Bonjour Paris

Geplaatst door: lloydslet op 10-03-19

BONJOUR PARIS DEEL 1

We hadden beide gelijktijdig vrij kunnen krijgen, en zo zat ik om iets over 8 uur in Amsterdam in de Thalys naar Rotterdam. Waar in alle vroegte Romi vanuit Weert door Emma naar zou worden toegebracht om samen in Parijs een week door te brengen. Iets voor 9 uur keurig op tijd reed de Thalys Rotterdam binnen, gelukkig stonden Emma en Romi te wachten precies bij de 1e klas. Ik gaf Emma een kus en Romi eentje op haar mond, van Emma kreeg ik nog een kneepje in mijn wang en het verzoek om goed op Romi te passen. Ik beloofde dat hielp de koffer van Romi de trein in en liet haar bij het raam plaats nemen. We zwaaiden naar Emma die ik een traantje zag weg pinken. We waren zo de grens over en genoten van een heerlijk Frans onbijtje waar koffie en croissantjes niet ontbraken. En zo rolde we net na half 12 Gare du Nord binnen. Het grote station was druk zo vroeg een stroom mensen verlieten het station, het hotel Ibis Parijs gare Du Nord Chateau lag gelukkig op loop afstand.

We mochten onze bagage in het Hotel achter laten want we konden pas na 3 uur s'middags de sleutel van onze kamer ophalen. En gewapend met de stadspas Parijs voor gratis vervoer en nog veel meer voordelen we doken de metro in want Romi wilde eerst shoppen eerst maar naar Le Bon Marché een groot en mooi warenhuis. We shopten lingerie setjes en nog leuke rokjes en topjes, terwijl ik stond de wachten paste Romi alles. Op een gegeven moment riep ze me een pashokje in, ze stond er bijna naakt met harde tepels en slipje op haar knieen en een harde clit. “Kom pijp me even ben zo geil van deze trip”. Ik ging om mijn knieen zitten en ze duwde mijn hoofd tussen haar benen. “mmm lekkertje dit heb ik altijd al willen doen” zei Romi met jou in een kleedhokje deze zijn tenminste ruim en op het smalle bankje kan ik net zitten “. Vol overgave pijpte ik Romi en ging met mijn tong langs haar harde clit naar haar balletjes en nam ze een voor een in mijn mond en likte haar zo goed mogelijk. Ze kreunde regelmatig maar het was nog redelijk rustig dus weinig mensen die het hopelijk hoorde waren er niet zoveel. Ik pijpte haar lekker door en aan haar lichaams houding zag ik dat ze op het punt stond haar zaad te lozen. Even later voelde ik de warme stralen naar binnen spuiten, ik moest opstaan en ze tongde me even... ,“was heerlijk schat je bent het niet verleerd” toen ik je een tijd niet gezien had. Ze trok een lach op haar gezicht van oor tot oor, ze viste een tissue uit een jas en veegde mijn mond af.

