Sexbios. echt gebeurd

Een sexbios is spannend, en ook anoniem en als je weet wat je doet, ook veilig. Een week geleden was het weer zo ver: op naar de sexbios! Ik hou van 'the best of both worlds', kortweg gezegd: ik ben bi. Het was niet erg druk en ik vermoedde dat er weinig te beleven zou zijn. Maar gelukkig waren er niet onaardige films en dat is als opwarmertje best leuk om naar te kijken. Ik zat op een verder helemaal lege 3 persoons zitbank, helemaal achterin zodat ik een goed overzicht had over wie er zoal binnen kwam en ik niet bang hoefde te zijn dat er mannen achter me in mijn nek zouden gaan hijgen. Na een kwartier  nam een man naast me plaats.  Zoals dat gaat, keken we elkaar aan om te weten wat voor iemand er naast je kwam zitten.  Ik schat iemand van een jaar of 50 en goed verzorgd. Na een tijdje keek ik belangstellend maar onopvallend naar mijn buurman en zag dat hij zijn ene hand ter hoogte van zijn borst onder de jas had en daar voorzichtige bewegingen mee maakte. Omdat ik een zwak heb om met tepels te spelen, ongeacht of ze van mannen of vrouwen zijn, hield ik de bewegingen goed in de gaten. Ik keek nog eens quasi nonchalant naar hem en hoewel hij merkte dat ik keek, bleef hij stoïcijns naar de film kijken. Ik werd opgewonden van de gedachte dat hij het misschien wel fijn zo vinden als hij in plaats van ZIJN hand, de MIJNE zou voelen. Ik vond daarom dat ik een kansje moest wagen en legde voorzichtig mijn hand op zijn dijbeen. Er was geen afwijzing, nee zijn been kwam zelfs uitnodigend wat dichter naar mij toe. Ik streelde zijn dij en kroop met mijn hand langzaam omhoog en legde de palm van mijn hand als een soort geruststellend gebaar op zijn buik. Ook hier geen afwijzing, dus ik verheugde me op het moment dat ik zijn blote tepels zou kunnen strelen.

Ik liet mijn hand onder zijn jas en over zijn shirt naar boven kruipen en ontdekte twee lekker stevige tepels. Ik merkte dat zijn eigen hand toen wegging en hij mij zo vrij spel gaf om zijn tepels, maar vooral ook zijn borsten te betasten. Ik zeg borsten want naar mijn inschatting waren het echte tieten met een omvang van cup B. Deze vaststelling maakte me extra nieuwsgierig naar wat er achter dat shirt verborgen was en ik begon de knoopjes van zijn shirt los te maken. Na het laatste knoopje vouwde ik het shirt open en ik kon mijn ogen niet geloven! Heerlijke borsten waar sommige vrouwen jaloers op zouden zijn. Er was geen haartje op te bekennen en de parmantige tepeltjes stonden paraat in een paar niet te uitbundige tepelhofjes. En wat ook heel mooi was: ze waren lelieblank!!! Mijn hand ontfermde zich over een nu naakte borst en kneedde het wellustige mannenvlees voorzichtig maar doortastend. Uit het lichte zuchten van de man kon ik opmaken dat het hem erg beviel en om hem nog geiler te maken likte ik een tepel en zoog hem speels naar binnen. Dat was voor hem een reden om zijn shirt helemaal uit te trekken en mij vrij spel te geven over die prachtige mannenborsten. Ik verwende beide lustknoppen en uit zijn zuchten en lichaamstaal maakte ik op dat hij volop genoot. Omdat hij spontaan zijn shirt uitgedaan had, vond ik dat ik ook wel wat verder moest gaan om zijn prachtige witte lijf te onderzoeken. Ik maakte de broekriem los en schoof mijn hand naar binnen. Zoals dat wel vaker gebeurt bij mannen die wat gezet zijn, voelde ik niet een echte erectie. Nee ik voelde zelfs nauwelijks een piemel. Nu moet je weten dat ik grote dikke knotsen van pikken helemaal niet zo aantrekkelijk vind; vooral niet als ik zo'n boomstam wil pijpen. Wat ik OOK voelde was zijn zachte onbehaarde buik en een ondeugend kanten slipje. Nieuwsgierig en ook opgewonden knoopte ik zijn broek verder los en zag inderdaad een mooi zwart slipje met daarin verborgen iets wat moest lijken op een piemel. Ik wilde niet alles meteen onthullen en streelde zijn pik over de stof van zijn slipje heen en merkte dat er leven in zat want hij schokte lichtjes! Ik liet de man even zo liggen met ontboot bovenlijf en opengevouwen broek en concentreerde me weer op de uitdagende mannenborsten. Ik kneep lichtjes in de tepels, -niet te hard want dan is de opwinding verbroken- en zijn zuchten en buikbeweging verklapten me dat ik goed bezig was. Ik vond dat ik er recht op had om hem nu helemaal naakt in mijn handen te krijgen en begon zijn broek en slipje naar beneden te schuiven. Gelukkig hielp de man mee en lichtte zijn billen op zodat zijn broek moeiteloos op zijn schoenen lag.

