Fantasie

Zoals afgesproken stond ik op de parkeerplaats die mij was aangegeven, snel omkleden in de auto de meester zou er snel zijn. Gehaasd klaar kijk ik nerveus in mijn spiegels nu zou hij moeten komen was het een date of voor de zoveelste keer voor niets. 10 minuten na de tijd zag ik lampen verschijnen in mijn spiegel hij parkeer iets voor mij maar ik zag het kenteken en meteen ging mijn telefoon, ik nam op en zijn stem was aan de andere lijn. Nu begon ik aardig te trillen van emoties enz. deels wist ik wat er zou gebeuren. Hij vroeg mij gelijk uit te stappen en me te tonnen aan hem en de rest van de parkeerplaats. Met lood in mijn schoenen beter gezegd  in mijn Heels stapte ik uit met mijn ultra korte jurkje kon ik toch al niet veel verbergen stapte ik naar voren liep langs de parkeerplaats op en neer tot de telefoon weer ging hij gaf aan waar ik naar toe moet lopen en toen stond hij daar naast zijn auto. Met de kofferbak open ik liep op hem af hij zij niet maar wees ik de kofferbak met de woorden een slet rijd nooit met me in de zelfde ruimte dit is jou plaats. Ik stapte in en een paar handboeien werden me omgedaan zodat ik met ook echt een slavin zou voelen. Naar een tijd stopte de auto ik was allang tijd en gevoel kwijt dus had inmiddels geen idee meer. 

Ik werd uit de kofferbak geholpen en begeleid naar een motel kamer. Hier zou het dus gebeuren ik had hem cart blance gegeven hij mocht met me doen wat hij wilden zolang ik maar was vastgebonden.  In de kamer werd ik vastgebonden op het bed maar op zo’n wijze dat ik vrij van voren en van achteren te gebruiken was mijn maag was allang het stadium van onrustig voorbij en sloeg alarm maar dat mocht nu allang niet meer baten ik had hier zelf toestemming voor gegeven. En voor ik het wist zat zijn eikel ook diep in mijn keel adem halen was even moeilijk maar vervolgens begon hij mij diep te neuken in mijn mond en keel. Ik kon me niet verzetten de bondage had me volledig als neuk baar object opengezet. Nadat hij was klaargekomen met een venijnige grom en ram in mijn keel ging hij vrolijk onderuit voor de tv en pakte zijn telefoon. Het enige dat ik verstond was ze is klaar even snapte ik het niet maar zo te horen had hij nog een paar vrienden uitgenodigd. Ik hoorde de deur van de kamer opengaan kon niets zien maar hoorde diverse vrienden binnenkomen en hem begroeten en enkele spottende opmerkingen in mijn richting. Ik werd super nerveus en probeerde los te komen een van de vrienden die in mijn richting was gekomen om me te bekijken sloeg met een platte hand op mijn open en bloot kond.

Ik wist dat het nu menens werd ik had hem gevraagd om me te verkrachten en hij had ergens in het gesprek gevraagd om mijn fantasie en dat was te worden verkracht door meerdere mannen en dat had hij niet vergeten ik had alleen gehoopt niet op de eerste date. Voor mij stond er een die zich begon te ontkleden en om me heen hoorde ik meer gehijg en gesnuif van mensen die werden opgewonden. Mijn mond en keel hadden het meteen te voortduren en mijn reed werd volgespoten met glijmiddel  en al snel gevuld met een enorme lul dit deed pijn maar er kon alleen een zachte grom uit mij komen. Zo ging het ver voor enkele uren ik had nog nooit zoveel zaad moeten slikken en in mijn reed gehad en was al erg vermoeid. Eindelijk gingen de laatste weg en ik in een roes van slaap en gloeien van wat er net was gebeurt. De touwen en boeien werden verwijdert de handboeien weer geplaatst en weg gevoerd naar de auto. In de kofferbak draaide de wereld om me heen en niet veel later stond ik trillend naast mijn auto. Zag zijn achterlichten verdwijnen in de verte. Thuis gekomen na het douchen en een stevig glas wijn nog steeds in een roes zag ik zijn mail.

Dank je wel slet je hebt je goed gehouden maken snel weer een date.

Met dit heerlijke gevoel liep ik naar bed en had nog een paar heerlijke geile dromen.

2160 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.