Lekkere najaarsavond

Geplaatst door: natascha12 op 11-10-18

Zoals ik hier al eens eerder heb geschreven ben ik de hele week met mijn truck onderweg en rij door bijna heel Europa. Komt dan ook regelmatig voor, als ik daarvoor de tijd heb, dat ik me in mn truckie om tover tot een mooie sensuele vrouw en dan of wel of niet een date probeer te scoren. Vaak zit ik als vrouwtje lekker in mn cabine naar een mooie spannende film te kijken, tijdens de film verwen ik dan mezelf en ga dan heerlijk ontspannen slapen.

In het najaar van vorig jaar, was het weer eens zover. Ik had mn vrachtje gelost en moest pas de volgende dag rond de middag, terugladen in een plaatsje zo ongeveer een uurtje of 2 rijden.

Ik ben naar een parkeerplaats bij een benzinestation gereden, daar was ik zo rond 5 uur in de middag. Mijn truck parkeerde ik ca 300 meter voorbij het restaurant. Ik had voor mezelf bedacht dat ik deze avond mezelf weer eens mooi zou maken en een lekker geil filmpje ging kijken. Eerst even douchen, dan lekker eten en dan terug naar de auto, mezelf optutten en lekker in lingerie op bed gaan liggen en film kijken. Ik pakte mn weekend tas en nam ook gelijk maar mijn mooie torseletje met bijpassende string, mijn kousen en intieme douche set mee, zodat ik in ieder geval mezelf lekker intiem kon wassen en douchen en daarna alvast onder mijn gewone kleding mn lingerie aan kon trekken. Ik ging binnen de sleutel van de douche halen en ging me heerlijk douchen. Ook mijn intieme plekje spoelde ik goed schoon en ik scheerde mijn benen en klitje nog even lekker glad. Het is een heerlijk gevoel om met gladde benen een paar mooie kousen aan te hebben. Kon ik tijdens het eten af en toe eens lekker over mn benen heen strelen, voelde heerlijk aan.  Was ook best spannend, zit je lekker te eten en niemand weet dat je een mooi sensueel lingerie setje onder je kleding draagt, met mooie satijnzachte licht glanzende kousen. Ik pakte mn spullen na het douchen weer in mn weekend tas en liep naar het restaurant en ging aan een tafel bij het raam zitten.


Bestelde een lekkere maaltijd, ging eten en voelde af en toe onder mijn broekspijpen aan mn kuiten en wreef lekker over mn been heen. Ik werd er eigenlijk best al wel heet van en ik dacht dat het misschien ook wel mogelijk was om vanavond hier ergens een date te scoren. Hoe langer ik daar aan ging zitten denken hoe heter ik werd. Snel maar mn eten op eten dacht ik, dan vlug naar de auto en mezelf eerst maar eens heerlijk sensueel opmaken en dan zou ik wel zien. Zo gedacht zo gedaan. Afgerekend en naar de auto. Mijn opmaakspullen allemaal netjes klaar gelegd, mijn kleding klaar leggen en filmpje klaarzetten op laptopje. Snel mijn boven kleding uit gedaan en alvast mijn pumps met hak van 12 cm aan mijn voetjes gedaan en een mooie zwarte strakke kokerrok aangetrokken.

Toen mezelf mooi opgemaakt, ogen mooi opgemaakt, lippen mooi rood gemaakt, nageltjes vuurrood gelakt enz, alles wat er bij komt kijken om een mooie vrouw te worden. Mooie licht transarante witte blouse aangedaan, mooie riem aan, mijn mooie langharige zwarte pruik op, oorhangers en rest van de sieraden aan en klaar was Natascha.

Ik zette het filmpje op, maar ik werd al gauw overmand met de gedachte dat ik echt zin had om een lekkere vrijpartij te hebben vanavond. Ik werd steeds heter en heter. Na een klein halfuurtje, het was inmiddels rond acht uur,besloot ik om eerst maar eens naar het dames toilet te gaan. Misschien zag ik onderweg daar naar toe wel iets, of iemand ziet mij lopen.

