Jong geleerd... (autobiografisch)

Als klein meisje was ik altijd al geobsedeerd door m'n lichaam. Logisch, want de testosteron die ik aanmaakte zorgde altijd voor een geweldig gevoel wanneer ik mijn lichaam ging ontdekken. Ondanks mijn testosterongehalte heb ik gelukkig toch meer mijn moeders genen geërfd als het aankomt op looks. Dit zorgde er ook voor dat ik toen ik jong was al gezien werd als meisje. "Dat is een hij, geen zij", was dan ook een veel gebruikte zin van mijn familie en vrienden. Ik vond het altijd jammer dat mensen gecorrigeerd werden wanneer zij mij een meisje noemden. Ik kreeg altijd een warm gevoel van binnen en voelde me trots wanneer mensen mij als meisje zagen. Met dit gevoel moest en zou ik experimenteren. 

 

Ik begon met nagellak, rokjes en een pruik en vond het extreem spannend om buiten de deur te treden. Toch wist ik dat mensen niet zouden kunnen zien dat ik groot geschapen geboren was. Al op elf-jarige leeftijd ging ik voor het eerst naar buiten, gebruikte de meest vrouwelijke stem die ik kon opzetten en ging winkelen voor meer jurkjes, rokjes en schoenen bij goedkope zaken. Geweldig hoe niemand me raar aankeek en ik altijd meisje genoemd werd. Dit herhaalde ik meerdere keren puur voor het gevoel. Ik hoefde niet eens persé iets te kopen, maar ik wilde gezien en geaccepteerd worden als meisje. Dit ging altijd goed en vlekkeloos, totdat ik iemand zag die ik herkende.

 

Opeens toen ik door de winkel liep zag ik mijn leraar op nog geen meter afstand. Hij keek mij recht in mijn grote blauwe ogen aan. Ik werd knalrood, draaide me om naar de deur en maakte me klaar om de winkel uit te rennen. Ik hoorde de leraar mijn achternaam zeggen en had geen keus. Ik draaide ik me terug om naar mijn leraar en deed me naïef en dom voor. Ik zei zachtjes in mijn vrouwelijke stem: "Ja?". Mijn leraar keek me verbaasd aan en vroeg: "Ben jij het zusje van...". 

 

Opgelucht kon ik adem halen, maar nu moest ik nog een verhaal bedenken. Hoe kon ik het zusje van mezelf zijn? Hij moest toch weten dat ik alleen een veel oudere zus had? Vlug bedacht ik een uitweg. "Nee meneer, dat is mijn neefje". "Oh vandaar", zei mijn leraar, "je lijkt echt sprekend op hem!" Meer dan dat ik mijn eigen neefje was durfde ik niet te zeggen. Ik wilde niet dat hij aan mijn stem kon horen dat ik bij hem in de klas zat. Ik giechelde verlegen en deed alsof er niks aan de hand was. Ik liep langzaam de winkel uit en voelde me extreem hyper en opgewonden over wat er net was gebeurd. Mijn hart bonsde in mijn keel en ik trilde van spanning. Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niet geloven dat ik zoiets durfde op zo'n jonge leeftijd en dat ik niet eens herkend werd door iemand die mij bijna elke dag zag.

 

Jaren gingen voorbij en ik werd minder en minder bang om als vrouw gezien te worden. Ik ging vrouwelijk naar de middelbare school, make-up, rokjes en langer haar hoorden daar allemaal bij. Ik vertelde mensen mijn echte naam: Summer. Zo wilde ik genoemd worden en dit zou later ook in mijn paspoort komen te staan. 

 

Ik zoende met jongens die geen idee hadden waar ze mee te maken hadden. Ze werden ongeduldig wanneer ik "niet klaar was voor seks". Eigenlijk wilde ik heel graag genomen worden, maar ik was bang dat hetero jongens mijn lul niet zo maar zouden accepteren. Gelukkig vonden ze een geile pijpbeurt vaak wel voldoende. 

 

Ik kon er niet genoeg van krijgen. Die hetero jongens waren ook veel leuker natuurlijk. Ik wilde natuurlijk niet als jongen gezien worden. Toch hield mijn lul me tegen om verder te gaan dan een beetje geil pijpen. Ik wilde niet in elkaar geslagen worden door een jongen wanneer hij me niet zou accepteren, dus ik zette een testje op op internet. Een poll op mijn anonieme Hyves die ik toen had aangemaakt. "Zou jij seks met een meisje willen die een lul heeft?" De resultaten verbaasde me enorm. 61% van de jongens wilden seks met een meisje met een lul. Ik voelde me een soort van speciaal. Ik had iets wat andere meisjes niet konden bieden. 

