Slushpup

Mijn droom

Je voordeur staat op een kiertje en ik kom binnen, ik loop direct naar je badkamer zoals we afgesproken hebben en begin meteen met omkleden in de kleren en lingerie die je het mooist vind. Even later loop ik met mijn sexy benen gehuld in hold ups je kamer binnen, je zit op je bank op me te wachten. Ik kan aan de bobbel in je jurkje zien dat het wachten al heel spannend was. Ik loop op mijn hoge hakjes naar je toe en geef je een zoen op je mond, je laat duidelijk merken dat mijn voorkomen je niet onberoerd laat en trekt me op je schoot waarna je me heerlijk begint te zoenen. Ik voel je clit tegen mijn billen aan drukken.

Langzaam zoen ik je in je nek en al strelend schuif ik van je af tot ik op mijn knieen voor je zit. Ik ga met mijn handen onder je jurkje en trek je mooie slipje naar beneden. Je clit springt rechtovereind en ik schuif je jurkje omhoog. Je heerlijke clit kijkt me aan en ik geef plagend een kus en een lik op het topje. Ik voel met mijn hand aan je heerlijk volle balzak en met mijn andere hand trek ik je voorzichtig af. Dan lik ik van je balzak tot het topje langs je heerlijke clit en neem de top in mijn mond, ik zak langzaam met mijn mondje over je clit en begin er heerlijk op te zuigen. Met mijn andere hand masseer ik voorzichtig je balzak.

Langzaam neem ik heel je clit tot het eind in mijn mond en ga langzaam op en neer. Je legt je handen achterop mijn hoofd en begint me in mijn mondje te neuken. Na een tijdje begin ik te merken dat je bijna klaarkomt en laat je clitje uit mijn mond schieten. Je zegt dat ik op je bank moet gaan zitten op mijn knieen met mijn kontje naar je toe. Je pakt een tube glijmiddel en begint mijn kutje in te smeren waarna je voorzichtig met een vinger naar binnen gaat en als dat soepel gaat stop je er een vinger bij tot je met 3 vingers aan het vingeren bent.

Als mijn kutje genoeg voorbewerkt is ga je met je heerlijke clit tegen mijn kutje aan en duwt hem langzaam naar binnen tot hij er helemaal inzit. Langzaam en voorzichtig begin je mijn maagdelijke kontje te neuken. Opeens haal je je heerlijke neukstaaf eruit en draait me op mijn rug, je legt mijn benen op je schouders en ramt je heerlijke paal ineens terug mijn kutje in. Je begint me nu heerlijk hard te neuken. Ik vraag aan je of ik bovenop mag en je gaat meteen op de bank zitten, ik draai met mijn rug naar je toe en laat me over je paal zakken en begin je te berijden. Langzaam draai ik me naar je toe en al zoenend beweeg ik heerlijk op en neer.

Je zegt dat je bijna klaarkomt en ik ga snel van je af om al pijpend je heerlijke sperma diep in mijn keeltje op te vangen en door te slikken. Ik blijf aan je slap wordende clit zuigen om de laatste druppels niet mis te lopen. We fatsoeneren onszelf en gaan nog even samen op de bank zitten, ik kan het niet laten om ondertussen lekker met mijn handjes onder je jurkje met je clit te blijven spelen. Maar na een paar minuten begint je clit alweer te groeien... Langzaam begin ik je weer af te trekken want dat heerlijke restje sperma wil ik uit je ballen over mijn gezichtje..

2866 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.