Een dagje sauna,

Een dagje sauna,

 

Het was op een woensdag middag in een leuke sauna in het midden van het land. Mijn vrouw kon niet dus ik voor het eerst allen. Had eigenlijk niet zo veel zin om alleen te gaan niemand om een gesprek je mee te voeren als je de sauna voor je zelf had, normaal had ik dan best goede gespreken met mijn vrouw over zaken waar we normaal gesproken geen tijd voor hebben. Maar ik was er wel aan toe om de warme van de sauna te voel, dus ben wel gegaan.

 

Ik loop thuis graag in lingerie onder mijn spijkerbroek een leuk nylon met een string en een jarretel. Ik doe daar dan de boodschappen in laat de hond uit en zo. En heb dus niet altijd in de gaten dat ik dit aan heb. Zo ook de dag dat ik naar de sauna ging. Mijn tas was al ingepakt en stond klaar in de hal van ons huis.
In de auto voerde ik nog wat telefoongespreken met klanten, waardoor ik mij niet erg op mijn onderkleding consenterende.  

 

Bij de sauna aangekomen parkeerde ik mijn auto en liep naar de ingang van de sauna en kocht een kaartje .. Toen ik bij de kleedruimte mijn polo uit trok en daarna mijn broek los maakt kwam ik pas tot de ontdekking dat ik de lingerie aan had, ik schrok een beetje want ik kom daar regelmatig met mijn vrouw en die weet van niets. Tot mijn grote schrik zag ik een bekende die mijn vrouw en ik in de sauna hebben leren kenen die man en vrouw zijn in de sauna altijd samen en we trekken daar vaak met elkaar op. De man spraak mij aan en begon zich uit te kleden. Ik kon niet meer terug en moest mij verder uitkleden, en natuurlijk viel het de man op dat ik nou niet echt mannelijke ondergoed aanhad, ik keek hem aan met een blik dat ik betrapt was, hij glimlachte bleef kijken.. en zei me een blik van ja wat nu .. zullen we dan maar.

 

We liepen samen naar de doucheruimte, en hingen onze badjassen op de hakjes en liepen de douche in, we waren daar alleen. Ik drukt op de knop van de douche en warm water kwam uit de douchekop vandaan en storten zich op mijn hoofd.  Ik pakte mijn shampoo en deed wat in mijn haar, en begon mijn haren te wassen. Op eens voelde ik de hand van Hans over mijn rug verwijven en doucheschuim er op hij begon bij mij nek zakte af naar mijn rug en begon daarna bij mijn bovenbenen, en uiteindelijk mijn billen, ik was geschrokken en eigenlijk ook verbaast. Dat Hans ook Bi zou zijn had ik nooit verwacht.  Mijn haar was gewassen en uitgespoeld en ik keek Hans aan en hij zei nu jij mijn rug. Ik heb toen op dezelfde manier Hans zijn rug gewassen, ik zag toen ik daarmee klaar was dat Hans dit niet geheel onplezierig heb gevonden. Zijn mooi lid was licht gezwollen. Ik kon het dan ook niet laten deze een kort aan te kraken.

We trokken onze badjassen weer aan en liepen met onze ligt opgewonden piemels naar de sauna, het was niet druk in de sauna wat we hadden het geluk allen te zijn. Het gebeuren onder de douche waren we natuurlijk niet vergeten.
Maar ik legde mijn handdoek neer en ging erop liggen, Hans plaatst ook zijn handdoek op de bank maar bleef zitten en zijn ogen ging over mijn lichaam heen en weer. Ik lag op mijn buik, dus mijn kontje kreeg van hem de meeste aandacht. Om Hans en beetje gek te maken begon ik langzaam met mijn kontje te draaien iets wat Hans de moed gaf om onder mij op de bank te gaan zitten en mijn billen te strelen. Ik sloot mijn ogen en genoot ervan. Tot ik tot mijn verbazing een vinger voelde die mijn anus probeerde binnen te komen. Ik spreidde mijn benen iets zodat Hans meer ruimte kreeg. Mijn hoofd was gericht op de deur zodat ik in de gaten kon houden of er ander gasten zou binnen komen.
Hans had dit door en dit gaf hem de moed om verder te gaan, en snel voelde ik een twee vingen in mijn anus binnen dringen. Ik moest wel iets met mijn kont omhoog omdat mijn pik ook behoorlijk stijf begon te worden. Ik zag onder mijn armen door dat Hans ook een erectie had. Ik had zijn lul nog nooit stijf gezien maar was er best wel van onder de indruk een mooi lul zonder haar en een mooi blootte eikel waar van de kop licht glimt van het voorvocht.
Ik kon mij niet meer inhouden en vroeg of Hans zijn vingers uit mijn kont wilde halen. En zo deed hij dat ook. Ik stond op en ging op mijn knieën op mijn slippers zitten en begon Hans langzaam te pijpen. Hans hield zicht op de deur, zodat we niet betrapt zouden worden. Ik heb hem lekker gepijpt maar wel zo dat hij net niet klaarkwam, want ik had zo’n voor gevoel dat dit niet het einde zou zijn van de avond met elkaar. Nadat Hans bij was gekomen draaide we de situatie om Hans ging nu met zijn knieën op de slippers en ik ging op de bank zitten en Hans begon lekker zacht op mijn klit te sabbelen en mijn ballen te likken. Ik tilde zijn hoofd op en gaf hem een kus, zijn antwoord was dat hij met zijn tong mijn mond binnen drong en we gaven elkaar een lekker tongkus. Net toen we klaar waren ging de deur open en kwamen er gasten binnen. We waren ongeveer twintig minuten binnen geweest. Dus het viel niet op dat we de sauna uitgingen. We zochten het dompelbad op en dat was wel nodig ook alle twee een stijve piemel. Dat moest wel zijn gezien door de twee gasten die net de sauna binnen kwamen. Na het dompelbad zijn we lekker in het bubbelbad gaan zitten waar ook niet van elkaar konden afblijven. Zo geil waren we van elkaar geworden, we besloten nog een sauna te doen en dan samen een hotel op te zoeken om daar verder te gaan met ons spel. Bij het omkleden vroeg Hans aan mij of ik wel weer mijn lingerie aan wilde trekken.  Wat ik natuurlijk graag deed, we hadden snel een Hotel gevonden om ons spel verder e spelen.