Mijn jas aangetrokken, handtas om de schouders, lekkere parfum op en ik stapte uit, deed mn truck op slot en wandelde op mijn hoge hakjes richting het toilet. Dat was dus ongeveer een 300 meter lopen en mijn hakjes tikten op het trottoir. Bij het geluid wat die maakten werd ik steed heter, ik vind het ook heerlijk om op hakken te lopen en dit gaat me ook goed af. Beetje draaien met mn achterste natuurlijk, wat kleinere pasjes dan normaal, hoofd omhoog, tietjes naar voren en op naar het toilet.

Ik zag wel wat chauffeurs in hun cabine zitten, maar daar lette ik eigenlijk niet op. Ik hoorde wel een deur dichtslaan, maar sloeg daar geen acht op. Ik liep verder naar het toilet en hoorde ook voetstappen achter me, ik keek om en zag dat iemand achter me aan liep. Hij liep wat sneller dan ik, maar dan kon ook niet anders, want ik maakte immers kleine pasjes.


Bij het toilet aangekomen, naar binnen gegaan. Je moet dan een ticket nemen anders kun je er niet door. Ik mijn handtas geopend, portemonnee gepakt, een muntje van 50 eruit gehaald en voordat ik die in de automaat wierp, voelde ik een hand op mijn billen. Ik keek om en keek in het gezicht van die chauffeur die achter me aan was gelopen. Hij lachte lief naar me en zei in het Duits dat ik er goed uitzag. Jeetje wat een mooie gast zeg, mooie heldere blauwe ogen, mooi groot en stevig. Wie weet word dat wat dacht ik en ik lachte hem toe, gaf een kus mondje zijn richting op en gooide het muntje in de automaat. Ik naar het dames toilet en ik zag dat hij naar het heren toilet ging. Ik mezelf even nagekeken in de spiegel, wat laatste puntjes op de i gezet, zoals mijn mascara beetje bijwerken, lipstick beetje bijwerken, haren mooi kammen enz. En ook nog beetje parfum op mijn polsen en achter mn oren gedaan. Ik stond echt te denken aan die lekkere vent net, kreeg het al een beetje warm en hoopte dat ik hem nog zag. Ik liep naar de uitgang en zag dat hij ook naar buiten ging. Ik liep nu niet richting mijn truck maar de andere kant op en tot mijn opluchting liep hij achter me aan.

Nu is het toilet gebouw in hetzelfde gebouw als het tankstation en het restaurant is een stukje verder op. Tussen de twee gebouwen in is een trottoir en er is ook een bankje. Ik liep dus naar het bankje toe, ging zitten, liet mijn jas beetje openvallen zodat mijn benen en rok goed te zien waren. En jawel hoor hij vroeg aan me of hij naast me mocht gaan zitten. Nou daar had ik dus echt geen bezwaar tegen. Hij stak een hand uit en stelde zich voor. Zijn naam was Peter. Ik noemde mijn naam en we raakten aan de praat. Het viel hem wel op dat ik een wat zware stem had en hij zei dat hij wel door had dat ik een man was, maar hij vond me er heerlijk uitzien. Hij gaf aan dat hij wel een spelletje met mij wilde spelen. Ik keek hem lachend aan en zei dat ik dat met hem ook wel zou willen.


Hij kwam wat dichter tegen me aan zitten en sloeg een arm om mijn schouders heen en trok mijn hoofd naar hem toe. Ik keek hem in zijn mooie blauwe ogen en kreeg het heerlijk warm. Ik slaakte een lichte zucht en deed mijn tong iets uit mn mond en maakte mijn vuurrode lippen een beetje nat. Dit vond hij waarschijnlijk best mooi, hij trok mijn hoofd nog verder naar hem toe en kuste me op mijn mond. Mmm lekker zeg, en hij rook ook lekker. Ik gaf aan dat hij me wel een langere zoen mocht geven. Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en hij drukte zijn lippen op de mijne en zijn tong voelde ik tussen mijn lippen gaan, ik vond dit heerlijk en deed mijn mond een beetje open zodat onze tongen elkaar voelden en we gaven elkaar een heerlijke tongzoen. Nu is het zo dat ik bloedje geil word van een goede tongzoen dus ik sloeg mijn armen om hem heen om hem lekker stevig vast te hebben. Dit vond hij niet erg en hij lag zijn hand op mijn been en begon mijn been te strelen. Er liepen ondertussen verscheidene mensen langs, maar dat boeide me niet, ik wilde alleen lekker vrijen en ik wilde meer met hem. Wie weet wat er ging gebeuren.

