Ohhhh hopelijk komt het zover deel 3

Geplaatst door: robywet op 20-10-18

Bedankt voor de overweldigende reacties op mijn verhaal, en de hoeveelheid aanbiedingen tis onvoorstelbaar................. dream on.
 
Inmiddels was ik dus overgedragen aan mijn nieuwe meester, eentje in de buurt wat mogelijkheden zou moeten geven. Ik zat rustig in mijn auto op weg naar een klant toen mijn telefoon ging, hallo met Rob zei ik.... het was stil tot ineens een stem zei met je nieuwe meester.
En laat duidelijk zijn als ik jou bel neem je aan met Stella begrepen?  Ik was geschokt want hoe komt hij aan mijn nummer, enige verklaring was dat het onderdeel was van mijn overname. Tis niet anders. Ik antwoordde zoals u zegt meester met Stella. Ik heb een opdracht voor je, ik luister meester, waar moet je heen vandaag? Ik antwoordde en bedacht dan ziet hij het toch dus dan maar eerlijk, naar Bunnik meester. Mooi ik stuur je zo een app met de opdracht waarbij ik ervan uit ga dat je geen outfit bij je hebt maar wel een geil slipje draagt en geschoren bent, klopt dat? Ja meester zoals het hoort. Goed zo. Je hoort van mij, fijne werkdag  en lachend verbrak hij de verbinding. Tjonge jonge dit was effe niet bedacht, en daarmee stond het gesprek de hele tijd op mijn trommelvlies en kon ik aan niet veel anders denken. Omstreeks 10 uur ontving ik een app. Na je werk ga je naar Zeist naar de sexshop daar en koop je een kaartje en een flesje poppers en vraag een kluissleutel. Dan naar de bios en kleed je uit op je slipje na. Ik heb daar contacten dus controleer ik je via via. Wil dat je daar minimaal 45 minuten in de gloryholes gaat zitten en doen wat je moet doen. Oh ja die poppers regel je zelf, volgens mij zal het je wel helpen door flink te snuiven. Ik stuurde reactie app dat ik omstreeks 15 uur klaar was bij deze klant en er dan naartoe zou gaan om de opdracht uit te voeren. Als reactie kreeg ik een duimpje.

Zo zenuwachtig als ik was reed ik met mn bus naar Zeist en parkeerde deze zocht het adres en liep er naartoe. Bij binnenkomst even klein rondje gelopen en met knikkende knieën de mevrouw achter de balie gevraagd om een flesje poppers en een toegang tot de bioscoop met een kluissleuteltje. Ik moest een trap op en kwam in een gangenstelsel met kamertjes en zaaltjes. Er zaten diverse heren op banken en stonden tegen de muur naar videoschermen te kijken. Ik vond het spannend en geil en haalde mn poppers tevoorschijn opende het flesje en nam 3 flinke snuiven. Het werkte goed maar dat weet ik van “Amsterdam” dus begon ik mij in een zaaltje uit te kleden op mijn kanten slip na. Deed mn kleren in een kluisje terwijl de geile uitwerking van mn poppers mij liet zweven. Ik ontdekte de gloryholes waarin ik mijn opdracht moest vervullen en ging op mijn knieën zitten. Ik nam nog eens 4 snuiven en in no time staken er 2 heerlijke pikken door de gaten. Hmmm lkkr nat heb ik ze gepijpt en getrokken ondertussen nog wat poppers erbij waardoor mijn neus begon te gloeien brrrrrhmmmmmm.

De twee staven gaven mij beide nagenoeg gelijktijdig hun warme sap. Mijn gezicht zat onder en mijn mond vol. Ondertussen had er zich een andere heer zich in de opening van mijn hokje gezet en stond met een mega mooie pik te lonken. Ook had hij een soort riem welke hij mij om mijn nek gespte en trok mij naar zich toe. Zuigen slet en goed diep met je zaadbek, zei hij.
Toen hij mijn flesje zag haalde hij deze uit mijn slip en hield het langdurig onder mijn gloeiende neus terwijl hij zijn paal in mijn mond stond te pompen. Met veel kwijl en mogelijk restanten van het eerdere zaad voelde ik mij een geile pijpslet. Hij trok zijn pik uit mijn mond en zei dat ik mee moest komen. Ik volgde terwijl hij de riem vasthield. Ohhhh wat was dit geil.......
Hij liep met mij te showen als zijn zaadhoer en nam mij mee een zaaltje in waar nog 4 heren zaten te kijken naar een film. Daarin zitten slet, ik moest ik een soort stoel met beenbeugels zitten en kreeg direct weer poppers onder mn neus.
Zo relax en doe waar je goed in bent pijp mn paal hard. Hij liet de leuning wat zakken en kon zo mijn mond neuken. 

Wat een droom graag reactie of voorstellen

1447 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.