 

Hans zetten mij met mijn kleren nog aan midden in de kamer en trok mijn polo uit. En begon zacht aan mijn tepels te knabbelen en te likken, dit een tijdje te hebben gedaan maakte hij mijn broek los waardoor mijn broek net iets afzakte en Hans ging op zijn knieën en begon mij in de schaamstek te kussen, ik liet mijn broek langzaam verder zakken tot dat ik hem uit kon schoppen en mijn been met de nylons vrijkwamen. Hans begon deze te strelen terwijl zijn kussen op mijn schaamstreek door bleven gaan. Hij draaide mij om en begon ook mijn billen te kussen. Hij was zacht en heel lief voor mij en verwende mij van top tot teen maar mijn lingerie hield hij aan, sabelde door de stof heen op mijn pik, en deze werd dan ook best wel hard. Toen vond ik wel tijd dat Hans ook eens uit de kleren ging en ik kon genieten van zijn mooi lichaam, lekker bruin van de zon goed en mooi geschapen. Ik vroeg dan ook of Hans op het bed wilde gaan liggen waar ik hem begon uit te kleden langzaam eerst zijn broek los, sokken en schoen had hij niet aan wat het was zomer en liep alle twee op slippers. Hans had dan ook een korte broek waar ok best wel wijde pijpen in zaten, ik ging dan ook met mijn Hand de pijp in en begon zijn lul te stellen tot deze hard was net zo hard als in de sauna toen ik hem aan het pijpen was. Langzaam maakt ik met mijn ander hand de rest van zijn broeklos en trok zijn onderbroek een stukje naar beneden waardoor zijn lul tevoorschijn sprong en recht om hoog stond, langzaam van af zijn dijbenen kusten ik mij een weg omlaag en aan gekomen bij zijn ballen nam ik deze voorzichtig in mijn mond.   En kust deze zacht maar langzaam ging in naar zijn steeds harder pik en begon deze te kussen tot dat ik bij zijn eikel was aangekomen die nog heerlijk naar de sauna rook de geur van jasmijn en zo je kent het wel als je wel eens in een sauna komt. Ik begon Hans dan ook vol te pijpen en hoorde dat hij ervan genoot. Precies wat ik wilde. Doordat Hans zo geil werd was hij ook niet meer te houden,  hij duwde mij van zich af en rolde mij met zacht dwang om mijn buik  en ging achter mij staan en duwde nu mijn benen uit elkaar en begon mijn kutje te likken zijn tong geld mijn kut in en iets later de vingers van Hans de twee volgde weer, maar op eens hield het op en ik voelde dat Hans op zijn Knieën achter mij kwam en mijn kont om hoog trok ik voelde zijn eikel tegen mijn kut drukken en langzaam naar binnen glijden dit nadat hij mijn string op zij had geschoven. Het drukt zijn lul verder mij kut in en begon mij te neuken steeds harder en harder. Ik voelde zijn lul kloppen en op een stro hij hem uit mijn kut en spot zijn warme sperma over mijn billen heen. Toen hij klaar was begon hij mij te pijpen met een vinger in mijn kut niet veel later spoot de sperma uit mijn lul.. We hebben nog heerlijk liggen uitblazen. Ik dacht ik wil zijn sperma proeven en na een kwartier te hebben liggen tongen heb ik Hans nog een keer lekker te pijpen en zijn sperma geslikt.

 

Je snapt dat Hans en ik regelmatig samen naar de sauna ga met daarna een hotel bezoek.


Ons meisjes weten van niets.


Groetjes Brenda

3324 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.