Voyeur

Geplaatst door: fay op 02-07-18

Een fijne wandeling met de hond. In de middag zijn we thuis gekomen. Hugo verwelkomt ons hartelijk, kust ons beiden. Brengt onze koffertjes naar binnen. Gezellig drinken we een kopje thee in de tuin. Ik breng de bagage naar boven, kleed me snel om in een heerlijk gebloemd chiffon jurkje, borstel mijn haren, maak een staart, glip in espadrilles met sleehak. Beneden aangekomen tref ik Lein en Hugo in serieus gesprek, meld dat ik de hond zal uitlaten. Samen wandelen we door de straten. Ik geniet van het weer, de stof van mijn jurkje op mijn blote huid, de mee dansende paardenstaart, mijn deinende borsten. De hond geniet van alle luchtjes onderweg. In mijn straat aangekomen sluipt enige angst toch weer binnen. Ongemakkelijk en schichtig kijk ik om me heen. Gelukkig is het niet bepaald druk, weinig mensen buiten of voor de ramen voor zover ik kan zien.

Snel open ik mijn voordeur, stap naar binnen. Uitgelaten verkent de hond de nieuwe indrukken. Het voelt vreemd om weer thuis te zijn, zo als Fay rond te lopen door de overbekende vertrekken. Nog vier dagen vakantie te gaan, samen met Lein te zijn. dan zal een ander leven gaan beginnen. Er valt dan veel te regelen en organiseren. Dat is van later zorg. Pak mijn oplader en portemonnee mee, aarzel over kleding, maar bedenk me dat Lein het geen enkel probleem vindt dat we haar kleding delen. De lieverd!
Henk en Rosa, de buren, kijken raar op wanneer ik samen met de hond naar buiten stap. Deze vrouw kennen ze niet als buurvrouw, ze herkennen me ook niet nu ik deze keer mijn pruik met lange haren draag. De hond herkennen ze wel. Ze aarzelen in hun reactie, snel loop ik door, moeten ze maar aan gaan wennen voor de komende tijd.

Via de tuin en achterdeur ga ik mijn tijdelijke thuis binnen, geef de hond te eten en te drinken. Vreemd dat Hugo en Marjolein er niet zijn, het is stil in huis. Dan hoor ik wat gestommel en vage stemmen. Het komt van boven. Schenk mezelf een wijn in, loop de trap op, het is stil boven. Loop naar de slaapkamer, wil naar binnen stappen, ontdek Lein en Hugo die elkaar intens aan het zoenen zijn. Zijn hand kneedt een zalige borst van haar, Leins hand ligt achter in zijn nek, hun tongen spelen een dartel spel. Genegeerd wil ik me omdraaien, weglopen, mijn lichaam luistert niet, wil voyeur zijn. Zie hun handen zich verplaatsen, op en over de billen, Hugo brutaal door naar haar kruis, wrijft, zie zijn vingers haar vagina door haar broek beroeren. Ze knoopt zijn shirt open, haar hand naar binnen over zijn brede, behaarde borstkas. Het laat mij niet onberoerd, mijn genotsknop begint te kloppen in mijn superstrakke string. Ik durf en kan niet bewegen.  Hugo schuift zijn andere hand over een tiet naar zijwaarts omlaag het laag uitgesneden hemdje in, laat een fraaie borst er uit floepen, knijpt erin, zoekt vindt de tepel  met twee vingers, laat deze tussen zijn vingers rollen, trekt er hard aan, Lein kreunt zachtjes, zie haar hand doortastend zijn harde paal pakken, heen en weer bewegend door zijn broek. Ik merk dat mijn eigen ademhaling wat hijgender verloopt van opwinding. Ze wurmt zijn riem los met één hand, bevrijdt Hugo's lul gedeeltelijk, die stijgert bij deze vrijheid, voorzichtig trekt ze hem af. Geilheid doortrekt mijn eigen lijf. Lein zakt door haar knieën, haar tong likt de eikel, een hand schuift onder zijn scrotum, laat zijn ballen over haar vingers rollen, vochtige halen langs de lange stevige schacht, hapt een bal in haar mond, terug naar zijn eikel, legt hem op haar tong, laat heen en weer schuiven, dan haar lippen die het puntje kussen, gegrom van Hugo, klein stukje in haar mond, dan de tong die likt, draait, Hugo's handen op haar hoofd, gooit zijn hoofd achterover. Treiterend pijpt ze slechts zijn eikel, likt de schacht. Zijn gezicht loopt wat roder aan.
Lein staat op, duwt Hugo op bed, laat zich op hem vallen, tongzoenen, handen in kruizen, nu trekt ze hem stevig af. Ik houd mijn adem in, gloeiende wangen. Ze rollen om, dit keer Hugo's vingers die een broek losmaken, vastberaden naar binnen schuiven, Lein spreidt haar binnen om directe toegang te verlenen.Ik wil weg, maar kan echt niet, sta vastgenageld, mijn borsten hijgend op en neer van opwinding. Hugo schuift van het bed af, zijn rug naar mij, dirigeert Lein andersom. Ze ziet me staan wanneer haar hoofd over de bedrand hangt, haar dikke rode haar wijst omlaag. Knipoogt naar me, zegt niets, pakt zijn billen, trekt zijn kruis naar zich toe, zuigslikt die heerlijke knuppel naar binnen, Hugo begint voorzichtige stootjes in haar mond te maken, Lein kijkt mij geilgroen aan, mijn clit wordt vochtiger in mijn slip. Diep ontvangt ze zijn lul, beweegt haar hoofd ritmisch mee in de kadans die haar wordt opgelegd. 

Dan gebaart ze met een hand naar me, wijst, ik begrijp het. "Hai Hugo," zeg ik en stap op ze af, laat mijn hand over zijn brede rug glijden. Eén hand laat ik voorlangs onder zijn shirt glijden, voel de warme, harige huid, de andere hand omvatten zijn ballen van achter. Verbaast kijkt hij opzij, zegt niets, grijnst, ik zoen hem op zijn mond. Laat los. Neem schrijlings plaats op Leins buik, tongzoenen, zijn stoppeltjes schuren langs mijn kin. Mijn handen omvatten de zaligzachte borsten van Lein, verplaats me omlaag, trek haar broek verder naar beneden, bevrijd éen been. Zoen en lik de binnenkant van haar dij, natte sporen naar omhoog, natte tong vermengt met geilvochtige vagina, direct op zoek naar dat ene. Gevonden!Tongpuntje duwt, tikt, masseert, twee kreunende mensen nu, zuig hard haar knopje mijn mond in, mijn tong blijft kriebelen, dikke likken, dan weer haar kittelaar bespelen, zuigen. Steeds steviger, in staccato, Hugo neukt in hetzelfde tempo mee, zijn hand streelt mijn hoofd

3132 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.