Een nachtmerrie of gewoon een lekkere droom? Deel 3.

Geplaatst door: rositatv op 19-11-18

Deel 3: Rose wordt getest op geschiktheid …….. als travohoer!

Rose heeft de vloer goed schoongemaakt, in ieder geval goed genoeg volgens haar Mrs. Ze heeft nog wel een paar klapjes gehad met de paddle, maar daar is Rose nu aan gewend. De deur gaat open en haar Mr komt naar binnen. Het is grote, forse man, maar niet dik. Zijn ogen zijn niet echt goed te zien, want hij heeft een maskertje op, zo’n Zorromaskertje. Verder draagt hij een zwarte cape, een zwart pak en zwarte laarzen. Hij heeft wel wat weg van Zorro, hij lijkt een strenge heer, streng maar rechtvaardig. Rose vindt hem indrukwekkend en maar hij boezemt niet echt schrik aan. Het lijkt me best een prima Meester, denkt Rose. Na Rose van top tot teen te hebben opgenomen, begint Mr te praten met een zware stem. “Zeg eens subsubje, ik heb begrepen dat je teo wil treden tot mijn slavenharem. Dat komt goed uit, want ik zoek namelijk nog travoslaven. Maar, ik ben op het ogenblik dringend op zoek naar een extra travohoer, de zaken gaan namelijk goed en er is veel vraag naar. Dus we gaan je in de praktijk testen als travohoer. In de kamer hiernaast wachten vier erg geile mannen, vrienden  van elkaar. Ze hebben bij mij een onderdanige travohoer besteld. Ja, je mag je weer aankleden en je gaat ze straks “bedienen”, sletje. Mrs gaat mee en houdt een oogje in het zeil. Omdat de klanten er goed voor betaald  hebben, moeten de heren wel aan hun trekken komen. Dus, wanneer jij onvoldoende presteert, zorgt zij dat de mannen toch nog aan hun trekken komen, door jou wat corrigerende tikken uit te delen of op een andere inventieve manier.

Rose is helemaal opgelucht, wat een wending neemt deze droom. Verleiden is precies wat ze leuk vindt en de mannen waarmee Rose contact heeft zeggen allemaal dat ze dat goed kan. Terwijl Mrs de cock-ring van Rose haar edelen delen haalt, haalt Rose zelf de klemmen van haar tepels af. Het er af halen is veel pijnlijker dan ze te dragen. Ze zucht even diep wanneer ze zichzelf van de klemmen bevrijdt. De cock-ring en klemmen hebben wel duidelijk een functie gehad, haar belangrijkste seksuele spots gloeien heerlijk en ze is erg geil geworden. Haar lulletje is nu echt een hele stijve penis en ze kan die nauwelijks in haar kleine slipje krijgen. Ook Mrs kleed zich. Ze trekt een kort leren rokje en een leren hesje aan, het staat haar erg geil en sexy. De grote borsten van Mrs laten een diep decolleté zien. Rose is daar wel jaloers op, want hoewel Rose voor een travo best behoorlijke natuurlijke borstjes heeft, steken haar cupje A borstjes schril af tegen de D cups van haar Mrs. Rose en Mrs houden hun handboeien om en Mrs ruilt haar paddle in voor een klein zweepje. “Nou, jullie zien er geweldig uit”, zegt Mr met een tevreden stem. “Doe goed je best en pas wanneer de mannen tevreden zijn, goed bevredigd zijn, ben ik ook tevreden”. Subje, leidt jij sletje maar naar de heren en houd goed toezicht.

