Mijn geilste belevenis tot nu toe in een bios..

Mijn geilste belevenis tot nu toe in een bios..

Ik ging op een middag, omdat ik de hele morgen al met een stijve lul rondliep, naar de seks bios.

Daar aangekomen was er nog eigenlijk niemand binnen, dus ik maakte een wandeling door de diverse ruimtes. Steeds geiler worden van de films die er gedraaid werden.
In de groot kamer aangekomen waar ook het bed staat en films gedraaid worden ben ik met mijn roze T-shirt en Jock string aan op het bed gaan liggen. Ik lag op mijn buik met mijn benen tegen elkaar aan. Naar een Heterofilm te kijken. Ik ben bi dus vond het wel een leuk film..

Maar naar een klein kwartiertje voelde ik een hand op mijn bovenbeen, een lekker warm hand. Niet ruw maar zacht. En die begon mij langzaam te strelen, ik wilde omkijken maar deed dat niet.

De hand ging niet verder naar boven wat ik op zich wel jammer vond. De film die vertoond werd was ten einden en het beeld werd zwart. De man die mijn bovenbeen aan het strelen was gaf in één keer een opdracht hij zie ogen dicht en draai je om.  Nu ben ik best wel onderdanig in gesteld en gaf dan ook gehoor aan deze opdracht.

Nadat ik mij had omgedraaid voelde ik dat mijn hoofd werd opgetild en ik een masker op kreeg die mijn ogen bedekte ik dacht dat ik gek werd. Ik vertelde wel dat als ik geneukt zou gaan worden dat dit wel safe moest.  Daar werd niet moeilijk overgedaan.  Daar lag ik dus geblinddoekt op een bed midden in een seksbios. Te wachten wat er met me zou gaan gebeuren. De man die de binnen kant van mijn binnen aan het stellen was ging hiermee verder. Zacht en met warme handen werden de binnen kant van mijn been gestreeld mijn niet zo’n grote lul werd hard. En druk tegen mijn geelrode slip aan. Ik wilde mijn slip uit trekken maar toe ik mijn handen naar mijn slip bewoog werden deze tegen gehouden, maar ik voelde nog steeds de handen op mijn benen. En nu nog twee handen die mijn tegen hielden om mijn slip uit te trekken. Ik berusten mij hier maar in en ik voelden nu onder mijn roze T-shirts de twee handen naar mijn tepels gaan en deze ook zacht begonnen te strelen.

Ik begon met mijn tong over mijn lippen te likken ik werd zo geil als boter. En begon met mijn kontje steeds om hoog te wippen. Tot ik een hand die op mijn been bezig was verder om krop richt mijn gespoelde kontje zou mijn droom waarheid worden en ja de hand begon mijn kutje te stellen langzaam. Eerst een top van een vinger in mijn kutje, de vinger was nat gemaakt en daardoor voelde het geil aan, maar steeds verder ging de vinger mijn kutje in steeds diepen en dieper. Maar op eens stopte het de vinger werd langzaam uit mijn kutje gehaald en ik voelde dat de handen van mijn tepels ook stopte. Wat ik hoorde maakt me echt nog geil ik hoor dat er riemen werden losgemaakt en gulpen opengingen. Ik werd gek van geilheid zouden ze me gaan neuken?

Ik hoorden de twee mannen fluisteren maar kon ze niet verstaan zo zacht waren ze aan het praten. Zou het over mij gaan lag ik te denken, en hoopt dat dit zo was.  Ik kreeg van een van de mannen de opdracht om mij weer op mijn buik te draaien en ik voelden dat ik aan mijn enkels naar de rand van de tafel werd getrokken niet hard maar er was een zacht dwang.  Waar ik me zeker niet tegen verzetten.  Een van de mannen begon mijn billen te strelen en de ander begon met zijn lul tegen mijn lippen te strelen mijn mond ging open omdat ik hem wel wilde pijpen. Maar hij liet mij wachten. Bij mijn kutje voelde ik dat ik de vinger weer naar binnen werd geschoven nu met glijmiddel erop, nu een dit terwijl de lul nog langzaam over mijn lippen heen en weer werd bewogen. Ik voelde tweede vinger bij mij naar binnen gaan ik dat ik klaar ging komen zo geil was ik. De vingers werden er weer langzaam uitgetrokken maar het duurde niet lang tot dat ik een lekker lul mijn kut in voelden glijden langzaam stukje je voor je stukje steeds met een klein stootje en dan weer een klein stukje terug. Tot ik in een keer de hele lul mijn kunt in voelden komen. De ballen van de klotsten tegen mijn kut aan.  Maar te gelijk werd ook de lul in mij mond te stopt. En ik begon deze te pijpen zo ben ik voor mijn gevoel ten poosje bezig geweest. Maar tot mijn verbazing voelde ik twee handen op mij billen strelen er was dus nog een man bij gekomen die had waarschijnlijk staan kijken hoe ik geneukt werd en ter gelijk ook in mijn mond werd genomen.  Ik hoorde dat hij ook zijn broek uittrok en voelde korte tijd laten ook zijn lul tegen mijn lippen drukken. Ik probeerden of ik deze ook kon pijpen tegelijk met de ander maar dat ging niet zo makkelijk. De heren gingen in overleg en stopte abrupt de lul werd uit mijn kut gehaald en het pijpen werd onderbroken.

Ik kreeg weer de opdracht om mij om te draaien nu met mijn rug op het bed en dan een kwartslag gedraaid. Zodat ik met mijn hoofd net over de rand van het bed kwam te liggen, en mijn kut net aan de ander kant op de rand kwam met mijn benen naar beneden.

Ik voelde de lul weer naar binnen schuiven en de twee ander lullen kreeg tegen mijn mond gedrukt. En voelde dat ik deze om de buurt in mijn mond kreeg, voor mijn gevoel kon het niet geiler worden dan dit. Maar ik zat ernaast. Ik had nog steeds mijn Jockstring aan en voelde dat deze een stuk naar beneden werd geschoven ik dacht wie doet dit nu weer. Maar lang hoefde ik niet te wachten deze begon mij te pijpen en mijn ballen te likken.  Er ging van alles door mijn hoofd kon niet meer denken en werd gek van geilheid. Twee lullen aan het pijpen geneukt worden en dan ook nog worden gepijpt. Voor mijn gevoel was dit de hemel waar ik van droom. Viermannen die zich met mij aan het vermaken waren.

Ik voelde dat de lul uit mijn kut werd gehaald en een paar seconde later voelde ik het warm sperma over mijn ballen stromen. Niet veel later voelde ik ook het warm sperma van de twee ander mannen over mijn borstkast terecht komen en toe kwam ik zelf zo geweldig klaar dat ik dacht dat ik erin bleef.

De heren namen me mee naar de douche en gaven mij een wasbeurt en nog een heerlijke tong zoen na.

Ronald, Willem, Ben, en Hans jullie waren geweldig .. Bedankt Brenda jullie zaadslet

2936 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.