Een nachtmerrie of gewoon een lekkere droom? Slot

Geplaatst door: rositatv op 21-11-18

Deel 4. De Meester grijpt in ……… en meer!

De Mr komt binnen en hij is boos. Heren stoppen, dit is niet de afspraak. De heren trekken gelijk hun geslachtsdelen uit de verschillende neukgaatjes en het wordt doodstil in de kamer. De hoertjes zitten er verslagen bij in hun doggy-positie. Heren, jullie hebben betaald voor één sletje, en nu zijn jullie er met twee aan de gang gegaan. Jullie hebben je laten verleiden door mijn onweerstaanbare subje, dat kan jullie ook niet kwalijk nemen, ze ziet er inderdaad erg verleidelijk uit. Zij is verantwoordelijk voor de situatie, dus ik neem haar mee voor een gepaste straf. Jullie mogen verder gaan met dit sletje, maar houden jullie je wel een beetje in, want ze is nog in opleiding.

Dus gaat Mr met subje de kamer uit. In de kamer met de SM werktuigen spreekt Mr subje streng toe. “Je bent te ver gegaan, subje, en je verdient een gepaste straf. Het wordt whipping, maar je mag zelf de zweep uitkiezen.” “Doe maar een flogger Meester”, zegt subje bedremmeld. Mr trekt de touwen, die al in de ogen in het plafond hangen (zie deel 1) naar beneden en gespt die aan de handboeien van subje. Vervolgens trekt Mr de touwen zo strak aan, dat subje alleen nog maar op haar tenen kan staan. Het is een geil gezicht haar zo te zien staan, met alleen een leren rokje aan. Haar grote, stevige tieten steken naar voren en haar grote lul met balzak komen onder haar rokje vandaan. “Je krijgt 30 slagen en je telt mee”, zegt Mr. “Ja Meester”, zegt subje. Meester begint met zijn eerste slag en subje zegt keurig “een” ….

Inmiddels hebben de vier mannen in de andere kamer zich op Rose geworpen. Ze waren even van slag door het optreden van de Mr, maar het geile spel van voor de ingreep van hem zit nog goed in hun hoofd. Het testosteron niveau is erg hoog in hun bloed, daardoor kunnen ze zich niet beheersen. Eén van de mannen is met zijn rug op de bank gaan liggen en Rose is met haar gezicht naar hem toe op hem gaan zitten. Ze drukt vakkundig zijn stijve lul in haar al voorbewerkte neukgrot. Een tweede man gaat op zijn knieën achter Rose zitten en drukt met enige moeite ook zijn neukstaaf in de grot van Rose. Ze schreeuwt het uit van pijn. De twee resterende mannen hebben geen medelijden en proppen beide hun stijve lid in de mond van Rose. Zo wordt Rose zowel van voren als van achteren dubbel gepenetreerd.

Aan de andere kant van het spiegelraam Is Mr met de afstraffing van subje bezig. Haar billen zijn al diep roze en er zijn duidelijk striemen te zien. Ook heeft Mr haar rug meegenomen, die ook al roze begint te kleuren. “Zestien”, telt subje en haar stem klinkt zwak. “Harder”, roept Mr “ik kan je niet verstaan en terwijl geeft hij een harde slag op haar billen, waarbij ook haar balzak wordt geraakt. “Zestien”, roept subje nu luidt, want ze weet dat Mr een slag die hij niet goed kan verstaan niet meetelt. 

In de andere kamer beginnen de mannen hun climax te naderen. Ze spreken af dat ze tegelijkertijd klaar willen komen. Ze hebben Rose op haar rug op de bank gelegd , terwijl haar benen in de lucht steken en haar hoofd over de rand van de bank hangt. Eén van de mannen heeft stiekem zijn condoom afgedaan en penetreert Rose in de missionarisstand, terwijl een andere zijn lul diep in haar mond steekt en haar face-fucked. De twee anderen, die hun zaad bijna niet meer binnen kunnen houden, staan aan weerszijden van Rose zichzelf af te trekken. Behoedzaam, want ze willen immers alle vier gelijk klaarkomen. Rose stikt bijna van de paal die af en toe diep haar keel in gaat en ze maakt galmende, gorgelende geluiden. De ballen van de facefucker kletsen tegen haar gezicht. Af en toe haalt hij zijn lid uit haar mond en dan komt er een golf van slijm naar buiten en kan Rose weer ademen. “Genade”, schreeuwt zij dan, “ik wil dit niet!”, maar genade hebben de mannen niet. Gelukkig voor Rose kan één van de mannen het zaad niet meer tegenhouden en ze besluiten klaar te komen. Ze schreeuwen het alle vier uit en terwijl de penetrerende mannen hun zaad in Rose haar keel en kont spuiten, lozen de twee anderen hun zaad op de borstjes van Rose. Nadat de mannen al hun zaad geloosd hebben, druipen ze, letterlijk en figuurlijk, af. Ze weten dat ze te ver gegaan ten opzichte van de afspraken die ze met de Mr gemaakt hebben en zijn bang voor zijn toorn en wraak.

