Romi

Geplaatst door: lloydslet op 19-11-18

Romi 


We proberen zoveel mogelijk bij elkaar te zijn, dat valt niet mee als je beide een baan hebt waarbij beiden ook nog eens onregelmatige diensten draaien. Ik maakte wat minder uren dan Romi, en zo was ik vaker in het zuiden. Ik wachtte haar vaak thuis op, ik had al tijden een sleutel van haar huis. Ik had dan vaak een hapje en een drankje klaar staan, als ze thuis kwam en zo begonnen vaak onze avonden en weekends
Zo ook nu weer ze woont in een heerlijke rustige buurt makkelijk bereikbaar. Ik wachte op haar en even later zag ik haar auto voor de deur parkeren... ik snelde naar de voordeur en zwaaide die open. "Heeee schat je bent er al "riep Romi, ik pakte haar spullen aan hing haar jas op en ging haar voor naar de huiskamer. Had wat kaarsjes aangestoken en de verlichting gedempt en haar favorieten drankje in geschonken. "Ik ben moe" zei Romi, "was het zo'n dag" vroeg ik en kuste haar op haar tuitende lipjes die ze me aanbood. "blij dat je er al bent"zei Romi. Ze kroop tegen me aan en voordat ik mijn arm om haar heen deed reikte ik haar glas aan. Ze nam een slokje en nog een en bood weer haar lippen aan, ze smaakte heerlijk naar haar drankje en ik likte haar lippen zachtjes en liefjes. Haar mondje ging verder open duwde mijn tong naar binnen en liet die lekker heen en weer gaan. Ik streelde haar overal waar ik maar kon ze heeft ook zo'n heerlijk lijfje. Ze liet zich gewillig over al betasten en ik voelde haar clitje groeien, ik hielp haar met uitkleden en even later lagen we tegen elkaar naakt op de bank elkaar nog steeds te strelen en te kussen. Romi heeft altijd zin het is echt ongelooflijk ze is altijd geil.. Ik maakte een vinger nat in haar mondje en bracht die bij haar lief en zachtjes naar binnen en vingerde haar rustig en relaxed niet iedereen kan dat lekker. En  later deed ik er nog een vinger bij, ze kronkelde al bij mijn vinger en weet dat ze bij mijn pik helemaal te keer ging. Ik liet haar met de knieen op de bank plaats nemen met haar kontje naar me toe. Met beide handen duwde ik haar billen uit elkaar en likte haar ze kon geen kant op en geduldig liet ze me likken, kreunend onder ging ze dat. Ze kreunende zo heerlijk leek wel grommen af en toe ik liet haar een bol kontje maken en zo kon ik ook met haar clit spelen  die  heerlijk zacht aan voelde maar keihard was. Ze verzorgde zich zo goed, ik trok aan haar clit en aan het einde maakte ik draaide beweging om haar genot te vergroten. Zo kwam ze na een hele tijd  hijgend klaar en spoot ze witte vlokken zaad rond tegen de rugleuning van de  leren bank waar het langzaam naar beneden droop. We lieten ons op de bank vallen en bleven heerlijk zoenend liggen.  Tot ik zag dat Romi steeds moeilijker haar ogen open kon houden, ik pakte haar op en tilde haar naar boven. Pakte een washandje en maakte haar nog even fris, smeerde bodylotion op haar en ze viel als een blok in slaap. Ik wreef nog even over haar wangen wat een glimlach op haar gezicht toverde. 
Ze is zo'n cutie.
Ik kleedde me verder uit poetste mijn tanden en ging achter Romi liggen, haar ademhaling was heerlijk relaxed ik legde een arm om haar heen en onbewust schoof ze dichter tegen me aan.

De volgende ochtend toen ik mijn ogen opende hoorde ik de douche al lopen, ik gooide het dekbed van me af en liep naar de douche een wolk van stoom kwam me tegemoet toen ik de badkamer deur open zwaaide. Romi was volop haar haren aan het wassen en had niet in de gaten dat ik ineens achter haar stond ik pakte de douche gel en vulde mijn handen en begon haar lichaam er mee in te smeren ze schrok even en kuste me toen vlug op mijn wang, haar borsten waren eerst aan de beurt heerlijk voelde ze aan. Ze kronkelde al met haar kontje naar me toe opzoek naar mijn pik. Maar zo snel gaat dat niet eerst haar geilen billen eens zacht maken heerlijk voelde die aan. Ze draaide zich om greep me om me nek en kuste en tongde me hartstochtelijk. Het water droop langs haar haren naar beneden en via haar borsten namen ze en duik naar beneden waar ze in kleine druppels uiteen spatten
Romi is zo'n heerlijke zoener daar zijn geen woorden voor, dat is zo intens genieten. En elke keer toch weer anders en kijk ik er naar uit haar tong doet wonderen met me.
"Wat ben je toch een lekkertje " zei ze wil je me nog even neuken  "voor we weg gaan"." We gaan straks bij paps en mans ontbijten". Ze draaide zich om naar de douchewand en hield zich met beide handen vast tegen de douche wand aan. En douche water glijd niet echt dus even de douche uit en haar lekker nat likken, en dan pas neuken en eerst even rustig en als alles lekker past dan harder en ruiger tekeer gaan, uiteraard moest de douche weer aan. Ik neukte haar heerlijk als dat kontje eenmaal aan mijn paal gewend was ging het soepel.. Gelukkig was de douche groot genoeg zodat ze op haar knieen en met beide benen om haar heupen heen kon neuken.  En moest mijn harde pik naar achter duwen en dan zo naar binnen, maar het ging ook soepel.. Dit was lekker neuken het ging heerlijk ik hoefde maar iets door mijn knieen heen te gaan, om haar heerlijk diep tot aan mijn ballen er in te gaan. Na een tijdje haalde ik mijn paal er uit riep "Romi" ze draaide zich om en ik kon haar zo vol in haar gezicht spuiten. ze likte met haar tong haar lippen af en mijn tong en het water deden de rest. weer kuste ze me  en zei  "je bent op dreef schatje daarom hou ik zo van je". ik spoelde me af en liet Romi  nog even van het warme wate genieten. Ik droogde me af en kleden me aan. Om straks vanaf Weert naar het zuiden te rijden waar de Limburgse lekkernijen en de koffie op ons stonden te wachten. Na een kleine 20 minuten kwam Romi ook naar beneden fris verzorgd en opgemaakt. we trokken een jas aan en reden via de A2  tot boven Roermond zuidwaarts dan via Roermond zuid en Herten naar Linne te rijden net er buiten woonden de ouders van Romi. Mijn mooie schoonmoeder Emma stond ons al op te wachten, ik kreeg een kneepje in mijn wang en ze zei "had jullie eerder verwacht" Romi grapte  "er kwam  wat tussen",  Mams knipoogden naar ons en zei "schavuiten, wat een stelletje zijn jullie ook" . 
Het werd een heerlijke middag we genoten van de uitgebreide brunch er werd over het voetbal gepraat en later kwamen er nog wat familie over de vloer waar mee heerlijk gekaart werd. Ik praten nog wat bij Mams die de met de was aan het sorteren was. Ze knipoogden en zei " mooi stel zijn jullie " Ik antwoorden  "u heeft een mooie dochter". Weer kneep Emma me in mijn wang en zei "dondersteen".

slot

3802 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.