CD geworden en wat er aan voor afging.

Nu ongeveer een jaar of 7 geleden ging ik voor het eerst eens een panty van mijn vrouw aantrekken het gevoel van die panty om mijn bennen wond mij op, later kwam daar ook nog eens een slip van mijn vrouw bij. Maar het was een periode dacht ik. Aan sex met een man moest ik nog niet denken al hoewel ik er stiekem wel eens over nadacht maar vond van mij zelf dat dit niet kon. Ik ben getrouwd en hou van mijn vrouw, dus het kon niet voor mijn gevoel. Maar mijn hoofd bleef er maar mee bezig, seks met een man hoe zou dat zijn?

 

Op een avond toe ik op weg was naar huis, wist ik dat en voorbij een homo-ontmoetingsplaats zou rijden en de gedacht ik mijn hoofd hoe het zou zijn om seks met een man te hebben spelden op dat moment sterk op, mijn vrouw was die avond niet thuis, dus ik had tijd. Met de zenuwen in mijn lijf zetten ik mijn auto op de parkeerplaats en stapt uit en liep zenuwachtig rond niet weten hoe of wat. Hoe zou ik aangesproken worden of moest ik iemand aanspreken.  Maar naar dat mijn ogen een beetje aan het donder waren gewend zag ik dat er twee mannen druk met elkaar bezig waren. En ging staan kijken na een paar minuten werd ik uitgenodigd om erbij te komen. Het bleef die avond een beetje rukken en strelen, maar de deur voor seks met mannen was voor mij geopend.
Ik ging opzoek naar datingsite voor mannen en proberen zo meer seks met mannen te krijgen. En dat lukte eerst heel voorzichtig maar ging het steeds meer naar verlangen. Mijn verlangen werd zo sterk dat ik ook maar eens naar een seksbioscoop ging heel voorzichtig wilde dat men niet gelijk zag dat ik Bi was, eerst even een heterofilm zitten kijken en toe voorzichtig naar de homo filmzaal. Daar zat een leuk vent lekker met zijn piemel te spelen ik zat voor bewondering te kijk en werd er ook best wel opgewonden van. Hoe het kwam wist ik niet maar in een keer pakte ik zijn lul en begon deze te strelen en langzaam af te trekken. Mijn hand werd niet weg gedouwd maar vastgepakt op zo’n manier dat hij liet merken dat hij niet wilde dat ik zijn lul losliet. We keken samen verder naar de film en keken elkaar soms even aan. Op een moment, ik weet niet waarom, schoof ik van mijn stoel af en begon hem te pijpen. Ik vond het lekker en wilde meer. Maar hij kwam klaar en toen was het feestje voor dat moment voorbij. Maar er was voor mij iets duidelijk geworden dit is lekker dit is fijn dit wil ik meer doen.

Toen ik na een aantal keren naar de bios was geweest en lekker mooie belevenissen heb meegemaakt, kwam ik op een donderdag avond de bios binnen en er waren veel CD en travestieten. Mijn aandacht was getrokken, ik herinnerde mij het gevoel van de panty van mijn vrouw en de slip van haar. Besloot ook toch maar om eens een maar hold ups te kopen en die onder mij broek aan te treken. Door dit te doen werd mijn verlangen om meer te doen vergroot, ik kocht een leuk setje van een string en jarretels en een mooie nylonkousen, ik ging gelijk maar opzoek naar een leuk jurk en daar slaagde ik ook in. Mijn eerste date als Cd was er ook .. en is er nu nog steeds een vriend waar ik regelmatig mee date. Nu wil ik nog een paar mooie rode pumps kopen en een pruik en dan voor het eerst naar mij date of bioscoop. En daar uit het keukenkast je komen.

 

Groetje en kusjes Brenda

2897 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.