We bezochten ook nog Galeries Lafayette Montparnasse, met die prachtige grote glazen koepel waar het najaars zonnetje naar binnen scheen. Na daar ook met de creditkaart hebben lopen wapperen, besloten we naar Big Fernand te gaan en daar een heerlijke hamburger te nemen. We overlegde om langzaam naar het hotel te lopen. We konden ons inchecken en namen de lift naar boven, en ruimde onze koffers op. En doken op het lekkere bed eerst maar weer eens zoenen en heerlijk strelen en knuffelen. Want ook daar houden we van dat gaat zo intens bij ons, we vinden dat heerlijk. Als echt Nederlanders hadden we natuurlijk zelf drinken mee, althans voor deze dag een flesje Martini Proseco gaat er altijd wel in. Er waren gelukkig glazen dat drinkt wat lekkerder dan plastic bekertjes. Heerlijk lagen we tegen elkaar aan en genoten van het zoetige vocht, en van elkaars lippen. We hadden de bedden nog niet uit geprobeerd. Maar ze veerde heerlijk in ieder geval, dat merkte ik al toen we op het bed waren gekropen. We kleden ons uit en ik streelde Romi en Romi streelde mij. De heerlijke tepels van van Romi stonden recht overeind en even later elkaar clit ook we stoeiden wat met elkaar . Ondertussen pijpend zoenend likkend, Romi was zo heerlijk glad overal dat het een genot was Romi overal te kunnen likken. Ik voelde dat mijn helmpje heerlijk werd nat gemaakt dat kon ik wel aan haar overlaten. Als er iemand was dat kon was het wel Romi, heerlijk liet ze haar tong haar werk doen. Mijn paal glom en was lekker nat heerlijk voelde dat aan. Dat had Romi ook door en ze deed haar stringentje uit en ging op mijn buik zetten en schoof heerlijk naar achter. Met een hand schoof ze zich omkijkend mijn paal haar sterretje in. En gelijk haar heupen bewegend, neukte ze zich zelf. Vol overgave veerde het bed heen en weer en drong mijn paal naar binnen bij haar, ze genoot steunde met haar handen achterover op mijn benen. Zo voelde ze mijn paal nog beter ik zag dat ze genoot, een traantje van genot zocht zich een weg naar beneden. Ze verhoogde haar tempo, haar handen lieten witte afdrukken op mijn benen achter zo drukte zich omhoog haar bekken spieren aanspannend. En voelde de kracht om mijn paal aanspannen. De boxspring kon het amper bij houden, ik nam aan dat de bedden in hotels wel wat gewend zijn. Dat klopte ook wel, alleen schoven de twee boxsprings uit elkaar zodat we met een bons op het beddengoed en vloer terecht kwamen,en mijn paal diep naar binnen schoot, met als directe reactie een zaadlozing van mijn kant.

“Oeps” zei Romi ” dat was heerlijk “ dat gaf een extra boost aan de heerlijke neukpartij. We pakte elkaar beet trokken ons na elkaar toe, en kuste elkaar, nou zeg maar innig tongen. We beleven zo lekker zitten en genoten van ons moment. Tot Romi opsprong en de badkamer inschoot en even later hoorde ik de douche stromen. Ik ruimde het beddengoed bij elkaar schoof de bedden tegen elkaar aan en pakte uit voorzorg een broekriem en bond aan een kan de poten bij elkaar. Niet vergeten mee te nemen weer naar huis. Echt trek hadden we niet meer Romi belde haar moeder om te vertellen dat ze goed was aangekomen en wat ze allemaal al had gedaan. En vooral over de kleding die we gekocht hadden werd via de app foto's verstuurd.. Ik zat met de laptop opschoot en werkte even aan mijn mail. Na het appen en bellen zochten we een film uit die op de laptop stond, en dat werd dit keer “Titanic”. Met de kussens tegen de achterwand en de drankjes binnen hand bereik, lagen we innig tegen elkaar aan. Een arm om Romi heen geslagen lag ze lekker tegen me aan. En keken naar de film elkaar zoenend en zachtjes over haar arm strelend, zo geil als ze regelmatig was zo lief was ze ook.

Ik bemerkte een rustig ademhaling naast me, en Romi vroeg opgestaan was in slaap gevallen. Ik ruimde de boel een beetje aan kant, en dekte Romi toe die in haar favoriete stringetje lag, en deed de de lampjes uit. Ik kroop achter haar en sloeg liefjes een arm om haar middel en ze schoof wat dichterbij. De volgende morgen was ik al vroeg wakker. Het ontbijt stelt niet zoveel voor dus ik besloot bij een Boulangerie in de buurt wat lekkernijen te gaan halen In Gare du Nord zit “Paul”met heerlijke diverse broodjes. Ik sloop het bed uit en liet een briefje achter voor Romi wat ik aan het doen was. Trok wat makkelijks aan ging met de lift naar beneden, en liep op mijn gemak naar het station. De omgeving in mij opnemend, zag ik dat het al aardig druk was in de richting van het station.

