Ladyboy beauty voor de spiegel (true story)

Grindr. Tja het is toch bedoeld als dating app? Dus ik had ook voor dating met haar afgesproken. Gelukkig werkt de app ook in Azië. We zouden eerst een drankje gaan drinken. Als een gentlemen afgesproken om zou haar op te pikken in de lobby van haar hotel. 


Wachtend in de lobby, slechts bejaarden om me heen, stapt ze in een strakke zwarte jurk uit de lift. Tja ze voldoet precies aan de foto. Mooi stijl haar, slank figuur, paarse 9 inch heels. Wow... ik hou me in, gedraag me en geef haar een kus op haar linkerwang. Ik ruik haar heerlijke geur en geniet... even droom ik bijna weg, maar dan kijk ik haar aan en vertel haar dat ze er net zo goed, nee beter, dan op tinder uitziet. Hopelijk heeft ze niet in de gaten dat ik zo snel lichamelijk van haar opgewonden raakte.

We lopen het hotel uit, beiden zijn we eigenlijk nieuw in deze stad. Twee zakenreizigers, zij in de mode, ik in de IT. Met wat googelen vinden we een leuke ondergrond bar, en het lijkt maar matig te klikken. Ja we praten met elkaar, maar toch ontbreekt er iets. Misschien zijn we te vroeg, is de sfeer er nog niet. We drinken ons drankje, en gaan terug. Netjes breng ik haar naar de lobby en bedank haar voor haar gezelschap deze avond.

Ik slenter terug naar de hoofdweg, stap bij een nachtwinkel en stuur haar een bedankje voor de leuke avond. Ze chat nog wat terug, en ik sluit af dat ze van dr uitzicht moet gaan genieten. Ze stuurt terug dat het wel mee valt op de 30ste verdieping maar als ik haar niet geloof moet ik maar komen kijken. Na nog paar regels stuurt ze me haar kamernummer...

Twee koffers met jurken en high heels nemen een groot deel van de hal in haar kamer in beslag. Nog net kan ik doorlopen, hoewel ze me onvermijdelijk aanraakt over mn kruis als ik voorbij schuifel. Bij het raam kijk ik naar buiten, pfff echt wel hoog, alles lijkt klein beneden! Nu lijken er wel wat vonken te springen, ze komt ook in de vensterbank, wijst me waar wat is, en of we elkaar wel of niet aanraken, zo dicht bij elkaars warmte voelen maakt het heel sensueel.

Ze verontschuldigd zich dat haar kamer geen stoelen heeft, en dat ik op het bed mag zitten. Ze schuift naast me op het bed, terwijl er een vage serie over een charming duivel versierder op Netflix speelt. We kijken met een half oog, maar al snel fluisterde ze in mijn oor waarom ik zo graag naar boven wilde komen, en wat ik wil doen.

 Ze wacht mn antwoord “gewoon chillen” niet af en begint Mn kruis te strelen.of ik ook ooit gebotteld ben, vraagt ze. Eerlijk antwoord ik van nee, terwijl ze de riem van mijn broek los maakt en haar hand naar binnen laat glijden. ”Oh, thats big”, hoor ik haar in Mn oor fluisteren, hoewel ik denk dat het wel meevalt. Ik begin haar te kussen, terwijl ze me stevig in haar op en neer geleidende hand harder maakt. “Soo.. who will fuck who first” vraagt ze me. Hoe kan ik hier nou op antwoorden als ze net Mn puck als een harde paal heeft gemaakt. “Lets figure out, why dont we first go 69...” en ze draait zich om op bed.

 Eerst kus ik haar op haar slip na dr jurk omhoog geschoven te hebben. Snel merk ik daar een mooie middelmaat pik hard worden. Zelf trekt ze haar slip opzij twerwijl ze me rustig een deeptroath probeert te geven. Meer top dan versa of bottom ervaring probeer ik haar te volgen, en zuig met geilheid haar pik naar binnen. Hmmm. Ik voel me er gelijk harder van worden van geilheid. 

Niet veel later, beiden hard, vraagt ze of ik alles voor safe play heb. tuurlijk. Ze legt zich op haar rug neer en ik begin haar kontje te masseren. Zachtjes, met hulp van wat crème laat ik een vinger binnen glijden. Oh heerlijkhaar gekreun, wat een aanmoediging, “i want to feel it inside, but in you do, be sure i will fuck you afterwards too”. 

Tja ach ervaring opdoen dan maar denk ik, en ik beaam haar statement met een ok, en rol een condoom over mijn harde paal. Met wat extra massage en wat crème zet ik Mn eikel tegen haar aan, en al tongend duw ik stevig besloten, maar zeker verder, langzaam in haar. Ohhh hoor ik als gekreun onder me. Een combinatie van pijn, genot, en lust. Is dit wat ik straks ga ervaren, gaat er door Mn hoofd. Langzaam begin ik op en neer te bewegen, langzaam wordt haar kontje ook wat opener, en kan ik diepe in dr stoten. Mn ballen kletsen tegen haar en net als het ritme goet gaat duwt ze me weg. “Take me doggy style in front of the mirror” zegt ze wijzend naar de opmaak tafel. Haar benen gespreid, rokje omhoog gekropen, string uit, bied ze dr gieile kontje weer aan. 

Wow, als dit niet genieten is...ik zie haar gezicht bij elke stoot, ik zie haar heerlijke kontje waar Mn paal in en uit komt. Haar rug wordt al nat van zweet en dr mooie gitzwarte haar plakt. Bijna hoef ik al niet meer te bewegen, en klemt ze me vast en stoot ze haar heupen naar achteren en voren... pff dit hou ik geen tien extra minuten, mar toch genieten we beiden nog even langer dan we beiden dachten. 

Ze voelt me wilder worden, de klets van Mn vlakke hand op dr kontje zullen wel helpen. “Come fuck me, come and cum in me while you fuck me” hijgt ze. Ik hou het niet meer. Ik trek haar aan haar heupen op me en tril. Met een aantal schokkende bewegingen kom ik diep in haar klaar. Oh heerlijk als ik klaarkom in haar en haar via de spiegel in dr ogen kijk...

We blijven nog even tegen elkaar aan plakken, maar dan laat ik me uit haar glijden en geef haar een geile kus en bedank haar. Met een tissue ontdoe ik me van Mn condoom. Nog een lieve lach krijg ik terug als ik haar en tongkus geeft. “Lay down on your back on the bed... its my turn now” wordt er in Mn oor gefluisterd.... ach alles heeft een moment van eerste ervaring denk ik, en ik ga op bed liggen voor wat komen gaat

>> interesse in het vervolg? Laat me weten. Waar gebeurd verhaal. 

4513 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.