 

Terug naar de hetero jongen die ik toen gezogen had. Ik wilde meer. Hij had zo'n grote, geile lul en ik wilde hem voelen waar ik alleen nog maar met mezelf gespeeld had. Ik speelde wel eens met mijn kleine vingertjes of met dildo's of vibrators die ik bestelde op internet. Maar ik wilde een echte man in me voelen. Geil op mijn kamer, met mijn familie buiten de deur had ik opeens een sterke behoefte hem een berichtje te sturen. Terug in die tijd was het nog MSN. Ik stuurde hem: "Ik ben er klaar voor". Hij wist precies wat ik bedoelde en maakte haast om naar mij toe te fietsen. 

 

Ik was alleen thuis en bloedje geil. Het was zo spannend. Ik had geen idee hoe ik hem moest vertellen dat ik een lul had. Verschillende gedachtes spookten door mijn hoofd. Mooi opgemaakt, gedoucht, lekker luchtje opgedaan, kaarsjes in mijn kamer en een lekker sletterig zwart jurkje aan met bijpassende hakjes. Alles was perfect. Ik checkte mijn kamer nog één laatste keer tot ik de deurbel hoorde. 

 

Daar was hij dan. Ik deed de deur open en zag dat hij er lang niet zo veel moeite had in gestopt als ik. Maakte niet uit, want hij zag er nog steeds sexy uit. Zijn wilde donkere haren, heldere bruine ogen en grote lul waren toch alles waar ik aan dacht. Ik wilde beginnen hem wat drinken aan te bieden, maar voor ik de kans had iets te zeggen zoende hij me hard, greep mijn billen vast en tilde me op tegen de muur. Hij had zijn schoenen en leren jas nog niet eens uitgedaan. Gelukkig maar dat ik mijn lul goed had verstopt tussen mijn benen voordat ik de kans had gekregen om iets tegen hem te vertellen. 

 

Ik liet me gaan en kreeg meer het gevoel dat hij me hoe dan ook wilde. Toen hij me kuste in mijn nek moest ik giechelen "Haha stop", zei ik "ik moet je wat vertellen". Hij stopte en liet me zakken op mijn hakjes. Ik struikelde over m'n woorden en was opeens heel gespannen. "Ik durf niet meer", zei ik. "Wat bedoel je" zei hij met zijn zware stem, lichtelijk geïrriteerd. Ik wist dat hij geen nee meer zou accepteren als antwoord. Ik moest wat nieuws bedenken. "Vind je het ook goed dat we anaal seks hebben? Ik wil nog maagd blijven", zei ik. Meteen kreeg ik spijt van die woorden, hoe moest ik dit dan doen zonder dat hij mij naakt zag? Hij lachte alsof zijn stoutste dromen waren uitgekomen. "Is goed schat". Hij greep mijn hand en leidde me naar mijn eigen kamer in mijn eigen huis alsof het zijn huis was. 

 

In mijn kamer smeet hij me op het bed. De kaarsjes die ik voor ons had aangestoken en het gedimde licht had hij niet eens opgemerkt. Weer liet ik me gaan toen hij me kuste met passie. Wanneer hij mij kuste stond de wereld even stil; of was ik in een compleet andere wereld? Hij streelde me over mijn jurkje heen en ik kreeg kriebels door mijn hele lichaam. Alles voelde gewoon zo goed. Toen besefte ik me opeens waar ik mee bezig was. 

 

Ik dacht na: ik had hem nog steeds niks verteld! Ik greep de leiding, ging boven op hem zitten en hield zijn handen boven zijn hoofd op het kussen. Hij keek me met een verleidende glimlach aan. Hij leek het wel leuk te vinden dat ik zo dominant bezig was. In één soepele beweging trok ik mijn jurkje over mijn hoofd om hem mijn sexy donkerrode lingerie te laten zien. Ik gleed me langs zijn benen naar beneden en trok zijn riem uit zoals ik dat al eerder had gedaan toen ik hem had gepijpt. Snel deed ik zijn gulp open en trok zijn broek uit, terwijl hij zelf zijn shirt uittrok. In mijn achterhoofd dacht ik nog steeds aan hoe ik mijn lul kon verstoppen terwijl hij me neukte. 

