Een pagina uit een passioneel, kinky dagboek

Geplaatst door: alexis op 05-07-18

Uit een maildagboek gegrepen.

Hey schatje, 
Zo vroeg op de dag al aan je kinky meester denken. Het is amper 7 uur 30. Zo lief. Moest ik je nu in mijn handen hebben... Fuck, die hartstocht wordt gevaarlijk. :-)) We kennen elkaar amper een maand. Weet je nog nog onze eerste date. Toen ik je op klaarlichte dat in Antwerpen op een drukke straat als een hoertje oppikte. En je me onderweg naar club Eroxx passioneel pijpte. We hadden zelf de aandacht van een vrouw die bewust naast ons bleef rijden en helemaal het noorden kwijt was.

Ik had gisteren mijn nieuw lederen stringetje aan tijdens het werken (dan nog wel). So hot darling. Mijn lekkere,smeuïge room (voor jou) kookte de hele dag. Ik voelde het mooie lederen koordje van een cm breed constant over mijn sterretje glijden. Ik wou op dat moment dat het je tongetje was. 

Hier heb je meteen je eerstkomende opdracht in Club Mystique, mooi sletje van mij. Mijn hartstochtelijke lieveling. Ik hou er zo van om je respectvol te domineren. En van jou de lekkerste en mooiste hoertje te maken dat er bestaat. Echt! Als je heeeel braaf bent, dan doen we een volgende keer een opdracht met een mooi,slank, supervrouwelijk zusje.

Hier komt de opdracht:
Ik ga in Club Mystique met mijn gladgeschoren en glimmende kontje op je gezichtje zitten. Liefst waar zoveel mogelijk mensen het zien.  Jij ligt trillend van het verlangen op je rug.  Ik eis dat je met je tongetje heeel traag rond mijn kutje draait. Maar ook op mijn bevel mijn lekkere ballen likt. Je hartje bonkt tegen honderd per uur van de aandacht en verlangen naar dominantie. Soms duw ik mijn pik erbij in je mondje en dan verslik jij je haast. Je oogjes draaien weg. Je bent in volle extase. Op mijn commando beveel ik je om je tong in mijn kutje te duwen. Ik laat dan zachtjes mijn lekker kontje op je gezicht verder zakken. Iedereen ziet dat en kijk vol ongeloof toe. Wow wat een schouwspel.  Ik voel me zo strak. Ohhh mijn sexslavinnetje, wat doe je dat goed.
Je tongetje vindt tussen mijn lipjes hun weg in mijn kutje. Je duwtje je tongetje omhoog en omlaag. Je laat kreetjes. Ons publiek wordt supergeil en wil haast meedoen. Maar dat mag niet. IK BEN DE KINKY MEESTER(ES).
Ben je ondertussen superheet Chrissie als je dit verhaal leest? Ok, dan stop ik.
Stout hé.

Ik ben gisteren wel vijf keer naar toilet geweest om me in de spiegel te bekijken met dat lederen string aan en mijn gladde strakke kontje. Het is zo een mooi strakke, soepele, shiny stof rond mijn pik en ballen. Ik stond zo lang mogelijk op mijn tippen zodat mijn kontje nog meer achteruit werd geduwd. Ik hou van mijn kontje. Het is zo strak en tegelijk rond. Mijn shiny ballen komen er een beetje van onder het slipje. Als je goed kijkt dan zie je dat. Het lijken wel de buitenste lipjes van een vagina. Alleen verraadt mijn pik dat er geen poesje onder zit. Zo hot voor een tranny-meester. Je hebt de meest kinky respectvolle, strenge tgirl-meester die er bestaat schat! 
Voor jouw wil ik ook de perfectie benaderen. Ik fitness als nooit tevoren. Ik wil een nog strakker en sterker lijf. Allemaal voor jou en je toekomstige vriendinnetjes. (Ik heb nog wat in petto. Je gaat door het lint gaan.)

Iet anders. Jij zoent zo lekker en hartstochtelijk Chrissie (ik hoor je naam graag). Ik eis als we daten een perfect glad gezichtje en mond. Ik wil geen enkel stoppeltje voelen. Je bent mijn vrouw! Ik wil mijn tong in je mond voelen. En dat je er zachtjes op zuigt. Af en toe zuig ik jouw onschuldig tongetje ook diep in mijn mond. Wat een mooi koppel. Wat een mooie vrouw en wat een mooie kinky man.

2455 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.