Parkingslet

Hallo,

hierbij mijn eerste sexverhaal volledig waargebeurd. Ik ben al jaren actief als lekker bottomsletje en hou daar ook ongelofelijk van.

Ik doe dit meestal na 22 uur op parkings in Belgie. Vaak is dit parking Diepenbeek (E313-richting Antwerpen), of parking Boirs (E313 - richting Luik - aire de Slins). Andere parkings bezoek ik soms ook, ook sexcinema's en parenclubs en sauna's.
Ik date soms via Tgirl of chatbabe maar helaas zijn er vele fakers die niet opdagen.

Ik ben steeds gekleed met kniehoge laklaarzen, staying up pantys en een kort rokje. Soms een rokje met schots motief, als een kort zwart lakrokje. Daaronder een lekkere string. Soms ook een zwart kleedje. Ik ben steeds gekleed zodat ik gemakkelijk te neuken ben. Verder meestal een blonde pruik. Ik ben hoofzakelijk bottom, maar zeer sporadisch wel eens versa/top. Dat is dan bij dates met koppels of vrouwen, of bij een mooie traf of jonge boy.
Ik hou het liefst van seks-puur natuur, dus condoomloos. Om mezelf te beschermen volg ik hiervoor PREP. Indien je dit niet kent, google even en je weet er alles van. Verder laat ik me vaak testen en ben gelukkig en clean en SOA vrij. Maar heb ook vaak seks met condooms omdat niet iedereen condoomloos betrouwt.
Ik heb vele erotische verhalen, maar zal me tot enkele beperken.

Enkele maanden terug passeerde ik laat even in parking in Hasselt. Een parking waar meestal weinig te beleven is. Ik stapte uit  er stopte een wagen achter mij. Deze persoon wandelde naar mij. Ik zag dat zijn broek opzwelde. Hij haalde zijn paal eruit en ik begon hem naast de wagen te pijpen. Deze man was zodanig opgewonden dat hij me op de motorkap van mijn wagen duwde mijn benen spreidde , men rokje naar boven duwde en me heftig begon te neuken op de motorkap van mijn wagen. Ondertussen zag ik verschillende wagens op de autostrade voorbijrijden, wat ik zelf wel geil vond. De opwinding van deze man was zodanig groot dat hij binnen de kortste keren zijn warme zaad naar binnen spoot. Hij bedankte me, ging zijn wagen in en reed weer weg. Ik was nog niet voldaan en wilde meer van dit lekkers. Tijdens het stappen smeerde zijn warme zaad mijn lekkere kontje.
Via Messenger contacteerde ik een sexvriend die in de buurt van Diepenbeek woont. Hij is een lekkere jonge gast, 21 jaar met een gigantische paal. Hij heeft geen wagen en vroeg me naar het centrum te komen waar hij op café was.  Het café ging bijna sluiten. Ik wandelde in mijn sexy outfit het café binnen, en na mij werd de deur direct op slot gedaan. Hij had over me verteld tegen de cafébaas en ze namen mij naar achteren waar de biljart stond. Beide stonden zo heet dat ze direct hun paal uit hun broek haalden. Ik begon 1 van hun lekker te pijpen. Nog voor ik iets kon zeggen, voelde ik langs achteren een grote paal in mijn kontje schuiven, ditmaal met condoom. Het warme zaad van de man op de parking fungeerde nu als glijmiddel ! Ik werd dus gelijktijdig genomen in men kontje en men mondje. Kort nadien werd ik geneukt terwijl ik op de biljarttafel lag, en daar werd ik zeker 40 minuten lang afwisselend door de cafebaas en de sexvriend geneukt. Dit had ik nooit meegemaakt, maar vond het ongelofelijk opwindend zo op café.

Hierna vertrok ik weer naar men favoriete parking in Diepenbeek. Ik stapte uit de wagen, het was ondertussen al 2 u 's nachts. Ik zag dat er direct iemand mij volgde. Ik verdween de bosjes in, en een man volgde me. Ik ging zodanig staan dat ik steun had tegen een boompje dat er stond. Deze man haalde direct zijn paal uit zijn broek, en zonder woorden duwde hij me voorover en schoof hij mijn kontje binnen. Terwijl hij mij aan het neuken was verschenen er nog 3 andere mannen in de bosjes. Het was heel donker en enkel het schemerlicht van de maan en de lantaarns langs de parking gaven nog een beetje licht. Ik begon 1 van de mannen te pijpen. Uiteindelijk haalde een 2de man ook zijn penis boven en begon ik afwisselend 2 mannen tegelijk te pijpen terwijl de andere mij nog steeds aan het neuken was. 1 van de mannen kon zich niet inhouden en spoot mijn mond vol, zodat zijn zaad langs mijn mondhoeken naar beneden druipte. De man vertrok en vervolgens begonnen de 2 andere mannen mij om de beurt te neuken, totdat beide mannen klaarkwamen. Ik was ondertussen voldaan en vertrok zelf blij naar huis.

Elke maand kan je mij ook vinden in parenclub Mystique zoals volgende donderdag. Daar kan ik me dan van 14 tot 1 u bijna11 uur laten gaan in de darkroom ! Heb je interesse me te ontmoeten ? Dan kan dat nu donderdag 10 januari in club mystique in de darkroom ;-)
x
Joke

5167 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.