Ik liep de hal in bij het politiebureau en moest denken aan de films met Louie de Funes, liep een keer links en rechts en stond bijna bij “Paul” voor de balie. Waar in de vitrine's alles lonkend naar me lag te kijken croissantjes zijn altijd goed en wat eclairs en daarbij nog wat flesjes jus dórange. Het was er niet druk en er zijn nog meer boulangerie zaakjes. Ik werd snel geholpen en kon met mijn Engels goed verstaanbaar maken, en gewapend met een papieren tas liep ik terug. Het was nu wat drukker en laverend tussen de Parijzenaren en auto's bereikte ik het hotel weer. Nam de de lift naar onze etage en kamer de litf uitkomend rechts naar de kamer. Romi had de gordijnen open geschoven en het zonlicht scheen heerlijk naar binnen. In silhouet zat Romi voor het raam op het bed wat oefeningen te doen. Met alleen een string zag ze er weer heerlijk uit. Of ze nu in bed lag of net wakker was of op haar werk ze zag er altijd verzorgd uit. Ik zetten de papieren tas met broodjes op het tafeltje, kleden mij zelf uit en kroop achter haar. Want ik hoefde nooit te vragen of ze zin had, ze wil altijd. Vanuit haar knieen kwam ze steeds omhoog. Ik raakte haar nog niet aan ze had me ook niet horen binnenkomen. Met haar ogen dicht deed ze haar beken oefeningen. Na een tijd pakte ik haar met een hand bij haar middel beet ze schrok even en terwijl ze omhoog kwam schoof ik mijn hard geworden paal naar binnen ik hield haar met een hand tegen zodat ze niet om viel. Door met mijn heupen te bewegen kon ik haar heerlijk nemen. Haar rechterhand deed ze achter om mijn nek om zo wat steun te krijgen. En zo nam ik haar met onze lijven tegen elkaar aan dan weer hard dan weer zacht. Zo neukte ik haar heerlijk liefdevol af en toe draaide ze naar met toe, en zocht met haar tong mijn mond om even haar tongetje te laten voelen alles vol met liefde en genegenheid. Het neuken zo is wel vermoeiend maar oooo zo lekker en intens, en zeker in dat najaarszonnetje wat naar binnen straalde was het een genot op deze manier sex te hebben. We deden het wel vaker zo, maar dit was zo romantisch. Weekje Parijs, hotel en het mooie najaarszonnetje en onze geiligheid deden de rest.

Wat wil een verliefd koppel nog meer hoe romantisch wil je het hebben. Ik neukte Romi lekker door en omdat ik haar vast moest houden anders zou ze voorover vallen, trok ze zich zelf dit keer klaar. Ik hoorde haar ademhaling toenemen en ze moedigde me aan met haar mooie zwoele stem, om haar vooral door te neuken. We balanceerde op de rand van het klaar komen en het bijna voorover vallen. Romi masseerde haar clit met spuug voor nog meer gladdig en geiligheid. Na een tijdje kwam ik net wat eerder klaar dan Romi ik spoot haar vol en even later spoot zij op een handdoek. We vielen beide voorover er voor zorgend dat we niet op de klodders zaad terecht kwamen. Ik pakte de handdoek tussen ons uit en gooide die op de grond we draaide naar elkaar toe, en pakte elkaar beet en zoende en tongde elkaar, Romi gooide een been over me heen en haakte me met een voetje er achter. En trok me een beetje tegen me aan. Ik reikte naar een broodje en de flesjes jus en gaf ie aan Romi, heerlijk aten we van de broodjes. Zonder wat te zeggen ontbeten we op bed, en we keken elkaar alleen maar aan. Na een tijdje sprong Romi op en liep naar de douche en even later hoorde ik het water kletteren.

Ik ruimde de boel op haalde de broodkruimels uit het bed en trok de boel recht Romi kwam alweer onder de douche vandaan en zetten een been op stoel en smeerde haar body en benen in met bodylotion. Zei tegen mij “ga je ook even douchen schat” “Tuurlijk doe ik dat” was mijn antwoord. Van uit de kamer vroeg Romi “wat gaan we doen vandaag”. We gaan een tour door Parijs maken soms met de metro soms lopend. Via Notre dame, het Louvre, Centre Pompidou., en natuurlijk de Eifeltoren. We slenteren hand in hand langs de Seine. We dronken wat op een terrasje, lagen in het park bij de Eifeltoren en bekeken de l Arc de Triomphe op een afstand. Kortom we gedroegen ons als echt te toeristen.

Word vervolgd

1480 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.