Waar gebeurd In de sexciné

Meestal ontvang ik thuis als hoertje, soms ook bij een zusje. Maar dit keer was er een klant die wilde dat ik hem ontmoette in Putte in de sexciné. Hij was gek op mijn laarzen en borstjes en wilde niet alleen zijn sperma in mijn mondje kwijt, hij wilde mij vooral ook bezig zien met anderen. Nadat we de prijs hadden afgesproken, zouden we elkaar ontmoeten tussen de middag, dan zijn er best wat geilerds die tijdens hun lunchpauze hun lading willen dumpen.
Toen ik het gayzaaltje binnenstapte, was ik helemaal opgetut, zoals het hoort.
Leuke pruik op, vrouwelijk en hoerig opgemaakt met donkerrode lipstick, kort zwart rokje, donkerbruine panty's en zwarte laarzen met brede hak.
Welke man, zelfs als hij niet geil staat, valt daar niet toch een beetje op en krijgt zin om mij aan te raken en nog veel meer...
Het was redelijk donker in de ruimte, enkel het licht van de film zorgde ervoor dat ik nergens tegen liep. Ik ging gelijk naar de muur van de gloryholes, waar je via een brede opening eventueel achter de muur kan gaan waar best nog veel plaats is. Zoals de klant me had gevraagd, ging ik op de grond zitten, met één been languit en het andere opgetrokken, zodat je mijn dijen en billen tot net niet mijn kruis kon zien. Ook kon je gemakkelijk in mijn openstaand bloesje kijken en mijn borsten zien. Ze zijn niet groot, maar vullen wel een A-cup die wat uitpuilt in mijn te kleine bh. De film verlichte mijn benen goed en deed mijn zwarte laarzen blinken.
Eens ik goed lag en enkel het geluid van de film te horen was, zag ik iemand van achter de gloryholes komen, zijn pik was ontbloot.

‘Elke?’ fluisterde hij gebukt in mij oor.

“Ja, hoi, jij bent Mark?


Hij gaf mij het overeengekomen bedrag dat ik in mijn laars stak, zo diep mogelijk naar beneden. Dan begon hij aan zijn al stijve pik te trekken maar durfde mij toch niet aan te raken. Ik stak mijn hand uit naar zijn lekkere pik en trok hem zachtjes nog wat dichter zodat ik zijn eikel kon likken.
Hij was de enige in het zaaltje, en terwijl ik zijn dikke pik in mijn mond stopte, kwam er nog iemand binnen.
Ik kon zijn gezicht niet zien, ik kijk nooit op naar wie er is, dat is niet belangrijk. Wat telt is de geilheid van de mannen, hun lul en het sperma dat ik wilde voelen.
De man liet zich rustig pijpen en toen ik zijn dikke lul tot helemaal in mijn keel slikte en met mijn handen zijn billen tegen mijn gezicht duwde, kwam hij losser. Ik slikte zijn lul diep binnen en duwde hem weer naar buiten. Met mijn handen rond zijn billen duwde ik hem er weer helemaal in en voelde de eikel in mijn keel gaan. Voor hem was dit een teken dat hij mijn mondje mocht doorneuken, wat hij ook gelijk deed. Ondertussen voelde ik een tong en lippen over mijn benen en laarzen gaan en kropen er handjes tot onder mijn rokje om mij bij mijn travoklit te grijpen. De onbekende kneedde mijn lul door de panty heen. Het maakte mij lekker geil en ik zette mijn benen wijder van elkaar. Nu voelde ik zijn vochtige eikel tegen mijn benen wrijven en de man kreunde al van genot. Of was het mark die kreunde waardoor ik dacht dat hij al bijna zou klaarkomen.


'’Wat geil!’', zei de man die zich tegen mijn benen aan het aftrekken was en ook hij ging blijkbaar na die enkele minuten al bijna spuiten.

Hij stak zijn stijve lul tussen mijn benen en laarzen, en gaf zichzelf zo een footjob.
Dit moet een opwindend zicht geweest zijn want Mark die mijn mond neukte, stopte even, kreunde hard en schoot zijn sperma recht in mijn keel. Met zijn beide handen hield hij mijn hoofd stil zodat ik niet meer kon bewegen. De golven heet vocht bleven komen en noodgedwongen moest ik elke golf heet sperma slikken. Zijn heftig klaarkomen stimuleerde de andere man die nu ook begon te kreunen en zijn lading over mijn benen dumpte. Het hete vocht liep langs alle kanten van mijn panty's af en terwijl de ene lul nog onbeweeglijk in mijn keel stak en ik de laatste golf doorslikte, voelde ik mijn eigen sperma naar boven komen en spoot ik recht in het gezicht van de andere geilaard die op mijn pantybenen was klaargekomen. Er werd niets gezegd, enkel gehijgd en gekreund.
Direct na ons klaarkomen, trok elk zich terug, ritste de broek toe en verdween uit het zaaltje.
Zo gaat dat daar. Klaarkomen en wegwezen. Zo vind ik het goed.
Er kwamen nog twee mannen binnen maar ik stond op, onder het sperma en in het naar buiten gaan ging ik wulps met mijn hand over de bobbel in hun broek. Zij hadden pech...

Dit verhaal is echt gebeurd.

Elke x

3809 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.