Sexcinema Amersfoort

Geplaatst door: dirtyharry op 10-03-19

Dit verhaal is echt gebeurd, begin 2018.
Er zou een aantal stellen zijn had ik op het forum van erotic cinema gelezen, dus ik dacht eens een geile middag te beleven. Bij binnenkomst was het erg druk. Een enorm mannenoverschot. Maar niet voor niets Twee stellen waren heerlijk bezig met elkaar en met de aanwezige mannen. Twee prachtige vrouwen, heerlijk. Maar vanwege de drukte ging ik lekker rustig op de bank genieten van het schouwspel. 

Net toen ik dacht om weer terug te gaan naar de filmzaal kwam een prachtige t-girl binnen. Ze had een wit baretje op, en zag er geweldig uit! Mooie donkere huid, prachtig slank figuur en eerlijk: nog nooit zo'n mooi vrouwelijk gezicht gezien bij een t-girl! Ik was meteen geil. Grappig eigenlijk hoe je geilheid het ineens van je kan overnemen! De hele middag was ik redelijk rustig, maar ik raakte enorm opgewonden en voelde meteen enorme erectie die niet meer weg wilde.

Zij liep wat heen en weer tussen de zalen en de ruimte ertussen. Veel mannen raakten opgewonden van haar, dus ze had steeds een sliert mannen achter zich aan. Ik ging bij haar staan en al snel voelde ik haar hand om mijn harde lul heen die ik al uit mijn broek had gehaald. Ze begon me een beetje af te trekken en ik hield het bijna niet meer. Ik bleef kijken naar haar mooie gezicht en streelde haar mooie getinte huid. Heerlijk. Op een gegeven moment deed ze een condoom om mijn lul en draaide haar kont naar me toe. Ik probeerde rustig te neuken, maar de opwinding was veel te groot. Na een paar stoten kwam ik enorm hard klaar. De ene na de andere straal voelde ik uit mijn stijve pik spuiten! Ongelofelijk!

Ik deed mijn condoom af terwijl zij zich om de volgende mannen bekommerde, en ik zag dat hij goed gevuld was met mijn witte pap. Ik ging weer in de zaal zitten en daar ben ik een half uurtje gebleven. Toen ik terug ging naar het zitgedeelte was 1 stel vertrokken , maar een ander stel was gearriveerd. Zij werd stevig geneukt door een kerel en ze kreunde het uit. Het was inmiddels wat minder druk maar wie stond daar tussen de kijkers? Die prachtige jonge meid met haar witte baretje. Mijn ogen bleven gewoon hangen bij haar mooie gezicht en verbaasd voelde ik mijn pik weer stijf worden (dat heb ik anders nooit zo snel na het klaarkomen). Ze zag hoe ik keek en ging weer naar de zalen. Ik ging achter haar aan en ze pakte me weer bij mijn lul. Ik geloof dat ze me wel leuk vond. In ieder geval vond ze mijn lul geloof ik wel lekker. Ze deed weer een condoom bij me om en ik mocht haar weer neuken. Dit keer had ik meer controle. Ik voelde dat ik weer keihard was maar dit keer kon ik langer stoten. Ik kon nu echt lekker lang doorgaan. Maar op een gegeven moment ging ze voor me staan, haalde het condoom eraf en begon me klaar te trekken. Ze maakte van haar andere hand een kommetje en liet me in haar hand spuiten. Ik spoot niet zoveel als de eerste keer, maar het waren toch nog heel wat straaltjes. Ik bedankte haar en droop weer af naar de heterozaal. Daar bleef ik lekker bijkomen.

Normaal was dit het wel. Twee keer hard klaarkomen is normaal het maximum voor me. Maar wat er toen gebeurde... Ik ging nog even kijken in de ruimte tussen de zalen. Daar keek ik door een raampje naar de homozaal. Daar stond ze weer tegen een muur geleund naar de film te kijken. Ik keek weer naar haar. en weer kreeg ik een stijve. Niet te geloven!! Het leuke was dat toen ze me zag, ze meteen naar me toe liep. Ik voelde me echt vereerd. Heerlijk gewoon als een prachtige vrouw het lekker vindt om je lul vast te houden. Ik stond voor de derde keer overeind! Het leek wel of ik viagra op had, maar ik zweer je van niet!! Dit keer ging ze op haar knieen en begon ze me te pijpen. Ik voelde haar tong en haar lippen om mijn eikel, die trouwens behoorlijk gevoelig was geworden. Ik kreunde van genot terwijl ik naar beneden keek. Ik rilde gewoon. Toen ik zei dat ik ging komen stopte ze met pijpen en trok me af. Ik kon niet meer! Ik zal best iets gespoten hebben, maar veel kan het niet zijn geweest. Ik was gewoon leeg!!! Maar heerlijk was het wel, toen ik voor de derde keer klaarkwam.

Nog even bijkomen in de heterozaal en toen ben ik echt gegaan. Ik was compleet leeg. S avonds lekker in bad gezeten en nagenoten van 3x heerlijk klaarkomen bij een heerlijke, knappe, slanke t-girl. Als iemand weet wie ze is: mooie, donkere meid. Prachtige huid, ze had een spijkerbroek en een soort naveltruitje aan. Ze lijkt licht getint, mooi opgemaakt gezicht en bloedmooie donkere ogen.

2506 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.