Hoteldate

Er werd op de deur van mijn hotelkamer geklopt, mijn date was aangekomen.

Nog een laatste keer bekeek ik mezelf in de spiegel. Mijn strakke jurkje zat perfect en bracht mijn ronde billen mooi tevoorschijn. De jarretels hielden mijn kousen goed omhoog. Ik volgde mijn lange benen verder naar onder tot ik mijn voeten in de pumps met hakken zag verdwijnen.
Mijn roze glanzende lippen staken goed uit onder de zwarte oogschaduw en lange wimpers. Ik was er klaar voor!

Snel wierp ik mezelf een kus toe in de spiegel en deed de deur open. Daar stond mijn date. Ik voelde hoe hij met zijn blikken eerst helemaal omlaag ging en dan weer omhoog tot we oogcontact hadden.
"Mooi hoor" zei hij.
"Wat een mooie blauwe ogen" dacht ik bij mezelf terwijl ik hem bedankte.

Ik ging opzij zodat hij naar binnen kon en gaf hem een speelse kus op de wang als welkom. Eenmaal binnen schonk ik ons een glaasje wijn in en ging tegen hem aan zitten op het bed. We praatten een beetje over hem en mij, en een beetje over het weer ook.

Toen begon hij zachtjes mijn benen te strelen en ik voelde zijn harde borst- en buikspieren terwijl mijn hand steeds dieper in zijn broek gleed. Daar voelde ik iets anders hard worden. Ik knielde braafjes voor hem, deed zijn riem los en trok zijn broek uit.

Met mijn lippen begon ik zijn eikel te verwennen en al gauw gleed hij helemaal door in mijn keel tot het niet meer verder ging. Zo'n lekkere pik had ik al een tijdje niet geproefd! Hij begon mijn mondje te neuken en duwde zijn pik steeds verder tot de tranen me uit de ogen kwamen, puur genot was dit!

Nu pakte hij me vast, gooide me op op z'n hondjes op het bed, trok mn jurk omhoog en begon mn gaatje te likken. Voor het gemak had ik geen string aangetrokken. Ik kon niet meer wachten en duwde mijn kont zo hard mogelijk achteruit om hem vrije toegang te verschaffen.

Ik voelde zijn harde pik in m'n kontje duwen. Hij wist hoe het moest, eerst lekker zachtjes en ontspannend. Maar dan ging hij steeds harder tekeer en ik voelde zijn ballen tegen de mijne slaan. Ik had in de verste verte niet kunnen dromen dat hij zo lekker ging zijn!

Hij gooide me op m'n rug, trok m'n been op zijn schouder en neukte me zo hard door dat ik het uitschreeuwde van genot! Ik was zo opgewonden en zo aan het genieten dat ik me helemaal liet gaan. Uiteindelijk hield hij het ook niet meer uit en kwam spuitend over me heen klaar. Zalig dit!

Hij ging weer op het bed zitten en ik kwam met trillende benen weer naast hem. We dronken nog een glaasje wijn en praatten wat na. Daarna gingen we onder de douche voor de tweede ronde...

2902 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.