Na een tijdje zo heerlijk gezoend te hebben vroeg hij me of ik misschien wat meer wilde en of ik met hem mee wilde lopen naar zijn truck. Ik knikte ja, ik kon eigenlijk geen woord uitbrengen. Ik voelde me heerlijk geil en gelukkig. Was blij dat ik dit gedaan had vanavond. We stonden op, hij sloeg een arm om mijn schouders, ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder en we liepen naar zijn truck. Hij maakte de rechter deur open en gaf me een zetje tegen mijn billen zodat ik wat makkelijker in kon stappen. Hij deed de deur dicht en stapte aan de ander kant in. Hij deed de deur dicht, sloot het gordijn aan zijn kant en vroeg dat mij ook te doen. Ik deed het gordijn dicht en ik trok mijn jas uit. Daar zat ik dan, bloedje geil, mooi aangekleed en opgemaakt bij een heerlijke vent in de auto. Zou me benieuwen wat er ging gebeuren en hoe zijn lichaam er uitzag. Hij vroeg of ik wat wilde drinken en gaf me een lekker rood wijntje. Hijzelf nam een biertje en ging op het bed zitten. Hij vroeg of ik naast hem kwam zitten en dat deed ik dan ook.


Lekker begon hij me weer te zoenen en zijn hand streelde heerlijk over mijn rok. En maar weer zeggen dat hij me mooi en lekker vond. Ik deed mijn benen iets uit elkaar, zodat mijn rok iets omhoog ging en hij begon heerijk mijn benen te strelen. Mmm wat een lekkere grote handen had hij en ik begon hem nog heftiger te zoenen. Ik weet echt niet hoelang we nu weer aan het tongen waren, maar ik werd er super en super heet van en ik legde mijn hand op zijn broek en voelde daar een giga erectie inzitten. Ik kneep hem in zijn harde heerlijkheid en hij begon lief tegen me te lachen en vroeg wat ik wilde. Ik liet hem weten dat ik als een echte vrouw behandeld wilde worden op een lieve en zachtaardige manier en dat ik hem dan heerlijk wilde verwennen. Hij lachte en zei dat hij me zou behandelen zoals ik zou willen. Na enige tijd vroeg ik of ik mijn rok en blouse uit mocht doen en dat hij dan ook zijn shirt en broek uit moest doen. Geen probleem en hij knoopte langzaam mijn blouse open en hielp me met het uittrekken van mijn blouse. Ik ging staan, maakte mijn rok los en liet deze van mijn billen af glijden. Daar stond ik dan, in een mooi roodzwart torseletje, bijpassende string, mooie kousen en high heels aan.

Hij trok me naar zich toe en pakte me heerlijk bij mijn billen en begon me lekker te masseren.


Mmm wat lekker vond ik dat en ik pakte zijn shirt en trok dat over zijn hoofd. Nu kon ik zien dat hij een mooie gladde gespierde torso had, echt heerlijk,hier hou ik van. Borsthaar vind ik dus echt niks. Ik bukte me wat en gaf hem kusjes op zijn torso en likte zijn tepel en beet er zachtjes in. Dit beviel hem wel merkte ik. Ik ging op bed zitten en vroeg of hij voor me kwam staan. Dit deed hij en ik pakte zijn riem en begon die los te maken, ondertussen hem op zijn kruis kussend. Ik maakte zijn broek los en trok hem naar beneden. Hij droeg een heerlijke strakke boxershort en ik zag dat hij niet onbedeeld was. Zo dat zag er goed uit, maar snel te voorschijn halen dacht ik.