Mrs neem Rose bij haar leidband en leidt haar naar de volgende kamer. Nu gaat het “feest” pas echt beginnen, denkt Rose.  We komen in een gezellige huiskamer waar een driezitsbank geflankeerd wordt door twee grote fauteuils. Vier goed geklede heren staan op en laten goed keurende kreetjes horen. “Heren, hier is jullie travosletje”, zegt ze, terwijl ze de leidband afklikt. “Ik houd toezicht en geef haar zo nodig wat corrigerende tikken met mijn zweepje”. De begroeting met de heren is hartelijk. Er worden kusjes uitgewisseld en twee van de geilste heren knijpen in de billen van Rose en gaan gelijk even op zoek onder haar rokje om te zien of Rose wel een travo is, zo goed ziet ze er blijkbaar uit. De heren gaan weer zitten en laten het middelste plekje op de bank vrij. Met haar geilste, meest zwoele blik gaat Rose tussen de twee heren op de bank zitten. Ze wisselen eerst wat lieve woordjes uit, terwijl Rose de heren die tegenover haar zitten, een blik tussen haar benen gunt. Rose neemt het initiatief en wrijft bij de heren die naast haar zitten over de bulten die duidelijk in hun broek te zien zijn. Gelijk gaan de handen van de heren onder het rokje van Rose en bevoelen haar gereedschap. De twee heren in de stoelen staan op en doen hun broek los en bieden Rose hun gezwollen piemels aan, die Rose om beurten begint te likken en te pijpen.

Heel snel wordt Rose nu door de heren van haar overbodige kleding bevrijd, ze heeft alleen nog maar haar jarretels, kousen en pump aan. Inmiddels zit ze met haar benen wijd op de bank en terwijl één van de heren op haar gezwollen lul pijpt, pijpt Rose om beurten de drie andere heren. Het sap begint al te stromen en het kwijl loopt al een beetje uit haar mond. Omdat Rose het blijkbaar zo goed doet, staat Mrs zich een beetje te vervelen en begint een beetje te flirten met één van de knapste heren, die dat onmiddellijk beantwoord met haar bij haar grote mooie tieten te pakken en op haar tepels te zuigen. Het hek is nu van de dam, want één van de heren die met Rose bezig is, gaat zijn vriend helpen en binnen de kortste keren is ook Mrs, met enige tegenstribbeling (dat wel natuurlijk!), ontdaan van onnodige kleding.

En dan komt een hele grote verrassing, want Mrs blijkt een heuse lul te hebben en niet zo’n kleintje ook. Samen met haar grote tieten is het geen gewone travo, maar een echte shemale, zo’n shemale uit de commerciële contact advertenties. Inmiddels zit Rose met haar knietjes op de bank en pijpt al hangend over de leuning één van haar twee heren. De tweede heeft achter haar plaats genomen, doet een condoom over zijn sterk gezwollen lid en smeert die in met glijmiddel. Hij plaats zijn eikel tegen het sterretje van Rose en duwt zijn 20cm lange lul langzaam naar binnen. Rose moet de eerste pijn verbijten, maar wanneer de lul steeds vaker heen en weer in haar grotje beweegt, verandert de pijn in genot. Terwijl de grote lange balzak van haar “indringer” heerlijk tegen haar balzak aanslaat, geniet Rose met grote teugen van de penis van haar “voorganger”, die diep in haar mond doordringt. Haar voorste belager pakt haar op haar achterhoofd en forceert zijn penis in haar keel, een echte “deep throat”. Rose maakt een gorgelend geluid en hapt naar adem. Inmiddels heeft Mrs naast Rose op de bank plaatsgenomen en in dezelfde positie van Rose. Ook zij wordt dubbel genomen en het is op afstand een leuk gezicht hoe Mrs en haar subje “in stereo” genomen worden. De twee travohoeren hebben er duidelijk plezier in en stimuleren elkaar: “Kom op Sletje, laat die heren genieten van je lichaam”, zegt Mrs, en Rose: “Ja, ga lekker zo door Mevrouw, wat ben u een kanjer met uw mooie lichaam. Wat dansen uw mooie tieten heerlijk op het neukritme”. En terwijl de voorste heren even hun gereedschap uit de mond van de twee hoertjes halen, kussen Mrs en Rose elkaar en wisselen zaadvloeistof uit door te tongzoenen. Wat leuk, Mrs en haar subje lijken vriendschap gesloten te hebben. Twee "lesbische travo's", heb je ooit zo zout gegeten (zo geil geslurpt zou de uitdrukking moeten zijn)? Maar dan komt plotseling Mr binnen. Hij heeft alles gezien door een spiegelraam dat tussen de twee kamers hangt. Hoewel hij niet ontevreden kan zijn, de klanten lijken het immers goed naar hun zin te hebben, grijpt hij toch in …………..

Hoe dit af gaat lopen, kunnen jullie binnenkort lezen in het slot met als titel: 4. Is Rose geslaagd voor haar test?

2047 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.