Een ochtend in Weert

Geplaatst door: lloydslet op 08-02-19

Het was weer even geleden dat ik wat liet horen bij deze


We zaten tegenover elkaar op bed we waren wat later wakker dan anders, en ik had Romi net koffie gebracht op bed. Haar zwarte duster verhulde de mooie body van Romi.
Ik was gisteravond laat in Weert aangekomen het was een lange dag geweest voor beide. Dus kroppen we tegen elkaar aan en vielen vermoeid in slaap.
Koffie drinken gaat nu eenmaal makkelijker zittend dan liggend. En het is altijd de moeite waard Romi van dichtbij te bewonderen zoveel schoonheid heb ik niet alle dag in mijn nabijheid. Haar wakkere oogjes tasten mijn lichaam af en mijn blauwe oogjes haar. Ik streelde haar haar en gezicht en mijn hand vond mijn weg langs haar hals en borsten naar haar clit, een siddering ging door haar lichaam ik streelde haar clit gewoon rustig. Bukte voorover en likte met mijn tong over haar eikel. En net als een versnelde video opnamen van een bloem groeide haar clit in mijn handen en mond. Ik trok er zachtjes aan rustig en relaxed. Romi boog zich voorover en kuste me op mijn mond ik pakte haar kin met mijn duim op het puntje van haar kin en liet mijn tong langs haar lippen gaan. Ze openden haar mond en mijn tong gleed naar binnen. Ondertussen trok ik rustig door en voelde haar clit harder en harder worden. Af en toe liet ik mijn duim over haar topje van haar clit heen gaan, en verdeelde zo haar voorvocht waar door haar clit gladder werd. Haar zwarte duster gleed van haar af en zo streelde ik met een hand haar rug en met de andere trok ik rustig door. Ook haar harde tepels nam ik mee en beet er zachtjes in of liet mijn tong er langs gaan. Romi bevrijde mijn paal en trok er ook langzaam aan. Haar warme en zachte handen trokken me heerijk af. Ik trok bij Romi ook lekker door en stopte dan even, en ze fluisterde wat doe je dat lekker. Ben zo blij dat je er bent en dat ik niet mijn eigen hand voel aan mijn clit. Ik liet zo af en toe een vinger in haar strakke sterretje gaan. Dan kwam ze een stukje overeind en kreunde lief en riep “O Mandy wat doe je dat toch lekker“ we bleven elkaar maar teasen en pleasen. Haar rillingen over haar rug die ik regelmatig zag daardoor wist ik dat ze weer genoot.

En dat sex niet altijd neuken hoefde te zijn.
We kusten en streelde en trokken elkaar af, waar bij we er voor zorgden niet klaar te komen, maar steeds op het juiste moment te stoppen. Dat het geil was zal je begrijpen.
Hartstochtelijk genoten we van de strelingen het trekken, het tepelspel en van het tongen en zoenen. Ik bukte me weer en nam haar clit tussen mijn lippen en liet mijn mond heerlijk zijn best doen, diep en dan weer alleen het topje nam ik in mijn mond, dan weer met mijn tong langs het randje. Op den duur glom haar clt van het speeksel. En wist nou al dat als ze kwam we het bed konden verschonen, wat niet de 1e keer was dat Romi zo klaar was. “Ga door Mandy, ga door alleen jij kan dit zo goed “zei Romi. Met haar twee handen pakte ze mijn paal en trok er aan. Ook op zo'n lieve manier en wel zorgend dat ik niet klaar kwam. Ze wist heerlijk met me te spelen en door het uitstellen van het klaar komen stuwde het zaad alleen maar op. “En jij ook door gaan niet stoppen” siste Romi. Ik bleef ook aan haar clit trekken die was keihard en stond recht omhoog maar voelde zachtjes aan. In zichzelf verzorgen was Romi een kei, mooi sexy gekleed altijd mooi lingerie, en immer mooi opgemaakt. Ik zag dat Romi genoot een traantje biggelde naar beneden zoals wel vaker gebeurden sinds we elkaar kende en we heerlijke sex hadden. Want heerlijk was het. Elke keer was het genieten van elkaar en dat Romi net wat meer bttm was deed er niet toe.

Ik bleef haar strelen en opgeilen na een tijd kon ik aan haar merken dat ze klaar kwam maar zover was ik ondertussen ook ik gooide mij hoofd in mijn nek en Romi wist nu wat er ging gebeuren. Althans dat zei ze altijd als we een keer camde. Ik bleef ook dan weer harder dan weer zachter trekken waarbij ik met mijn hand een klein rondje maakte als ik weer omhoog trok. Haar kreunen nam toe. En ook het roepen van Mandy Mandy ga door ohhhhhhh sprietz sprietz deden we bijna tegelijk. Het zaad van Romi vloog als een vulkaan uitbarsting omhoog tegen mij aan ik droop van de witte vlokken. Tjee wat een zaadlozing heeft ze altijd zoveel. Ik was ook klaar gekomen en dat kwam gedeeltelijk op de benen van Romi terecht en gedeeltelijk op het bed. Dus dat werd wel het bed verschonen.

Groet Mandy

3035 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.