ambiance, mijn euforie van vanavond. Instinctief zoek ik Lein, mijn hand ontspannen op haar dij, laat mijn hoofd tegen haar schouder rusten. "Ik hou van je denk ik , Lein," Ik schrik van mezelf: heb ik dit gedacht of heb ik dit gezegd?. Stoïcijns kijkt Marjolein zich voor uit, lijkt me niet gehoord te hebben.

In de pauze scoren we snel een witte wijn, staan in een hoekje. Durf Marjolein niet in haar smaragdgroen ogen te kijken, beschaamd over mijn spontane oprisping van zojuist, angst omdat ik me realiseer misschien wel te ver te zijn gegaan. Zwijgend tegenover elkaar. Nip van mijn glas, kijk door de foyer.
Mijn hart valt stil, kan niet meer ademen, bloed trekt weg uit mijn gezicht, ik zak bijna door mijn benen, laat mijn glas uit mijn hand vallen, sla de hand voor mijn mond, ...............
"Fay, wat is er.........?"
In een hoekje aan de andere kant van de foyer spot ik een man en een vrouw, lachend, armen innig om elkaar heen, als een pas verliefd puberstel, zijn hand op haar kont, ze kijkt duidelijk verliefd naar hem op, kust meermalen op zijn mond..........mijn eigen vrouw Lieke op nog geen tien meter afstand!

De muziek ontgaan me volledig, mijn euforisch gevoel  totaal verdwenen, Lieke een minnaar, niet op congres in Engeland, heb ik nu wel of niet tegen Lein iets gezegd, wat te doen, wat betekent dit voor mij, voor Fay?  Ik kan niet boos zijn, ben zelf net zo schuldig, wat moet ik doen, wat zal ik gaan vertellen? Lein heb ik nog niets gezegd, dat komt later wel. Verdriet overmand me, tranen branden in mijn ogen. Ik fluister Lein, dat ik nodig naar het toilet moet, niet zo lekker ben. Wijs af dat ze meegaat.
In de toiletruimte barst ik in tranen uit. De aanvankelijke enorme euforie van een zwevende Fay, gevolgd door de heftige emotie is me duidelijk te veel. De deur zwaait open, een man stapt binnen, realiseer me in het herentoilet te staan, herken de man ................!

"O, huilende vrouwen, doen mijn hart altijd breken, daar word ik altijd week van, kan ik iets voor je doen, schoonheid?" Zijn hand op mijn bovenarm, kijkt me onderzoekend aan, probeer me te herpakken, maar het lukt niet. Integendeel, dikke tranen rollen omlaag, ruïneren mijn make-up. Ik word liefdevol tegen hem aangetrokken, "Meisje, meisje, wat een verdriet, rustig nou maar hoor." Zijn hand streelt mijn blote rug. Dit is krankzinnig, als hij eens wist wie hij in zijn armen heeft .....Diep in- en uitademen brengt me enigszins bij mijn positieven, met tissues dep ik zwijgend mijn tranen, hoe kom ik hier weg? Zijn arm nog steeds op mijn rug, ik word naar hem toe gedraaid, hij kijkt me in de ogen. Een gedachte flitst door mijn heen ...........geef hem een kusje op de wang. "Dank je wel, het gaat wel weer, attent van je dat je me aandacht geeft ...." Ik moet toegeven, Liekes minnaar is een bijzonder aantrekkelijke man, de gretige schittering in zijn ogen verraadt dat hij een vrouwenverslinder is. "Ja, echt heel attent, je bent een lieverd, hoor .......," aai zijn wang, voel zijn hand op mijn rug wat dwingender. "Ach, het is niets hoor, ik smelt voor huilende, mooie vrouwen, nou ja, sowieso voor mooie vrouwen zoals jij." "Maar ik zag je toch net in de foyer met een heel leuke vrouw staan?" "Hahaha, goed gezien, werkelijk een schatje, geweldige meid hoor, maar nu staan wij hier samen toch?" Ik glimlach hem verleidelijk toe: "aha, en je wil van het momentum profiteren zeker?" "Yep, zeker weten, dame," pakt met een hand mijn kaak, zijn andere hand op mijn rug duwt wat, brutaal zoent hij me dan vol op de mond, zijn tong direct brutaal, grof naar binnen duwend. 

Pro forma stribbel ik wat tegen, geef me over, tong meets tong, mijn twee hanen op zijn borstkas, hij duwt me dwingend tegen het blad met wastafels, zijn been tussen de mijne, zijn nu al harde lid voel ik overduidelijke tegen mijn dijbeen. Een hand klauwt hardhandig om mijn borst, de ander nu op mijn heup, op weg naar mijn kruis. Deze duw ik weg, pak tegelijk zijn harde paal door zijn broek heen, knijp, masseer stevig. Zak door mijn knieën, rits los, naar binnen, in zijn boxer, mijn nagels krassen over zijn zak, laten ballen over handpalm rollen. Bevrijd zijn stijve leuter, schrik van de grootte en omvang, lik de eikel, de schacht. Niet dralen, neem hem direct ver in mijn mond, trek hem terwijl af. Ik laat los, spuug om zijn paal extra vochtig te maken. Ga staan, zie zijn geilverhitte kop, draai me om: "Neem me van achteren, ik wil je in me voelen." Buig naar voren, mijn bekken klem tegen het wastafelblad, trek mijn jurk op, spreid mijn benen, voel zijn vingers mijn stringetje opzij duwen, spuug op mijn hand, bevochtig mijn vagina, zoek en vindt zijn pik, stuur hem op mijn kut, dan neemt hij het over. Kort protest vanuit mijn kutje, flitsendscherp ongemak, de dikke eikel zet door, vult volledig, schuift verder, ik duw hem tegemoet, we zoeken ritme, wat een dikkerd, buig verder voorover om nog meer te ontvangen. Wordt volledig volgepompt, zijn handen op mijn heupen bepalen een straf tempo. Prachtig tafereel in de spiegel, mijn behuilde ogen, zijn vetgeile blik, rood hoofd van opwinding, ik zie hoe ik word geneukt. Hij moest eens weten, ik geniet, Lieke moest eens weten, zijn genotspilaar is werkelijk fantastisch, ik kreun in zijn ritme mee. Ga wat meer rechtop staan, leg zijn handen op mijn borsten, mijn handen op de zijne. Waanzinnig geil plaatje in de spiegel. Fay geneukt door deze adonis. Gesmoorde woorden, zijn lul verhard, verdikt. Weer terug voorover voor optimale toegang, warme klodders diep in me. Mijn kutspier knijpt voor extra stimulatie, nog meer sperma diep in mijn kut.

Hijgend bevrijd ik me, heerlijk gevoel diep in mijn bekken. We fatsoeneren. Ik werk mijn make-up bij. Verlegen dralend zwijgend kijkt hij toe. Tevreden bezie ik mezelf in de spiegel. Samen lopen we naar de deur, wordt galant open gehouden. Even op mijn tenen voor een kus op zijn wang: "Veel plezier verder met Lieke." Mijn hakken klikken door de gang, in verbijsterde verwarring voel ik zijn blikken op mijn rug.

Tevreden neem ik weer plaats naast Lein, de euforie weer volledig door mijn lichaam. Pak haar hand, geef er een kus op. Haar liefwarme glimlach doet me zwijmelen.

2304 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.