Als extra verassing zag ik dat hij vleeskleurige hold up kousen droeg; helemaal het einde want zoiets voelt zo fijn om al strelend de overgang te voelen van naakt dijbeen naar de ragdunne stof van de kous.  Heerlijk om een blote mooie man te zien die nu helemaal in mijn macht was. Ik legde mijn warme hand op zijn geslacht om hem gerust te stellen en hem te laten merken dat ik weliswaar wist dat hij een heel klein pikje had maar dat ik dat liefdevol wilde afdekken. Mijn hand ging daarna naar boven om zijn smetteloos witte en onbehaarde buik te strelen. Hij pakte als teken van instemming mijn hand en bewoog die verder omhoog naar zijn verlangende tepels. Ik masseerde zijn borsten en keek naar zijn kleine  pik die hulpeloos naar beneden en op zijn balletjes lag. Ik bleef met EEN hand zijn borst verwennen en met de andere hand pakte ik zijn slurfje vast en bewoog de voorhuid over de eikel. Nadat ik een paar keer die voorhuid op en neer had bewogen, wilde ik persee dat pikje in mijn mond nemen. Ik boog voorover en nam dat bescheiden mannelijke lid in mijn mond. Het voelde aan alsof ik een augurkje in mijn mond kreeg... Het voelde heel fijn en gelukkig was ook zijn geslachtsdeel helemaal haarvrij. Mij tong speelde met zijn voorhuid en ik liet dat slurfje lekker zachtjes heen en weer gaan in mijn mond. Het duurde niet lang of ik voelde dat er wat stijfheid in die piemel kwam en ik zag aan zijn buikbewegingen dat het hem erg opwond. Na een paar minuten was de piemel aardig stijf en ik begon er aan te trekken om hem in nog hogere sferen te brengen. Maar ik hield me in om de klus af te maken. Immers bij mannen die niet echt een erectie hebben, kan zo maar zonder vooraankondiging een flinke kwak zaad gespoten worden en dat vond ik nog te vroeg. Ik stopte en bleef zijn borsten, buik en pikje strelen. Ik hoefde  zijn mannelijkheid maar even aan te raken en die sprong dan heftig op en neer. Tijdens mijn strelen voelde ik ook zijn zachte heupen, zijn zij en zijn billen. En billen zijn voor mij ook al een uitdaging! Ik pakte de man daarom vast en bewoog hem zodanig dat hij in plaats van zittend op de bank, nu languit op zijn rug lag. Ik trok zijn schoenen uit, trok zijn broek van zijn voeten af en duwde beide benen omhoog zodat ik zijn maagdelijk witte billen, zijn gaatje en natuurlijk zijn balletjes en pikje goed kon zien. Ik streelde dat kekke kontje en was nog steeds onder de indruk van zijn zijdezachte huid, ook die van zijn billen! Ik streelde ook even tussen de bilhelften door en zag hoe gretig mijn spelpartner hierop regeerde.  Ik twijfelde niet en vond dat ik ook zijn mannenkutje moest veroveren.

Ik legde zijn benen weer gestrekt maar ook gespreid op de bank en pakte een handschoen uit mijn binnenzak. Ik liet die zien en ik zag geen protest of zelfs bezorgdheid. Daarom trok ik de handschoen aan, smeerde  glijmiddel op zijn verborgen kutje en op de handschoen en begon mijn zoektocht nar de opening van zijn grotje. Dat was snel gevonden en het kostte geen moeite om een vinger langzaam maar zeker naar binnen te laten glijden. Hoewel zijn kutje strak aanvoelde was hij toch best rekbaar en een tweede vinger paste er moeiteloos in. Ik draaide de vingers langzaam rond tot groot genoegen van de man die gelaten alles liet gebeuren. Ik zocht nu zijn prostaat op en masseerde dat bobbeltje in zijn warme buikje. Mijn vrije hand pakt zijn nog steeds stijve pikje vast en begon er aan te trekken. Ik hoorde nu een steeds sneller hijgen en voelde hoe zijn onderlijf spastische bewegingen ging maken. Dat was voor mij het teken dat er geen weg terug meer was. Ik bewoog mijn twee vingers snel heen en weer in zijn natte mannenkut en trok hem af met de andere hand. Een dierlijk gekreun van een hemelse bevrijding klonk door de zaal en met een stuk of vier flinke gutsen offerde hij zijn zaad voor zijn Meester. Ik gaf hem een paar Kleenexdoekjes om zich wat te verfrissen en nadat ik nog even zijn tepels had gekust ging ik weg. Even op een andere plek zitten om bij te komen van deze geile ervaring....

5842 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.