Mr heeft helemaal geen erg meer in de andere kamer, in Rose. Hij is helemaal opgegaan in de afstraffing van zijn subje. Die heeft haar straf bewonderenswaardig goed doorstaan. Haar billen zien paars, haar rug diep roze, er zijn veel striemen te zien en hier en daar wat bloed. Maar ze heeft bijna geen kick gegeven. Zij krijgt een complimentje van haar Meester, die haar hoofd tegen zijn borst aan drukt en haar kust, ten teken van bewondering en genegenheid. Ineens herinnert hij zich Rose. “Oh my God, ons sletje” zegt hij en snelt naar de andere kamer, met subje in zijn kielzog.

De heren, nou ja heren?, zijn gevlogen. Wanneer Mr en Mrs de kamer in komen, ligt Rose te huilen. Het sperma loopt uit haar kon en uit haar mond. Haar gezicht zit onder het sperma en haar eigen slijm dat ze door het facefucken heeft opgehoest. Haar tietjes zitten onder het zaad. Haar make-up is volledig doorgelopen, zie ziet er echt niet uit. De aantrekkelijke tgril is gereduceerd tot een hoopje ongeluk, een sletje van het laagste soort. Rose voelt of ze verkracht is door een heel legioen op seks beluste soldaten. Mrs troost Rose en maakt haar zo goed mogelijk weer een beetje schoon. Ze neemt Rose mee naar de douche en samen douchen ze. Mrs maakt Rose weer helemaal schoon en fris en kust haar op haar mond. Rose beantwoordt de kus en ze staan heerlijk onder de warme douche te vrijen.

Dan doet Mrs iets opmerkelijks. Ze trekt flink aan haar penis, wrikt wat en trekt vakkundig de penis uit haar kutje. Rose is helemaal verbouwereerd. Mrs vertelt dat ze af en toe een penisprothese gebruikt om zich te transformeren tot shemale. “Wanneer je een goeie prothese gebruikt en daar goed mee om kan gaan, hoeven hitsige mannen daar niks van te merken”, zegt ze. “Zeker niet wanneer ze je lul links laten liggen en alleen maar bezig zijn met je neukgaatjes”, lacht ze.

Ze drogen elkaar af, slaan ieder een groot badlaken om en gaan naar Mr voor de nabespreking. Mr verontschuldigt zich dat hij geen toezicht heeft gehouden door zijn spiegelraam. Hij was zo druk bezig Mrs te straffen, dat hij niet gezien heeft dat Rose is misbruikt. Hij betuigt zijn spijt en vraagt of Rose voor hem als travohoertje wil gaan werken. Maar Rose bedankt voor de “eer”. Zij is door het hele gebeuren tot de conclusie gekomen dat een ruwe gangbang niets voor haar is. Ze houdt veel meer van 1 op 1 sekscontact, van lief en tedervol vrijen. Ze zegt wel dat ze af en toe wil invallen, wanneer Mr een travo te kort komt, maar alleen in een 1 op 1 situatie. Mr heeft daar alle begrip voor. Rose beseft dat ze, ondanks dat Mr slecht toezicht heeft gehouden bij het uittesten van haar bekwaamheden als travohoer, respect heeft voor hem. Zij vindt hem in de afhandeling van het gebeuren erg lief en menselijk.

Rose kijkt naar haar Mrs, die net als zij nog steeds alleen een badlaken om heeft. Ze lachen naar elkaar, ze hebben elkaar gevonden. Rose vindt haar Mrs een prachtig wijf en Mrs vindt haar subje een leuke, dappere travo. Rose wil haar kussen om te bedanken dat zij haar zo lief heeft opgevangen na de verkrachting. Maar wanneer haar mond naar die van Mrs gaat ligt zij ineens weer op haar bed, als Rose. Als Rose, mooi opgemaakt en met haar vrouwenkleren aan. De computer staat nog voor haar, het beeld is zwart, de accu is leeg. Rose heeft gedroomd. Het begon als een gewone droom, het werd een nachtmerrie bij de ruwe gangbang, maar het eindigde mooi. Ze sluit de computer op het stroomnet aan en logt in op Tgirl.nl. Ze gaat naar de zoekfunctie van de profielen, kijken of ze soms die leuke Mevrouw uit haar droom kan vinden. Misschien bestaat ze wel echt?!

3053 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.