Een nachtmerrie of gewoon een lekkere droom?

Geplaatst door: rositatv op 17-11-18

Deel 1. Rose wordt gewekt en door zijn "Mevrouw" opgehaald.

Ik heb me vanavond omgekleed als Rose, mijn alter-ego. Ik doe dat af en toe, dat geeft me een lekker gevoel. Ik ben perfect gelukkig als man, maar vind het leuk om een paar keer per maand in de huid van een ander te kruipen. Als man ziet bijna niemand me niet meer staan.  Ik bedoel als “aantrekkelijke, seksueel aantrekkelijke” man dan. Dat komt ook omdat ik een wat verlegen, gesloten man ben. Ik durf een vrouw eigenlijk niet te versieren, ik heb die kwaliteiten niet. De twee fantastische vrouwen die ik wel gehad heb, hebben mij versierd. Toen was ik wel veel jonger en blijkbaar wel aantrekkelijk. Als er gedanst wordt, voel ik me voor gek staan, dus dat durf ik dan ook niet. Zo’n man ben ik dus. Maar wanneer ik mijn vrouwenkleren aantrek en mezelf opmaak, begint er al wat te groeien in mijn broek. En wanneer ik ten slotte mijn pruikje opzet, dan is het feest compleet. “Zo hé, wat een wijf staat daar in de spiegel”, denk ik dan, en mijn gezwollen jongeheer flipt dan uit mijn (te) kleine vrouwen slipje dat ik aan heb. En als vrouw ben ik heel anders, veel extraverter. Rose houdt ervan om mannen te verleiden en te versieren. Raar is dat eigenlijk, dat een setje andere kleren, nog geen gram make-up en een pruik van een mens een ander persoon kan maken .... van een introverte man een extraverte vrouw kan maken.

Dus vanavond lig ik als Rose op mijn bed en kijk op xHamster naar een paar Sissy filmpjes. Af en toe droom ik ervan dat IK, en niet de Sissy's uit de filmpjes, een beetje op mijn donder krijg. Dat ik getraind wordt tot een slaafje van een Meester, een strenge Meester, maar niet te streng. Dus kijk ik naar dat soort filmpjes, “Sissy trainingen”, om te zien hoe ze het daar “verwoorden”. Niet dat ik denk dat het “zo” gaat als in die filmpjes, maar je krijg dan toch een idee hoe het zou kunnen gaan.  Bij dat kijken denk ik soms “ja, dat vind ik leuk”, maar vaak zijn de getoonde beelden niet wat ik zoek. Met een lekker gevoel, toch ook wel door die filmpjes, val ik in slaap.

Plotseling wordt ik wakker geschud. Er staat een schaars geklede vrouw voor mijn bed: hold-up kousen, een heerlijk klein rood slipje en bijbehorende BH, halflang sluik donkerblond haar, niet al te groot, maar heerlijk vol en heerlijke rondingen. Een schatje om te zien. Wat opvalt is dat ze handboeien om heeft, rode handboeien. “Sta op”, zegt ze, “je moet bij mijn Meester komen”. “Naar jouw Meester, schatje?”, vraag ik. “Ja, naar mijn Meester, en noem mij geen schatje, jij bent mijn subje, Dus spreek me aan met Mevrouw en met U”. “Goed mevrouw, ik zal u gehoorzamen”, en ik stap als Rose van bed. “Ik zal je eerst een halsband omdoen, dan kan ik je op een gepaste manier naar mijn Meester brengen”, zegt ze. “Buk slaaf, want je bent wel erg lang, ik kan die halsband zo niet omdoen. Ga maar gelijk maar op je knieën zitten”. Ik gehoorzaam gewillig, erg nieuwsgierig naar de dingen die komen gaan. Nadat ze de halsband heeft omgedaan, knipt ze daar gelijk een leiband aan vast. “Zo, en nu kruip je als een hond op je knieën achter mij aan, en wanneer je niet een beetje doorkruipt dan geef ik wel een ruk aan die leiband, dan leer je wel wat gehoorzamen is. En wanneer dát ook niet helpt, dan heb ik hier nog een kleine paddle, daar kan ik je dan mee op je billen slaan”. Zo kruip ik de kamer uit, de gang in, op naar haar Meester. Nieuwsgierig, maar ook wel een beetje bevreesd wat er komen gaat ………

(wordt vervolgd)

2403 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.