Mijn realisatiemomentje hmmm (waargebeurd)

Geplaatst door: melissa79 op 14-01-19

Vanaf mijn 14e trok ik al met enige regelmaat de lingerie van mijn moeder aan om lekker te geilen en te masturberen. Het stond geweldig om mijn slanke lijfje met die grote paal. Vanaf 23 jaartjes de stap gezet af en toe op parking een man te pijpen. Toen ik inmiddels alweer 27 was geworden ben ik in sexueel opzicht naar mannen toe opengegaan. Ik durfde me te laten neuken en over te geven aan mijn vaak oudere top. Ik had de voorkeur ontwikkelt om een onderdanige slet te zijn voor oudere mannen met grote pikken. 


Hoewel ik door de jaren heen af en toe aan het sletten was, bleef ik in mijn hoofd in de taboesfeer zitten en durfde niet echt te genieten. Wel veel geile spanning en ontlading, maar ik miste iets. Ik zie in mijn oudere partner graag een soort daddy, die met lief en streng behandelt. 

Ongeveer anderhalf jaar geleden kennis gemaakt met iemand die die rol wat meer vervult, Ron van 54. Als hoertje opgemaakt mag hij af en toe me betasten, gebruiken, neuken, billenkoek geven, vastbinden, spuiten etc.. Tussendoor mag ik me graag door een andere kerel laten nemen. Ik merkte bij Ron al dat ik steeds vrijer werd en ook bijvoorbeeld uit geiligheid zijn sterretje wilde likken en zijn billen lekker vasthouden tijdens het pijpen. Iets wat ik daarvoor niet had. 

Drie maanden geleden een keer met Marnix uit Purmerend afgesproken. Hij was niet heel erg into lingerie dus alleen metallic bikinisetje aangetrokken. Nadat ik me had uitgekleed en in dat setje voor hem op handen en knieën ging voelde het meteen goed. Hij was aardig en had een overheerlijke pik van 19x5 cm. We lagen in standje 69 en hij pijpte me zo lekker nat en diep. Ik deed bij hem hetzelfde en na ongeveer 10 minuten pakte ik zijn heerlijke zachte billen vast, trok ze een beetje uit elkaar en begon zijn sterretje te likken. Hij deed bij mij hetzelfde en vanaf toen kreeg ik echt kriebels. Ik genoot van zijn smulpaal en na een half uur draaide hij me op handen en knieën en begon me doggy te neuken. Ik werd ontzettend wild van zijn geweldige hard staaf in mijn kontje. Na een tijdje legde hij me plat op mijn buik en bereed hij me nog stevig, waarbij zijn pik helemaal naar binnen stootte. Na 20 minuten kwam hij hijgend en kreunend klaar. Hij kleedde zich aan maar ik was nog steeds geil. Ik kroop op mijn knietjes naar hem toe en likte zijn lul en ballen nog eenmaal goed schoon. Hopend op een volgende keer.

2568 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.