Ik streelde hem over zijn heerlijkheid en deze werd alsmaar groter. Toen nam ik zijn short en trok hem naar beneden en hop daar sprong zijn harde lekkere paal fier naar voren, Wat een mooi stuk gereedschap had hij zeg, zeker 22 cm groot en een cm of 5 a 6 dik. Mooi gespierd en heerlijk kaal geschoren. Mmm heerlijk, daar wist ik wel wat mee te doen.

Ik pakte zijn paal vast  en begon lekker zijn eikel te likken, deze was al een beetje nat van het voorvocht en dat vond ik heerlijk en likte hem heerlijk over zijn gladde grote eikel. Dit vond hij voelbaar lekker en ik liet zijn eikel lekker tussen mijn lipjes glijden. Ondertussen pakte ik hem bij zijn billen, ook deze waren heerlijk strak en gespierd, wat een lekkere vent was dit zeg. Dit had ik dus echt niet durven hopen. Ik nam zijn lul steeds dieper tussen mijn geile lippen en begon er aan te zuigen of het mijn laatste kunstje was. Mmmm wat lekker, die wil ik straks diep in me hebben dacht ik en ik liet zijn harde steeds uit mijn mond glijden om hem dan weer zover en zo diep mogelijk op te slokken. Peter begon steeds harder te kreunen.  Ik wil jouw lekker likken zei hij en vroeg of ik op bed wilde gaan liggen. Ik dat gedaan en hij kwam tussen mijn benen in zitten. Gaf me weer een heerlijke lange natte tongzoen en maakte  toen mijn jarretels los en trok mijn stringetje uit en deed de jarretels weer vast. Hij begon mijn klitje te likken en deze groeide ook natuurlijk en hij nam hem heerlijk in zijn mond en begon me lekker te zuigen. Oh wat lekker en ik begon met mijn kontje te draaien. Hij nam mijn benen, deed deze omhoog en dook er weer tussen. Nam mijn klitje weer in zijn mond en met een vinger streelde hij mijn travo kutje. Mmm ik raakte helemaal in extase en gaf me helemaal over. Toen voelde ik dat hij mijn spleetje lekker begon te likken en ik voelde mijn kutje natter en natter worden.


Zijn tong boorde zich in mijn gaatje en hij likte me heerlijk en lang. Ik moest hem nu voelen, ik pakte zijn hoofd vast, trok die omhoog en naar me toe, gaf hem een tongzoen en smeekte hem om me lekker te nemen. Mijn gaatje was nog super nat van de lik beurt en ik wist zeker dat ik hem kon ontvangen. Peter lachte nam zijn dikke harde lul in zijn hand en drukte zijn lekker gezwollen eikel tegen mijn gaatje. Oh wat lekker vond ik dat, ik pakte hem bij zijn lekkere stevige billen en trok hem naar me toe zodat zijn heerlijke eikel bij me naar binnen gleed. Oh, hij was wel dik, maar ik begon met mijn kontje te draaien en Peter kwam voorzichting steeds dieper in mij. Ik voelde hem helemaal naar binnen glijden. Wat een vreselijk zalig gevoel, ik wilde geneukt worden, zo lang mogelijk, heerlijk geneukt worden door een lekkere gespierde bink. Steeds dieper en dieper kwam hij in me en op een gegeven moment voelde ik zijn ballen tegen mijn billen, zo bleef hij even in me zitten, mm zalig, en ik verzocht hem om me nu lekker te neuken. Dit was niet tegen dove mans oren gezegd en met heerlijke lange en diepe halen werd ik voorzichting genomen door hem. Steeds sneller ook, ik voelde zijn dikke harde heerlijke gespierde paal steeds helemaal naar binnen komen en voelde dat zijn ballen heerlijk tegen mijn billen aan kletsten. Wat was dit heerlijk, ik wilde zo de hele nacht geneukt worden. Harder schat, sneller, sneller zei ik tegen hem. En dat deed hij ook, zijn harde ballen klapten steeds harder tegen mijn kontje, wat verrekte lekker zeg. Toen liet hij zijn lekkere dikke piemel helemaal uit mijn gaatje glijden om hem er vervolgensin een keer weer heerlijk diep in te stoppen. Pff zo lekker was ik nog nooit geneukt, dit herhaalde hij tig keer en ik werd alleen maar geiler en geiler. En gegarandeerd mijn gaatje bleef heerlijk wijd open staan om hem helemaal in eeen keer diep te ontvangen. Hij merkte dat ook en begon, terwijl hij me heerlijk neukte ook weer heerlijk te tongen. Zijn lichaam begon te schokken en hij gaf aan dat hij ging komen. Kom maar lekkere zei ik en pakte hem bij zijn billen en drukte hem stevig tegen me aan, zodat hij zeker niet uit mijn kutje kon glijden. Dit mocht dus echt niet gebeuren, ik wilde hem diep blijven voelen. Neuk me maar schat, harder, sneller, dieper zei ik en ik drukte mijn mond op de zijne. Toen voelde ik dat zijn lul nog dikker werd en helemaal opzwelde. Oh die gaat me lekker volspuiten dacht ik en ja hoor met een hoop gekreun voeld ik dat zijn lul op springen stond. Hij begon harder te kreunen en ik voelde dat mijn heerlijk nat en vooral super geil gaatje volgespoten werd met al de geile sappen die hij in zich had.