 

Hij ging overeind zitten, greep mijn lange haren vast en duwde mijn gezicht tegen zijn boxer waar zijn grote harde lul in zat. Ik kon het niet helpen en liet een zachte kreun uit van genot. Hij deed zijn boxer omlaag en sloeg een dikke 21 centimeter lul in mijn gezicht. Hmm, heerlijk hoe dominant hij was. Hij droop al veel terwijl ik mezelf hard voelde worden. Gelukkig kon hij mijn lul op geen enkele manier vanuit die hoek niet zien. Ik nam zijn lul in mijn mondje en proefde de heerlijke smaak van zijn voorvocht. Hij had mijn haar nog steeds vast en drukte mijn hoofd hard over zijn lul heen. Ik voelde hem gelijk diep in mijn keel en verbaasde mezelf dat mijn lippen zijn ballen raakte. Ik deinsde snel naar achteren en snakte naar adem. Een sliert van mijn spuug liep van mijn mond naar zijn lul terwijl ik hem aankeek met grote ogen. Ik moest hem in me voelen. Ik wist niet hoe ik het ging doen, maar ik wilde hem voelen.

 

Ik stond op, draaide me om en trok mijn slipje naar beneden. Ik probeerde mijn inmiddels harde lul voor hem te verstoppen met mijn kleine handen. Gelukkig zag hij op dit moment alleen mijn kontje. Even wist ik niet wat ik moest doen. Het zou er raar uit zien als ik achterstevoren naar hem toe zou lopen. Hij wist gelukkig wel wat hij moest doen. 

 

Hij stond op en duwde mijn gezicht tegen de muur en drukte zijn harde natte lul tegen mijn kontje aan. Zachtjes drukte hij zijn lul bij me naar binnen. Pijn deed het eigenlijk helemaal niet, zoals ik wel altijd had gehoord van anderen. Misschien hielp het dat zijn lul onder mijn spuug zat. Hij werd ruiger en neukte me harder, terwijl hij mijn keel van de zijkanten dichtkneep. Weer had ik het gevoel in een andere wereld te zijn. Ik drukte mijn harde lul stevig tegen mijn buik aan zodat hij deze niet zag. Harder, sneller en dieper neukte hij me toen ik hard begon te kreunen. Het gevoel dat ik op dat moment ervaarde had ik nooit eerder gekregen wanneer ik met mezelf speelde. Hij liet zijn handen los van mijn keel en sloeg zijn grote hand hard op mijn rechter bil, terwijl hij zijn andere hand vastgreep aan m'n smalle taille. Harder kreunde ik en beet op mijn onderlip om mijzelf in bedwang te houden. Zijn hand dwaalde naar voren en wilde mijn kutje vingeren. Maar ik had helemaal geen kutje! Ik duwde zijn hand weg, maar hij nam geen genoegen met wat ik wilde. Hij begon zachtjes te kreunen en ik merkte dat hij dicht bij een orgasme kwam. Hij duwde mijn hand weg en voelde mijn lul. Ik was te opgewonden om hem te stoppen, maar had geen idee hoe hij hier op zou reageren. Hij begon me opeens nog harder en sneller te neuken dan voorheen en begon me af te trekken. Zijn heupen kletsten hard tegen mijn billen en maakte een geluid. Hij kreunde harder, ik kreunde hoger en we raakten samen in extase. Ik voelde zijn warme cum binnen in mijn kontje. Het leek wel een kwart liter cum wat er uit hem kwam. Dat geile gevoel zorgde ervoor dat ik ook geen keus had en wel moest komen. Voor een paar seconden werd ik helemaal gek van genot. Vooral toen ik hem nog voelde doorgaan met neuken werd ik helemaal gek. Langzaam aan kwam ik weer bij zinnen, maar het had nog wel even nodig voordat ik besefte wat er gebeurd was. Het duurde ook minstens 5 minuten totdat we samen uit waren gehijgd. 

 

Toen hij zijn lul uit me trok droop zijn cum uit mijn kontje langs mijn been. Ik zag dat mijn eigen cum de muur had ondergespoten. Ik genoot nog te veel om me nog zorgen te maken over hoe hij zou reageren. Nog één keer sloeg hij hard op mijn billen en zei: "Dat was een aangename verassing", toen hij naar beneden keek en glimlachte. Ik schaamde me een beetje en wist niet wat ik moest zeggen. Hij merkte dat ik even niet uit mijn woorden kwam, dus knuffelde hij me stevig van voren en drukte zijn lul tegen de mijne aan. We waren plakkerig van de cum en bezweet van de intensiteit, maar mij hoorde je niet klagen!

 

Ik voelde me warm. Ik voelde me veilig. Ik voelde me geaccepteerd. Ik was gerustgesteld door zijn knuffel. Toch kon ik niet wachten op nieuwe avonturen met andere jongens. Ik wilde meer ontdekken en na deze ervaring kon ik niet meer stoppen!

 

_______________

 

~ Summer

3887 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.