Ik voelde zijn zaad hard in mijn gaatje spuiten, mijn liefste wat veel, hij bleef maar spuiten, heerlijk gewoon. Leek wel een kraan die open stond, heerlijk gewoon.

Nadat hij zich helemaal leeg had gespoten, haalde hij zijn lekkere genotsknots uit mijn gaatje, ik voelde dat er ook heerlijk warm zaad uitstroomde, best een lekker gevoel eigenlijk. Ik pakte zijn hand, bracht die naar mijn super natte kutje en wreef ermee door natte spleet. Hij streelde met zijn vingers door mijn spleet en ik nam zijn vinger in mijn geilde bekkie om al zijn warme zaad er heerlijk af te likken. Wist niet dat warm zaad zo lekker smakelijk was en ik bood hem dan ook gelijk aan om zijn speeltje lekker helemaal schoon te likken en zo gebeurde het ook. Die nacht heb ik hem ook nog heerlijk bereden en ben zeker nog drie keer helemaal volgespoten. Ook heb ik hem nog een keer helemaal leeg gezogen, ik moet zeggen dat ik niet wist dat iemand 4 a 5 keer zo heftig kan klaarkomen en zo veel ook. Oh wat smaakte zijn zaad lekker, kon er maar niet mee stoppen om dat allemaal heerlijk op te drinken. Weet zeker dat er niks meer in zijn ballen zat. Wat heb ik een heerlijke avond en nacht gehad, s’morgens ben ik om een uur of negen terug gegaan naar mijn eigen truck, heb mijn weekend tas weer gepakt en wilde als Natascha gaan douchen. Toen ik langs de auto van Peter liep vroeg hij of hij mee mocht en zo hebben we heerlijk samen gedoucht. Toen ben ik ook nog een keer heerlijk lang en diep genomen door hem. Wat een neuk beest is hij zeg, heerlijk gewoon. En voordat hij klaar kwam heb ik zijn lid in mijn bekkie genomen en hem opnieuw helemaal leeggezogen, ondertussen mocht ik ook zijn gaatje lekker vingeren. Mmm wat was dat lekker. Toen zijn we allebei terug naar onze eigen auto gegaan en heb ik me weer aangekleed als chauffeur. Ik moest tenslotte weer gaan laden. Deze najaarsavond/nacht ga ik echt nooit vergeten. Ik heb tel nummer uitgewisseld en ik hoop dat ik Peter nog diverse keren tegen zal gaan komen.

Heb jij ook zin in een avontuur zoals hier omschreven, en je hebt ook een lekker glad lichaam en een heerlijk grote lul, laat dan een berichtje achter en misschien hebben wij dan binnenkort ook een heerlijke geile avond/nacht.


Liefs Natascha  

2454 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.